STiG Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Mam PS3 a 40GB uz mi bylo dost malo, tak jsem koupil 250 GB. Ulozene hry gta4 sly kopirovat bez problemu, ale GT5 Prologue a NFS ProStreet uz nemohly byt kopirovane. Existuje nejaky zpusob, jak je dostat na novy HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 jak to myslis nemohly? Vsechny savy jdou zalohovat stejne ;). Pripoj k PS3 flashdisk a vsechno ze Save data utility v GAME zalohuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Domnivam se, ze nemel na mysli SAVE, ale kompletni stazenou hru, zakoupenou na PStore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Řekl bych že stačí znovu stáhnout or nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Muzes to znova stahnout z download listu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pangi Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 PS3 HDD je mozno aj naklonovat (tj. kopia 1:1) pomocou PC, navod napr. na http://www.ps3za.co.za/forum/showthread.php?p=114719 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
STiG
Mam PS3 a 40GB uz mi bylo dost malo, tak jsem koupil 250 GB. Ulozene hry gta4 sly kopirovat bez problemu, ale GT5 Prologue a NFS ProStreet uz nemohly byt kopirovane. Existuje nejaky zpusob, jak je dostat na novy HDD?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.