white Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Ahoj, jelikož je venku vážně ošklivo a mě se nechce být venku a k tomu jsem se dostal ke skvělé hře, tak mě napadl nápad podělit se s vámi o info ze hry. Co jak je, jak to asi vypadá a jak moc mě to baví. Formou jakou bych vám hry rád předváděl je video. Nahraju gameplay, trochu to okecám občas si udělám srandičku uploadnu to a vy se budete moct podívat jak zmíněná hra asi tak vypadá a pak se rozhodnout vydat se do obchodů. Budu rád, když mě budete podporovat a nebudete hanit ostudnou kvalitu videí (mobilní telefon 3,2Mpx). Občas mi ujede něco od pusy co by nemělo, ale věřte že jsem se pokoušel o nějáký freeware jednoduchý stříhač videí, ale nešlo mi to nemám zkušenosti tak budete MUSET brát videa taková jaká jsou a nebo se na ně nekoukat. První hru k zvideorecenzování jsem si vybral Mercenaries2 a už se uploaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.