Hnza Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 cau tak sem si poridil iphone k vanocum udelal sem jailbreak a mam fw 2.2 a ted nevim co dal jak tam nahrat aplikace?...poradte pls nekdo jak nato a sry jestli us to tady nekde je ja to nenasel dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Cus, dostal sa ku mne dalsi iphone, ma pravdepodobne este fw pred 2.1, a chcel by som vediet ako mam postupovat kedze teraz je fw 2.2, tak mi itunes ponukne update asi priamo na ten fw. Alebo je to inak? Jeden iPhone som uz uspesne jbreakol, ale vtedy bol fw 2.1, tak nvm co robit. Mozno som podal nepresne info, ale este nie som doma a ten novy iphone som nezapinal, ale ked pridem tak chcem rovno jb. Dakujem vopred za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Da sa jailbreaknut aj fw 2.2 takze v poho upni na oficialny 2.2 a potom jailbreakni s najnovsim Quickpwn. Myschoo na to este navod nenapisal ale mal by si to zvladnut :) Napisal som navod na jailbreak iPodu Touch s firmwarom 2.2 takze ti, co nemaju sa do toho mozu pustit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lafor Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Mam iPod Touch 2. generace a měl jsem tam 2.1 firmware v iTunes mi pořad nabízelo aktualizaci na 2.2 firmware, tak jsem to teda dal stahnout a pak sem to instaloval a zhruba asi ve 3/4 mi to hodilo "....An unknown error occurred (14)" a je to pořad. Zkoušel jsem i verzi pro 2G na adrese http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ ale stejnou chybu mi to ukazalo. Ted teda zkoušim aspoň zpět na 2.1 ale štve mně to :? Prosim o radu a předem diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Skus ho zapojit do ineho USB. Najlepsie priamo z PC vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lafor Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 aj nepomeha to, znovu error (14) zkoušel jsem to i na macbooku a na notebooku a pořad to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Pozeral som na googli a niekto to vyriesil tym, ze to skusal stale dookola. Tak mozes to skusit aj ty. Inac fakt neviem ja som sa s tymto este nestretol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Tak som sa pokusal o JB toho noveho iphonu, dal som tam FW 2.2, jailbreak prebehol v pohode, ale ked mi na konci napisalo ze je vsetko OK a ze mam pockat pokym sa iphone restartne do sovjej novej podoby, tak tu mam stale len to jablko, je tam asi 2 minuty, potom sa restatuje(asi), a jablko je tam zas a stale dookola....co mam robit ? Za rychlu help dakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Je nutne mat pripravene: iTunes, pripojeny kabel k PC a pevne nervy ;) Stlacte naraz Power (Sleep) a Home button asi za 10-13 sekund iPhone preblikne (restartuje sa) v tej chvili pustite Power (Sleep) button, ale Home drzte stale stlacene. Pripojte iPhone k PC a stale drzte Home button este asi 30 sekund. Potom vyskoci hlaska v iTunes, ze je pripojeny iPhone v DFU (recovery mode) a je nutne urobit restore. Stlacte Shift a Restore (sucasne) a vyberte si stiahnuty custom_fw, ktory ste si stiahli pred prvym JB (ak nemate JB iPhone staci stlacit Restore bez Shift) A je to staci pockat kym iPhone a iTunes dokoncia co maju a iPhone zase funguje. Doporucujem neobnovovat iPhone zo zalohy, ale mozte to urobit. Ak by Vam nesli vsetky app korektne potom staci dat zase Shift+Restore a nahrat custome_fw zase ale potom uz neobnovujte zo zalhoy. Ak by Vam tento navod nefungoval tak to nie je sposobene zlym postupom, ale tym, ze nie na vsetky iPhone to posobi rovnako. Nerucim za Vase pokazene iPhone Vysvetlivky: JB = jailbreaka (Cydia, Installer na ploche) Power (Sleep) button = tlacidlo na zamknutie iPhone Home button = tlacidlo na navrat na hlavnu obrazovku zdroj:http://forum.iphone.cz by paly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 jak dostanu do ipodu touch jailbreak 2.2 cestinu hledal jsem a nenasel jsem vsude se uvadi navod jen na iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Tak jailbreak sa mi na treti pokus podaril, teraz by som rad vedel ako uviest do chodu cracknute hry...hladal som na nete, ale ziaden pekny navod som nenasiel...docital som sa aj ze vraj funguje mobileinstallation pre 2.1 na 2.2, ak je to pravda tak to znamena ze sa staci riadit navodom ktory je na prvej strane tu v tomto topicu, ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Co si tagle přečíst předešlé příspěvky, už to tu píšu podruhý: Pridej si source do cydie: http://cydia.hackulo.us/ a pak najdeš v seznamu: miPatch Firmware 2.2 a nainstaluješ, je to jednoduché. Restartuješ a stáhneš jednu oficiální aplikaci z AppStoru a hotovo. aj nepomeha to, znovu error (14) zkoušel jsem to i na macbooku a na notebooku a pořad to same odpoj všechny věci od počítače a neměj iPhone v docku. Prohod iPhone do jiného USB-čka a zkoušej. Mě to tagle po několikáté začlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 poradi mi nekdo s tou cestinou pls ? vsud je jen na iphone a ja potrebuji ipodko diky moc vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamo Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 mam iPod touch 16GB, nespravi mi ten jailbreak nejaku sarapatu? na ten moj mi to nefunguje, moze to byt tym, ze je kupeny v irsku a k tomu neviem,co v sebe ma....aku verziu a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 A je to 1. generacia alebo 2. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 to maš podle gene race na II. gen. jail. zatim nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Mas na boku ipoda tlacitka na hlasitost ? Ked ano tak sa ani nesnaz jailbreakovat - nejde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamo Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mam tam tlacitka na hlasitost........asi to je v prdeli........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 tys nečetl můj příspěvek? budeš se chovat slušně nebo ne? jako jaký je horší stupeň jak idiot...tak složité nebylo pochopit co jsem napsal nebo jo? mám ti to hláskovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mam tam tlacitka na hlasitost........asi to je v prdeli........ Vies co... ja som ti sem uz raz pisal ze aj ked mas 2. generaciu tak sa nemusis bat, ze jailbreak onedlho vyjde. Ty ale bud nevies citat alebo si uplny idiot ako pise dante a nevies tu informaciu ani spracovat. Mysli si co chces ale tebe by som ipod ani do ruky nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 poradi mi nekdo s tou cestinou pls ? vsud je jen na iphone a ja potrebuji ipodko diky moc vsem Pokud mas Jailbreak tak čeština by měla bejt na Cydii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Na cydii neni cestina este sa len pripravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 pri otevreni toho QUICK PWN mi pise aplikace se nadari zapnout,mam stisknout ok a APL se ukonci.nevite co stim spravna inicializace aplikace 0xc0000135 se nezdarila EDIT; uz to je,ale porad to ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Nainstaluj si najnovsi NET Framework. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 diky zeke,ale ted mi vyskakuje neco podobnyho ale ted je to tohle 0xc0000005,mel jsem pocitac na reistalaci WINu a nevim spoustu programu stahovat zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.