Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone FAQ - Jailbreak | IPA hry | aplikácie | odkazy

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Chci se zeptat, mám iPoda 3G 8GB, aktuální ofiko fw. Pokud provedu jb dle blackraina, lze to v případě havárky restorovat do originálu? Nebo všobecně, lze to tím jb nějak nenávratně poslat do kytek?

Nám vypadnul proud, když jsem dělal JB u iTouche 1G a celej firmware byl v háji :D vůbec nereagoval, prostě nic ... Nahodil jsem DFU Mode, udělal Restore a všechno v pohodě ;)

//EDIT: omlouvám se :oops: nějak mě zmátly záložky :)

Odesláno

ahoj kluci tak porad mi to nejde jb je ok nahravam aplikace a hry vse funguje ale kdyz vypnu a zapnu tel tak mi tam porad nabíha ikonka itunes s tim bílym usbečkem ,zkousel jsem jb na jinem počítaci a vse probehlo hladce nainstaloval jsem cydii a pak hry a aplikace vse ok ale zase po vypnuti a zapnuti jen ta ikonka s usb uz si nevym rady jak dal pokracovat uvítam jakoukoliv pomoc a dekuji vsem :cry:

Odesláno
Zkus nám popsat co nejdetailněji krok po kroku co děláš. (A má prý třeba i vliv to že blackra1n není na C:\ ale na D:\, takže fakt všechno...)

1. stahnu si blackra1n - jailbreak FW 3.1.2 na disk c:/

2.pripojim iphone 3gs 16gb do usb a počkam az se načte ovladač

3.spustím blackra1n vyjedemi tabulka make it ra1n pak entering recovery a pak done, wait for reboot

4.na ip se zobrazi ten kluk stim iphonem a pochvilce najede do normalu ,vyhleda signal , nainstaluji cydii a pak AppSync for OS 3.1

5.nainstaluji si tam hry kolik chci a take app vse je ok .

6.vypnu telefon a zase zapnu a po zapnuti se mi prepne sam do dfu nebo jak se tomu rika (ikonka itunes s tim bílym usb)

uz nevim co mam s tim delat zkousel jsem restore atd.. porad stejny :cry:

telefon je koupení od českého operatora O2

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu