Dogmate Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Zdar nemůžu se rozhodnout mezi těmito dvěma mobily tak mi pls. poraďte8) popř. uveďte zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Tady neni o cem mluvit iphone je proste o stylu a bez wifi vlastne nemas co delat a n95 je proste klasika ja bych si vzal n95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Na co ten mobil potrebujes? n95 bych si koupil jenom kvuli fotaku... jinak bych bral phone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 NOKIA 5Mpx, Video 640x480, Symbian, oveřená značka Iphone 2Mpx, nelze nahrávat video, líbí se mi ale za tu cenu bych bral N95 8GB. Plánuji koupi a taky jsem se rozmýšlel, stačilo mi jen vědět že bych byl bez možnosti nahrávat klipy a měl jsem vítěze. Si to vem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Nenech se zmast iPhone nataci klipy taky uplne v pohode jen ne v takovy kvalite jinak ma daleko lepsi ovladani,daleko lepsi display i uzivatelsky prostredi nehlede na kvalitu zpracovani...bez wifi je samozrejme supr treba na hudbu a kdyz se to nekomu nelibi zaplati si 40 kc tydne neomezeny internet N95 ma sice lepsi GPS lepsi fotak a kameru a naky funkce navic ale nic vic......ale kup si N95 aby nemel iPhone kazdej na ulici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Já bych bral N95 , nemá cenu psát proč už to sem napsali ostatní :arrowu1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ja bych urcite bral N95 ani bych nepremejslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 já bych bral určitě iphone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Pokud chces mobil se se ti rozbije a je pomalej a sekavej ber N95 :dozey: Ber iPhona...Multimedia a net na spisce...A neznam cloveka komu by se s iPhonem neco stalo jen tak z niceho nic,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 iPhone 3G, z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit 8) Jinak pokud by jsi si vybral N95 tak jedině s pamětí 8GB a ne žádnou "šedivku" kvůli záruce. Co jsem slyšel tak jsou celkem i poruchový vůči jiným typům nokií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Jednoznacne iphone 3Gcko -vlastni zkusenost ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 zrovna mi prisel mail z ameriky nejakej SPAM ale byla to debata o tom co je lepsi n96 vs iphone a prekvapive vyhral iphone sam nevim jestli to je fals nebo ne a jestli vubec se n96 uz prodava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 zrovna mi prisel mail z ameriky nejakej SPAMale byla to debata o tom co je lepsi n96 vs iphone a prekvapive vyhral iphone sam nevim jestli to je fals nebo ne a jestli vubec se n96 uz prodava. Říjen 08 takže falš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 N96 se prodává,ale nevím v které zemi,ale je to to stejný jak N95 trošku jinak to vypadá a má to větší pamě´t.Jinak N95 je mobil hodně dobrý skrz to že ho můžeš dát do kapsy a prostě sním dělat cokoliv,ale zase jeho funkčnost je opravdu nulová,pomalá a sekavá a výdrž to stejný prostě malá.iPhone je krásná věc,ale bez ochraného obalu je k ničemu a s tím obalem už je to hnusná věc bez designu,ale zase má dvojnásobně rychlejší procesor než PSP a to nesloží na hry,ale k volání,navíc přehrává božsky Mp3,foťák to neni potřeba srovnávat žádnej mobil ještě neumí fotit k tomu je potřeba foták. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Já nevím co furt vidíte na iPhonu,mě osobně se vůbec nelíbí.U mě vyhrává jednoznačně Nokia N95 i když,slyšel jsem že je na tom bídně s baterii,ale u N95 8G už to vylepšili.Každý má svůj názor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Spíš by sem se poohlédnul po nějakém HTC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 kazdy ma svuj nazor tak nam nevyvracuj ten nas!...ja bych bral urcite Iphone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 hele, asi tejden sem se rozhodoval co vzit taky.. nejdriv sem chtel nokii n95 8gb, pak iphone 3g, pak sem si rekl ze pockam na nokii n96, dneska sem koupil psp slim... iphone 3g nepouziju..hral sem si snim dlouho a uznavam, ze ten display a ovládání je dost mazec a urcite se jen tak nevidi...a ten net je taky hustej..ale, nebejt toho, je to docela predrazenej shit..a on je aspon o 2000kč predrazenej uz ted...nokie n95gb je fajna..kamos ji ma a je s ni hafo legrace...ale pokud bys ji chtel, tak jedine uz tedka tu 8gb cernou verzi, jinak to nema moc smysl...ja sem chtel cekat na n96 pac se mi fakt libi a ma supr funkce, ale kdyz sem se dozvedel, ze nokia koncem rijna vyda 1. phone z nove serii "xpress media"..tak sem si rekl, ze na iphone kaslu, pac od jara zacne nokia prodavat dotykovy nokie a ty budou o dost lepsi nez nejakej iphone...iphone je image..vypada cool..ale jinak to je docela prumernej drazsi mobil...uvidite jak nokia vsechny na jare trumfne...ja si do ty doby budu hrat s psp a pak do nich jdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 iphone-je od apple,takze "kvalitka" n95-sice je nokia taky "znacka",ale apple ma urcite neco navic,,, iphone wins! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 N95 jedině pokud nemáš foťák , jinak bych bral spíš nějaký HTC :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ja sem pro oba dva protoze mam oba dva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 asi takhle iPhone - hracka se kterou se budes chlubit a nic moc na tom neudelas. (nejsou dorucenky, GPS je na hovno, musis mit koupenej internet v mobilu aby sis ho uzil..) N95 - telefon, Nokia (symbian ...) Podle me jeden z tech telefonu ktery jsou tedka na vrcholu a stoji za to je HTC diamond.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Spíš by sem se poohlédnul po nějakém HTC :) UŽ MĚ SER*TE S NĚJÁKEJMA HTC!!! POKUD MOBIL TAK MOBIL A NÉ TAKOVEJ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 iphone.je rozhodne vitez uz jenom prto ze ma dotikovy displej. sice ma n95 uzasne fotak ale iphon taky nama k zahozeni ;) na me jsou oba predrazeny ale kdybych mel prachy tak du do iphonu a ani nepremejsim o funkcich n95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Já osobně mám N95 s Iphonem jsem se také už setkal , ale nechtěl bych ho ... Podle mě je to zatím předražená novinka .Rada ber N95 už jen kvůli fotáku , na makro režim je výborná . Výdrž baterie není moc ohromující (po 11 měsících) , ale to Iphone taky dlouho nevydrží .... Ber N95 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.