Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak vymnenim schema na psp ne obrazek ale scheam proosim

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  semis_pro cs napsal:
PRRROOOSSSIIM pomoc

jezisi kriste ty vase z tech vasich odpovedi se mi zveda zaludek. rekl bych ze jsi clovek co drzi psp v ruce jenom chvilku takze pripoji psp k pc prez USB kabel az se ti pripooji tak jdi do slozky PSP a v te slozce PSP vytvoris slozku s nazvem THEME a do ty slozky THEME budes davat vsechny ty schemata co si stahnes pokud ti to priste nepude tak tady nespamuj ;) ale porad si sam,,popr. se porad na chatboxu jednou ti tam odpovi :D zbohem

• 0
Odesláno

vime proc to nejde ty tomu nerozumis vlaim se ze jsi neco podela* schvlne ti sem do 10-ti minut vypisu co vsechno udelat a vsed se ze jsi zase neco pos**l EDIT:takze pokud jeste nemas ban za tenhle SPAM tak cti. 1/vytvor slozku THEME DO SLOZKY PSP 2/do ty slozky theme vloztento soubor co stahnes zde 3/http://uloz.to/762516/xbox-360-by-king.ctf po tom co ten soubor vlozis do slozkY theme tak jdi do PSP 4/v psp zmenis tema tak ze v sekci jdi do THEME settings a tam kde menis temata tak klikni na to nove 5/hotovo pokud tohle vsechno provedes a nebude ti to fungovat radsi neodepisuj akorad by si zadelal na BAN prtoze tento navod je 100%funkci a pochopil by to i muj 5-ti letej bratranec

• 0
Odesláno
  Driver napsal:
vime proc to nejde ty tomu nerozumis vlaim se ze jsi neco podela* schvlne ti sem do 10-ti minut vypisu co vsechno udelat a vsed se ze jsi zase neco pos**l EDIT:takze pokud jeste nemas ban za tenhle SPAM tak cti. 1/vytvor slozku THEME DO SLOZKY PSP 2/do ty slozky theme vloztento soubor co stahnes zde 3/http://uloz.to/762516/xbox-360-by-king.ctf po tom co ten soubor vlozis do slozkY theme tak jdi do PSP 4/v psp zmenis tema tak ze v sekci jdi do THEME settings a tam kde menis temata tak klikni na to nove 5/hotovo pokud tohle vsechno provedes a nebude ti to fungovat radsi neodepisuj akorad by si zadelal na BAN prtoze tento navod je 100%funkci a pochopil by to i muj 5-ti letej bratranec

dik ale vazne mi to nejde proste to nechapu ja vzdy musim mit problem proste mi to nemuze jit normal :psp:

• 0
Odesláno
  En3mY napsal:
nezapominejte ze tyhle temata jdou od urcityho cfw,takze jestli mas dejme tomu 3.51 M33 tak si upgradeuj na aspon 3.90 M33... (btw tusim ze temata sou od 3.71 )...a hlavne-u toho jak upgradeovat si radsi precti navod ;)

EDIT:btw-koukej na moje credits-kdyz ti to pude a posles mi credits zlobit se nebudu :lol:

jemu de o normalni PTF temata a ty jdou myslim ze od fw 3.71 takze pokud mas nizsi tak upgradu jinak ememy pochybuju ze by on mel CFW.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu