Zekeasakura Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Ked mas Windows Vista tak skus dat prave tlacitko na ten quickpwn --> spustit jako spravce. A ked mas XP tak neviem ale tiez by to tam malo niekde byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 tak jsem to zkusil i na jinym pocitaci a nejde to.MAM XP(oba) Tvuj posledni prispevek jsem pouzil a vyslo ze to chce instalovat ale pak to napise ze to nemuze otevrit nejakou slozku a jeste jeden,mimochodem kdyz dam C disk tak to napise to sami EDIT 1::::PROSIM mohl by mi dat sem obrazek jake veci ma v pocitaci v ovladacich palenech,jake aplikace v tom odebrat nebo pridat programy,diky a proc:jak jsem rikal,muj PC se musel reinstalovat tim jsem ztratil alll programy EDIT 2::: co je to quickpwn tool pomocte kdokoliv prosiiiiiim:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 A mas iTunes ? Aby quickpwn fungoval, potrebujes itunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 mam,co je ten quickpwn tool ,na cizich forech jsem cetel,ze je taky potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Nic jako quickpwn tool neni treba. Treba tento quickpwn, najnovsi framework, iTunes a najnovsie aktualizacie windowsu. Skus si tam hodit Service Pack 3. Tu je ten quickpwn : http://www.quickpwn.com/2008/11/quickpwn-22-jailbreak-download-windows.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Co mam delat potom s Itunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 S iTunes sa pri jailbreaku nic nerobi ale kniznice iTunes sa vyuzivaju k rozoznaniu pripojeneho iPodu Touch/iPhonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Cau brachovy si pres iTunes upgradoval iPhone 3G z 2.1 na 2.2...Vcera jsem mu udelal Jailbreak vse v pohode...Ma tam ted Cydiu a Installer (myslim)... Potrebuju mu tam nutne nahrat Installous pro stahovani *.ipa her primo z rapidu a pak aby si je rovnou instaloval... Ja tam Installous uz mam ale jaksi sem zapomel jak sem ho tam pridal...Tusim ze musim nekde pridat nejakej source nebo tak... Prosim poradte me nekdo bud nejaky odkaz nebo nejaky popis jakto udelat... Kdo napise do vecera poslu 500points! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Staci se podivat o par prispevku zpet Jednoduse si ji nainstalujes z Cydie. Nejprve si musis pridat novy zdroj (repo) -> http://cydia.hackulo.us. Zde najdes aplikaci AppShare a Installous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Pridej do Cydie source: cydia.hackulo.us Pak už uvidíš Instalous EDIT: Lukan o par sekund ryhclejší...appshare už není....všechno už je v Instalous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Diky oboum...Ale ja to praveze zkousel pres tu Cydiu pridavat ten source a porad me to psalo nejakou chybku...Nemam jeho telefon u sebe tak to zkusim jeste jednou a dam vam vedet a kdyztak obou poslu odmenu :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Je jailbreak iTouche 1G naprosto jistej? Neexistují nějaké výjimky? :blink: Pojedou mi na to hry (mám hlavně na mysli budoucí MGS), které jsou pro iPhone? :) Díky, moc se v tom nevyznám zatím xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Je to 100% iste. Vsetky iPody Touch 1. Generacie idu jailbreaknut. A s aplikaciami nebude problem. Nepojdu ti len take, ktore potrebuju mikrofon alebo GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Lukan a Cloud: Fakt to nejde...Jdu do Cydie=>Manage=>Add=>http://cydia.hackulo.us=>Add Source Napise to ale: ''Did not Find Repository'' a dalsi kecy... Nejde to proste pridat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 a jde ti wifi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jo ted jsem to zjistil ze me nejak blbne...Zkusim to jete spravit tu wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 ;) me to delalo taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Tak ja tomu nerozumim...Wifi jsem rozchodil v pohode...Dal sjem si tam ten Source, nainstaloval Installous, vyhledam nejakou hru kterou stahnu, najedu do slozky Donwload, kliknu na hru, dam Install a na displeji zacne loading a zacnou preblikavat ruzny ty udaje ze se to rozbaluje, instaluje atd... Najedu do nabidky s aplikacema a nic tam neni nainstalovanyho :( Nikde zadna ikona... Snad jsem to popsal dobre...Prosim o pomoc... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Máš cracknutý mobile instalation? Už si do iPhonu nahrával cracknuté aplikace? Opravdu čekáš až do konce instalce v insttalous? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Sakra na to jsem zapomel...Ono to chce jednu free aplikaci treba z appstoru ze? Cracknuty mobile instalation?Co to je? Do konce instalace cekam na 100% :) Diky moc Cloude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Pokud máš Jailbreak a chceš instalovat cracknute aplikace (.ipa), musíš mít také cracknuté mobile instalation. Předpokládám, že v Cydii máš už přídaný source cydia.hackulo.us - obsahuje Instalous, ale také miPatch Firmware 2.2 - takže stáhni a nainstaluj. Potom stáhni jednu free aplikaci z Appstoru a pak se pust na InstalouS:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Cloude diky ti moc za pomoc ;) Uz to funguje... miPatch to vyresil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Zdravim presiel uz nejaky cas...uz je JB na 2. generaciu ipodu TOUCH?....ma to serie omg v kuse na to cakam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Myschoo -- Aktulizuj si první příspěvek .. Softwerový unlock iP 3G už je od silvestra na světě:-) a mě funguje:-) Napsal sem ti sem návod, jak to udělat, dej to jako Důležité:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 na co je ten unlock na 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.