.:Lord@Freeze:. Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Chci se zeptat jestli nekdo nema icq klienta na fw 3.02 OE-B :) nemuzu nikde najit :(:( AFKIM nejak nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 a jak ti nejede, co ti to dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 me normálně fungoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 afkim je jediny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 nedela ti to nahodou ze jak to spustis tak ti nabehne akorat bila obrazovka a pak se PSP vypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 kdyz sem tam zadal id a heslo tak mi to hgodilo nakej error v modry tabulce...co to je?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 kdyz sem tam zadal id a heslo tak mi to hgodilo nakej error v modry tabulce...co to je?:)zadaval si asi heslo pro jiny protokol nez ICQ - musis si nejdriv nastavit co chces pouzivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 tak to hazi error kdyz chcu vytvorit bitlbee accoun......asi to musim zkouset..tak jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 kdyz sem tam zadal id a heslo tak mi to hgodilo nakej error v modry tabulce...co to je?:)zadaval si asi heslo pro jiny protokol nez ICQ - musis si nejdriv nastavit co chces pouzivat... tak mi to teda nic neudelalo, jen sem to tak skusil zadat do jineho nez je ICQ svoje ICQ a heslo a nehodilo mi to eror v modre tabulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 já bych se chtěl zeptat jestli mi to půjde na 2.81 a jestli musím mít nákej devhook nebo něco jinýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 ja myslim ze mas smulu :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 jn je to homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 jáinak tady o tom neco je taky... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=2393&highlight=afkim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 no nejde to tak ze to spustim chvili to nacita a pak to napise could start game nebo neco takoveho treba sem mel spatnej odkaz tak sem nekdo hodte odkaz na fw 3.02 OE-B thx :) EDIT:Z Hb nemam moc zkusenosti tak kdyby nekdo byl tak hodnej a dal mi navvod kam co skopcit treba to delam spatne nevim ale normal v menu game to mam to AFKIM spusstim a game could by starter :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 me to beha normalne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 me to beha normalne :-) tka mi dej link kde si to stahl a navod jak to zprovoznit :)) please :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 složku afkim a afkim% skopči do X://PSP/GAME150 a pak to normálně zapni v psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 no nejde to tak ze to spustim chvili to nacita a pak to napise could start game nebo neco takoveho treba sem mel spatnej odkaz tak sem nekdo hodte odkaz na fw 3.02 OE-B thx :)EDIT:Z Hb nemam moc zkusenosti tak kdyby nekdo byl tak hodnej a dal mi navvod kam co skopcit treba to delam spatne nevim ale normal v menu game to mam to AFKIM spusstim a game could by starter :( A máš to ve složce GAME150 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030012 tam si stahni ten druhy "Download: [AFKIM v 2 pro 1.0 a 2.0+]" pak to rozbal otevri tu slozku a pak tam je slozka "afkim" tak tu nakopiruj do GAME150 tak sem to delal a jelo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 navod na to je tady..... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=2393&highlight=afkim jinak ja to mam ve slozce GAME..adnou GAME150 v PSP nemam :) ...a hlavne nez to rozjedes tak si musis regnout nakej nick na im.bitlbee.org ktery ale musis pustiot pres IRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 navod na to je tady..... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=2393&highlight=afkimjinak ja to mam ve slozce GAME..adnou GAME150 v PSP nemam :) ...a hlavne nez to rozjedes tak si musis regnout nakej nick na im.bitlbee.org ktery ale musis pustiot pres IRC... proc by mel si naky nick regnout na nake strance, ja sem nic takeho nedelal a jede to uplne normalne a tu game15, no pokud si ji nevytvoris ak ji mit nebudes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 navod na to je tady..... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=2393&highlight=afkimjinak ja to mam ve slozce GAME..adnou GAME150 v PSP nemam :) ...a hlavne nez to rozjedes tak si musis regnout nakej nick na im.bitlbee.org ktery ale musis pustiot pres IRC... proc by mel si naky nick regnout na nake strance, ja sem nic takeho nedelal a jede to uplne normalne a tu game15, no pokud si ji nevytvoris ak ji mit nebudes :D Musíš si nejdřív vytvořit účet na tom bitblee, to se dělá ale normálně v psp a potom si tam nastavíš jdenotlivý protokoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ja ted pouzivam ICQ pres VNC na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ja ted pouzivam ICQ pres VNC na PSP :) a to ja zase co?:)nejak se v tech zkratkach neorijentju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 mam to afkim ale kdyz se ci lognout tak to napise resolving a sekne se to nevi nekdo co stiM? a nebo na jaky trance se to mam regnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.