JakubLouda Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Jsem začátečník takže vůbec nevím jak na to.Zkoušel jsem nahrát do PSP iR Shell ver. 3.90,ale po zapnutí mi to hlásí,že mám špatný fw. Iso hry mi jdou bez problému a vše jak má.Ale tohle fakt nevím jak rozběhat,jelikož si chci stahovat UMD filmy a prý to jde jen přez Ir shell :( Prosím pomoc jak bych mohl rozběhnout na fw. 4.01 M33 Ir Shell.Dík moc a jestli už tu něco takového je(návod) tak se omlouvám,nenašel jsem ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 UMD filmy jdou přímo přes XMB menu, musíš mít ale UMD disk v mechanice.. stiskni Selecet (nebo Home) v XMB a dej VIDEO ISO MOUNTH šipkou do strany vyber film, filmy dávej do ISO/VIDEO návod na irshell zde http://console-forum.net/showthread.php?t=20665 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 musis pockat nez vyjde new IR na 4,01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JakubLouda Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Děkuji za rady,ale dal jsem to přesně jak jsi napsal a video se mi neukáže :(. A iR Shell teda nepůjde obejít a nebo ano? Edit : Už to mám,děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JakubLouda
Jsem začátečník takže vůbec nevím jak na to.Zkoušel jsem nahrát do PSP iR Shell ver. 3.90,ale po zapnutí mi to hlásí,že mám špatný fw.
Iso hry mi jdou bez problému a vše jak má.Ale tohle fakt nevím jak rozběhat,jelikož si chci stahovat UMD filmy a prý to jde jen přez Ir shell :(
Prosím pomoc jak bych mohl rozběhnout na fw. 4.01 M33 Ir Shell.Dík moc a jestli už tu něco takového je(návod) tak se omlouvám,nenašel jsem ho.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts