Jíra Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 nevíte někdo jak udělat aby v internetovem prohlizeci sla diakritika? mě to tedy zobrazuje místo toho nějaké klikiháky. Je možné že to je chyba f0 témata organ, tak by mi stačilo vědět, který soubor z f0 mám obnovit ze zálohy. jo a jeste mam 4.01 m33-2 dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 zkus hb links Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jíra Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 zkus hb links myslíš tohle? http://www.psp-hacks.com/file/1051 EDIT: hledal sem a tady na foru uz se to nekolikrat resilo ale nevyresilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eL'KeDaRoSs Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Když už je o tom řeč, někdo mi říkal, že na psp jdou obrázky gif - myslím tím animace prohlédnout jen v prohlížeči. Víte někdo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Jíra diakritika v tom ofic prohlížeči nejde, žádná chyba to není, v Links 2 jde .. eL'KeDaRoSs zadáš cestu fille://cesta k souboru/soubor.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jíra
nevíte někdo jak udělat aby v internetovem prohlizeci sla diakritika? mě to tedy zobrazuje místo toho nějaké klikiháky.
Je možné že to je chyba f0 témata organ, tak by mi stačilo vědět, který soubor z f0 mám obnovit ze zálohy.
jo a jeste mam 4.01 m33-2
dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts