Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  phlanx napsal:
Badam nad O2 Extraligou

hrajete nekdo ?

nasel jsem ze se jen daji ligy ktere jsou nastavene (nejake severske) obmenit co se tyce teamu a pridat tam z nabidky teamy O2 extraligy ale jinak ne ....

umite nekdo jinak ?

coze? nejak nechapu na co se vlastne ptas...... O2 extraliga je na Xkový verzi celá tak nevim, proč tady mluvis o tech severskych tymech a nejaky vymene.......

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno
  Shifter960 napsal:
jo je pravda že když si dáš manuální střely tak pak stačí koukat kde má brankář volno a tam to joystickem nabombit a je gol

Tak jsem si vcera pripadal, ze uz mi to jde. Najednou z niceho nic jsem mel par zapasu, kdy jsem daval hat-tricky a asi tak po 4 zapasech jako kdyz utne a brankari zase vsechno chytaj. Hmm, divna to hra:blink:

• 1 month later...
Odesláno
  david7090 napsal:
tak kdyz uz to tady je tak se zeptam taky kde sou sezony v nhl 09 nemuzu je nikde najit pořad hraju jenom turnaje ale sezona tam nikde neni

No obyčejná sezona tam myslím není ,našel sem tam jen dynasty což vlastně sezona ,akorát s manažerskými funkcemi kterých můžeš a nemusíš si až tak všímat moc....Jinak sezony třeba co se týče české extraligy tak to jsem nenašel..

Odesláno
  Pennywise napsal:
Zdravím lidi

mám takový problém ,mám NHL 09 od EA ,když hraju zápas jakýkoliv sobě si dám střídaní řad automaticky a vše je ok ,ale soupeřovi hraje pořád první lajna a vůbec se nsetřídají ,zkoušel sem všechno a nic nefunguje:cry:

Máte někdo náký nápad?Uvítám každou radu...předem dík

Buď rád aspoň sou unavený a máš větší šanci vyhrát :)

Odesláno
  Pennywise napsal:
No obyčejná sezona tam myslím není ,našel sem tam jen dynasty což vlastně sezona ,akorát s manažerskými funkcemi kterých můžeš a nemusíš si až tak všímat moc....Jinak sezony třeba co se týče české extraligy tak to jsem nenašel..

jj o tom vim ale myslim ze tam naše liga je kdyz daš hrat ted nebo jak to tam je tak tam je naše liga tak ze by tam měli byt všechny

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu