Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone FAQ - Jailbreak | IPA hry | aplikácie | odkazy

Recommended Posts

Odesláno
Ano díky. První problém vyřešen :)

A ted druhý :D

S Jailbreakem.

Nemůžu najít FW 3.0 *.ipsw. První obrázek.

Prosím pomoc :)

Nevím přes co ten Jailbreak děláš a jakou máš generaci iPodu, trošku to upřesni. A co s tim prvni obrázkem? Nejlíp udělej screenshot

Popřípadě link na návod podle kterýho to děláš

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
mám iphone 3g 8gb

Takže JB si udělej podle tohohle návodu

http://www.mujiphone.com/2009/06/30/jak-na-jailbreak-iphonu-u-os-30-navod/

Už sis přes iTunes stáhla FW 3.0 ?

Pokud ho nemůžeš najít v tom adresáři, musíš si obrazit skryté soubory a složky, pak to najdeš.

Tento Počítač-> Uspořádat-> Možnosti složky a hledání-> Zobrazení-> Skryté soubory a složky nastavit na Zobrazovat skryté soubory a složky-> OK

Odesláno
Tak tohle už taky mám:)

A ted vkládání her a aplikací. To musím mít připojený iphone k internetu? Nebo to jde i nějak přes PC? O5 nemůžu najít návod:(

Jsem tu na iPodu, takze se predem omlouvam :) musis v iTunes nahore v levo vybrat file a add file to library nebo tak nejak :), najdes stahlou hru/aplikaci a pak uz to je jako s free app

Odesláno

majster Google, na ktoreho kazdy kasle mi vyplul:

Open Cydia > Manage > Sources > Edit

Add source "http://cydia.hackulo.us"

Section > Hackulo.us > "AppSync for OS3.0" > Read info

Install > done

samozrejme ze je to aj na prvej strane FAQ

3. Inštalácia cracknutého MobileInstallation:

Aby ste mohli hrať *.IPA hry, musíte si stiahnuť aplikáciu AppSync 3.0 z Cydie z repozitára http://cydia.hackulo.us.

Odesláno

mám ipod touch 2G, dost mě zlobí aplikace nikeplus, nefunguje me hlasová odezva, aby fungovala musím vždy provést restore a nastvit uplne nový ipod, chtěl bych provést jailbreak, ale nevím jestli tahle aplikace bude dál fungovat, a taky jestli jde po jailbreaku nastavit restore s tim že budu moci nastavit uplne nový jailbreak, pokud by me tahle aplikace zase nefungovala tak jak má. Díky

Odesláno

Co treba trochu cist.. :dozey:

Čo urobiť po Jailbreak?

Rozhodol som sa spísať pár užitočných apps, ktoré sa oplatí nainštalovať z Cydie po Jailbreaku:

1. Cycorder - umožní nahrávať videá, ktoré sa ukladajú vo vnútornej pamäti telefónu. Videá su prehrateľné v PC.

2. SBSettings - Užitočná utilitka na vypínanie/zapínanie Wi-Fi, SSH, EDGE, 3G atď. Program má funkcie Reboot, Respring + Poof = skrytie nechcených ikoniek na ploche.

3. openSSH - SSH, aby ste mohli pristupovať do iPhone cez Wi-Fi.

4. Insomnia - Nechá zapnuté Wi-Fi aj keď sa zamkne klávesnica.

5. Categories - S touto aplikáciou si môžete rozčleniť ikony v springboard do zložiek.

6. MobileTerminal - Emulátor Terminálu. Občas sa hodí.

7. Installous - stiahnite a nainštalujte .ipa hry priamo z iPhone

8. MXTube - sťahujte videá z YouTube priamo do iPhone

9. Icy - Jednoduchšia alternatíva k Cydii

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu