Freak13 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 cau lidi spolu s kamosem zakladame tym jestli nedko chce hrat tak at mi napise pm a nebo na icq 232876453 budeme radi. :psp: tak zatim hráči a pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Badam nad O2 Extraligou hrajete nekdo ? nasel jsem ze se jen daji ligy ktere jsou nastavene (nejake severske) obmenit co se tyce teamu a pridat tam z nabidky teamy O2 extraligy ale jinak ne .... umite nekdo jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-liker-cz Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Badam nad O2 Extraligou hrajete nekdo ? nasel jsem ze se jen daji ligy ktere jsou nastavene (nejake severske) obmenit co se tyce teamu a pridat tam z nabidky teamy O2 extraligy ale jinak ne .... umite nekdo jinak ? coze? nejak nechapu na co se vlastne ptas...... O2 extraliga je na Xkový verzi celá tak nevim, proč tady mluvis o tech severskych tymech a nejaky vymene....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 coze? nejak nechapu na co se vlastne ptas...... O2 extraliga je na Xkový verzi celá tak nevim, proč tady mluvis o tech severskych tymech a nejaky vymene....... A kde ji tam najdu ? v jakem modu ? teamy tam vidim ale musim vzdy prekopat celou ligu abych nahradil teamy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 A kde ji tam najdu ? v jakem modu ? teamy tam vidim ale musim vzdy prekopat celou ligu abych nahradil teamy .... No aby si mohl hrát ligu tak to nejde jinak než nahradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 neda nekdo ? potrebuji trenovat :-) zadni skilleri :-) gamertag: dabue phlanx staci napsat a domluvime se diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Vite někdo jak vytvořit normalní sezonu za klub z extraligy?? a hrat ligu, jde to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Mám dojem,že si musíš dát třeba německou ligu,či sezónu,a ty týmy musíš nahradit českými.Je to blbý,ale jinak to asi nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gremla Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Zdravim, mam Xbox nove a je to moje prvni konzole. Hraju uz cca tyden NHL 09 a porad nemohu prijit na to jak dat gol. Obcas nejaky vstrelim, ale jen zridka. Hraju to na uroven profesional. Nemate nejakou radu co a jak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 tak to nejdřív hraj na nejlehci a ono se to pomalu naučíš ale já hodně dávám goly z kliček tim pravým joystickem jakoby hejbeš hokejkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gremla Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 A mas automaticky mireni strel nebo manualni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 jestli máš problem dát gol v NHL 09 tak to radši ani nezkoušej NHL 2K9 :-)........hral jsem chvíly 2K9 a ted mi přijde že v NHL 09 stačí střílet jenom do rohu a je to vždycky gol........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gremla Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 jestli máš problem dát gol v NHL 09 tak to radši ani nezkoušej NHL 2K9 :-)........hral jsem chvíly 2K9 a ted mi přijde že v NHL 09 stačí střílet jenom do rohu a je to vždycky gol........ Hm, tak to uz si pripadam jak uplnej debil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 jo je pravda že když si dáš manuální střely tak pak stačí koukat kde má brankář volno a tam to joystickem nabombit a je gol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gremla Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 jo je pravda že když si dáš manuální střely tak pak stačí koukat kde má brankář volno a tam to joystickem nabombit a je gol Tak jsem si vcera pripadal, ze uz mi to jde. Najednou z niceho nic jsem mel par zapasu, kdy jsem daval hat-tricky a asi tak po 4 zapasech jako kdyz utne a brankari zase vsechno chytaj. Hmm, divna to hra:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Zdravím lidi mám takový problém ,mám NHL 09 od EA ,když hraju zápas jakýkoliv sobě si dám střídaní řad automaticky a vše je ok ,ale soupeřovi hraje pořád první lajna a vůbec se nsetřídají ,zkoušel sem všechno a nic nefunguje:cry: Máte někdo náký nápad?Uvítám každou radu...předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 tak kdyz uz to tady je tak se zeptam taky kde sou sezony v nhl 09 nemuzu je nikde najit pořad hraju jenom turnaje ale sezona tam nikde neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 tak kdyz uz to tady je tak se zeptam taky kde sou sezony v nhl 09 nemuzu je nikde najit pořad hraju jenom turnaje ale sezona tam nikde neni No obyčejná sezona tam myslím není ,našel sem tam jen dynasty což vlastně sezona ,akorát s manažerskými funkcemi kterých můžeš a nemusíš si až tak všímat moc....Jinak sezony třeba co se týče české extraligy tak to jsem nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Zdravím lidi mám takový problém ,mám NHL 09 od EA ,když hraju zápas jakýkoliv sobě si dám střídaní řad automaticky a vše je ok ,ale soupeřovi hraje pořád první lajna a vůbec se nsetřídají ,zkoušel sem všechno a nic nefunguje:cry: Máte někdo náký nápad?Uvítám každou radu...předem dík Buď rád aspoň sou unavený a máš větší šanci vyhrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 No obyčejná sezona tam myslím není ,našel sem tam jen dynasty což vlastně sezona ,akorát s manažerskými funkcemi kterých můžeš a nemusíš si až tak všímat moc....Jinak sezony třeba co se týče české extraligy tak to jsem nenašel.. jj o tom vim ale myslim ze tam naše liga je kdyz daš hrat ted nebo jak to tam je tak tam je naše liga tak ze by tam měli byt všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jj o tom vim ale myslim ze tam naše liga je kdyz daš hrat ted nebo jak to tam je tak tam je naše liga tak ze by tam měli byt všechny Jo já vím ,ale hrát sezonu za naší ligu asi nepůjde ,nebo teda aspon o tom nevím...můžu se mýlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Ahoj lidi..potřeboval bych pomoct..Hraju za gólmana,ale neumim udělat takovej ten roštěp a když mi to přihrajou zpoza branky,tak já se nestihnu přesunout a je to jasnej gól,takhle bych tomu aspoň občas mohl zabránit..nevíte jak se ten roštěp dělá?????:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 L1 & R1 ... teda jestli myslíš to co já x) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Čau lidi chci se jen zeptat čím se v NHL 09 zrychluje nějak to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Čau lidi chci se jen zeptat čím se v NHL 09 zrychluje nějak to nemůžu najít Ehm myslis asi sprintuje v nhl 09 nejsou sprinty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.