Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Na Cydii se objevila aplikace, ktera umoznuje Google Streewiev na ipod Touch :) Tak jsem provedl upgrade z FW2.1 na 2.2 (Iphone 2G) , konkretne na CZ/SK FW2.2 whisky69 a mohu jenom doporučit :) Iphone se mi zdá rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 ja som este akosi neporiesil backup... musim nie pohladat konkretne by sa mi hodilo aby som si zazalohoval SAVY z hier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 zkoušel si private/var/mobile/Applications/xxx - číslo té aplikace , musíš si najít, ve které složce bude "jmenohry".app , tam by mohl být někde save nebo zkusit jenom var/mobile/Applications/xxx . Ale nevim to jistě, sám sem to nezkoušel....snad pomužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackietran Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 prosim te mohl bys mi rict kde se da stahnout Installous + AppShare? da se to najit pres cadii?prosim o odpoved:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 prosim te mohl bys mi rict kde se da stahnout Installous + AppShare? da se to najit pres cadii?prosim o odpoved:roll: Jednoduse si ji nainstalujes z Cydie. Nejprve si musis pridat novy zdroj (repo) -> http://cydia.hackulo.us. Zde najdes aplikaci AppShare a Installous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 ahojte, mam problem s registraciou na itunes, vybral som si free aplikaciu dal som get app dal som adresu a dal som kartu none, no a vzdy mi vipuseje tu chybu ako keby som mal dat kartu neviete co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naze Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 pisal som to uz davnejsie no nikto sa neozval :) ja mam problem, ze ked si chcem restornut na firmware v ktorom tu robite jb, podrzim shift vyberem stiahnuty subor z navodu (mam touch) tak vzdy mi zahlasi error 5.. nevie niekto co stym? itunes mam 7.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Zkus naisntalovat novy iTunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 to si radil mne alebo jemu? :cheesygrin: ja mam najnovsiu verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Jak prosim do ipoda hodim nejake soubory? napr pdf atd.. A poradi nekdo nejakej dobrej program na konvert videi? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Konvert videi: Xvid4PSP - nastavíš mp4 ipod Na ty soubory si nainstaluj aplikace files (files lite) - na appstoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 A kdyz nemam wifi pripojeni, jak potom na ty soubory? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 pres DiskAid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 prez diskaid - program do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Jenze to zase v ipodu budu potrebovat Fileaid nebo ne? on je totiz placeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Ne....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 poradite mi prosim niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 zkus to z jinyho kompu, nebo reinstall itunes (coz je blbost ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 no ale problem je ze na inom kompe to nemam ako vyskusat :roll: a nemohol by mi to niekto vytvorit? moje icq je 401-224-958 tak prosim niekoho, je to surne:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 vytvorim ti to, kdyz pockas do vecera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Jasne neni problem, potom sa napoj na icq a pridaj si ma do zoznamu a potom to preberieme :) diky vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naze Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 takze spravit to na inom pc? lebo som uz fakt v nervoch...mam fw 1....5 a na tom nejde summerboard a este dost toho nejde, upgradnut mi nejde na nic a downgradnut mi tiez nejde , prave som skusal na 1.1.1.3 a zase error 20 takze by som bol velmi rad keby mi niekto pomohol ako konecne zacas s navodom na prvej strane tohto topicu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 problem je v tom, ze navod na prvej strane je pisany pre iPhone 3G a ty mas 2G s 2G neamm ziadne skusenosti, okrem toho sa tam aj upravuje SIM unlock... myslim ze viac odpovedi najdes na forum.iphone.cz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naze Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 ja mam touch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Pokud vím tak IPhone nemá FM radio , ne ? Ale nemá třeba nějaký internetový stanice , nebo tak něco ? :thumbup: EDIT: mám takový dilema Iphone 3G nebo HTC Touch HD , no každý má něco do sebe....Ale pčece HTC je spis na práci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.