Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Iphone nebo N95

Dogmate

Recommended Posts

NOKIA 5Mpx, Video 640x480, Symbian, oveřená značka

Iphone 2Mpx, nelze nahrávat video, líbí se mi ale za tu cenu bych bral N95 8GB. Plánuji koupi a taky jsem se rozmýšlel, stačilo mi jen vědět že bych byl bez možnosti nahrávat klipy a měl jsem vítěze. Si to vem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenech se zmast iPhone nataci klipy taky uplne v pohode jen ne v takovy kvalite jinak ma daleko lepsi ovladani,daleko lepsi display i uzivatelsky prostredi nehlede na kvalitu zpracovani...bez wifi je samozrejme supr treba na hudbu a kdyz se to nekomu nelibi zaplati si 40 kc tydne neomezeny internet N95 ma sice lepsi GPS lepsi fotak a kameru a naky funkce navic ale nic vic......ale kup si N95 aby nemel iPhone kazdej na ulici...

Odkaz ke komentáři

N96 se prodává,ale nevím v které zemi,ale je to to stejný jak N95 trošku jinak to vypadá a má to větší pamě´t.Jinak N95 je mobil hodně dobrý skrz to že ho můžeš dát do kapsy a prostě sním dělat cokoliv,ale zase jeho funkčnost je opravdu nulová,pomalá a sekavá a výdrž to stejný prostě malá.iPhone je krásná věc,ale bez ochraného obalu je k ničemu a s tím obalem už je to hnusná věc bez designu,ale zase má dvojnásobně rychlejší procesor než PSP a to nesloží na hry,ale k volání,navíc přehrává božsky Mp3,foťák to neni potřeba srovnávat žádnej mobil ještě neumí fotit k tomu je potřeba foták.

Odkaz ke komentáři

hele, asi tejden sem se rozhodoval co vzit taky..

nejdriv sem chtel nokii n95 8gb,

pak iphone 3g,

pak sem si rekl ze pockam na nokii n96,

dneska sem koupil psp slim...

iphone 3g nepouziju..hral sem si snim dlouho a uznavam, ze ten display a ovládání je dost mazec a urcite se jen tak nevidi...a ten net je taky hustej..ale, nebejt toho, je to docela predrazenej shit..a on je aspon o 2000kč predrazenej uz ted...nokie n95gb je fajna..kamos ji ma a je s ni hafo legrace...ale pokud bys ji chtel, tak jedine uz tedka tu 8gb cernou verzi, jinak to nema moc smysl...ja sem chtel cekat na n96 pac se mi fakt libi a ma supr funkce, ale kdyz sem se dozvedel, ze nokia koncem rijna vyda 1. phone z nove serii "xpress media"..tak sem si rekl, ze na iphone kaslu, pac od jara zacne nokia prodavat dotykovy nokie a ty budou o dost lepsi nez nejakej iphone...iphone je image..vypada cool..ale jinak to je docela prumernej drazsi mobil...uvidite jak nokia vsechny na jare trumfne...ja si do ty doby budu hrat s psp a pak do nich jdu :)

Odkaz ke komentáři

asi takhle

iPhone - hracka se kterou se budes chlubit a nic moc na tom neudelas. (nejsou dorucenky, GPS je na hovno, musis mit koupenej internet v mobilu aby sis ho uzil..)

N95 - telefon, Nokia (symbian ...)

Podle me jeden z tech telefonu ktery jsou tedka na vrcholu a stoji za to je HTC diamond..

Odkaz ke komentáři

Já osobně mám N95 s Iphonem jsem se také už setkal , ale nechtěl bych ho ... Podle mě je to zatím předražená novinka .Rada ber N95 už jen kvůli fotáku , na makro režim je výborná . Výdrž baterie není moc ohromující (po 11 měsících) , ale to Iphone taky dlouho nevydrží .... Ber N95 .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu