Luk3z^ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 no to uz jsem delal, ale radsi to zkusim jeste jednou, dik :) EDiT: ted mi to stahovalo, ale asi 0.3 kbps a pak to zas napsalo tu chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 kdyz ti to pise LOST CONNECTION, neni to opravdu tim, ze mas pomale pripojeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Mám takových pár blbých otázek , jen se chci zepatat třeba když sem na Cydii nebo na Installeru , platí se za něco když tam jsem nebo když něco stahuju ? A ješte když kliknu na Safari a nejsem pripojenej na nejaky wifi , jestli opět platím ? Totéž s aplikaci weather........ díky za odpověd :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 moze sa na iphone prehadzovatikony?...napr iPod ikonu si dame do menu horneho a nie do toho stlpca dole napr takto http://imgupload.biz/files/qin5r6g153k20bdeb3cs.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 moze sa na iphone prehadzovatikony?...napr iPod ikonu si dame do menu horneho a nie do toho stlpca dolenapr takto http://imgupload.biz/files/qin5r6g153k20bdeb3cs.jpg jasný , nevím přesně jak se to děla ale mě to funguje , když podržím 3 prsty na dipleji , ikony se začnou třepat a jdou přehazovat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Stačí podržet delší dobu na ikonce jednoho programu prst a ikony se rozřepou a tím můžeš aplikace odstranit nebo přesunout na jiný místo :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Mám takových pár blbých otázek , jen se chci zepatat třeba když sem na Cydii nebo na Installeru , platí se za něco když tam jsem nebo když něco stahuju ? A ješte když kliknu na Safari a nejsem pripojenej na nejaky wifi , jestli opět platím ? Totéž s aplikaci weather........ díky za odpověd :thumbup: Pokud mas v iPhonu simku a nastaveny net, tak ano, platis ;) . Nejlepsi je si nainstalovat z Cydie BossPrefs, kde EDGE (3G) muzes deaktivovat....pokud tedy chces ..... Jinak v Cydii a Installeru je vsechno zdarma ..... ale je pravda ze jsem installer ani jednou nezapnul....cydia staci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Pokud mas v iPhonu simku a nastaveny net, tak ano, platis ;) . Nejlepsi je si nainstalovat z Cydie BossPrefs, kde EDGE (3G) muzes deaktivovat....pokud tedy chces ..... Jinak v Cydii a Installeru je vsechno zdarma ..... ale je pravda ze jsem installer ani jednou nezapnul....cydia staci.... pockej , takže platím aji za tu aplikaci weather ? .......no BossPrefs jsem nainstaloval , ale bohužl ve springboardu nemám ikonku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 au!: ee, net mam vpohodě...akroát z nějakých serverů mi to tahá pomalu i na PC...prave z toho jednoho, kde jsou skoro vsechny :(....i na PC mi to stahuje asi 0,3 kbps....jinak to strahuje asi 200 kbps(do unora,kdy ocekavam navyseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Platis za kazde pripojeni k internetu...to je snad logicke ..... A kdyz chces ziskat nejake informace napr o pocasi, tak je asi musis od nekud ziskat- internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 pockej , takže platím aji za tu aplikaci weather ? .......no BossPrefs jsem nainstaloval , ale bohužl ve springboardu nemám ikonku :( Za samotne pouzivanie sluzby neplatis, platis len operatorovi za prenesene data(zakladne ale takuto sluzbu nemas aktivovanu, takze "omylom" majland neprenetujes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 a ješte bych se chtel zeptat jak vymazu soubory ktery jsem stáhl z Cydie ? a jak je to s tématama , kam je mám nakopírovat ? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT: jo , ješte sem se chtěl zeptat .........musím mít WIFI signál na Cydiu ? ( nevím jestli je Cydia přes net ..... jen abych neplatil na konci mesice majlant xD ) take treba kdyz není WIFI signal , a pripojim se jen tak .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 2deniszek: !!!! !!!! google.com!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 -cydia je jenom pres wifi, bejt tebou nainstaluju bossprefs nebo sbsettings (tam muzes zablokovat edge,gprs) abys pak neplatil za net.. je to ze kdyz neni signal, tak to jede za prachy no.. -na temata je tady winterboard - nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Jailbreak na 2G : http://qik.com/video/876511 Má to ovšem i své problémy jak je vysvětleno ve videu ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 čo myslíte je to fejk? http://imgupload.biz/files/wonu9thvqw1kauo0d0h6.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 NE, nyvypada to na fejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 čo myslíte je to fejk?http://imgupload.biz/files/wonu9thvqw1kauo0d0h6.jpg ne fake to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikkie Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Ahojki ahojki :) po vycerpavajucom precitani celej tejto temy som sa tak zamyslela :D lebo cem si kupit ipod touch 16Gb lenze teraz neviem ci si mam kupit prvej alebo druhej generacie kedze JB na druhu este nie je a bohvie ci vobec bude a bude bezproblemovi ... pretoze ipod touch 2 generacie ma uz aj reproduktor ... a naboku tlacitka pre hlasitost ... ma este nejake ine vymozenosti ako prvej generacie ? ... co by ste poradili vy ? prva ci druha generacia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 hele na IPhonu mě přestala jet z ničeho nic hra : GT Ferrari Evolution (.ipa) . Když zapnu hru tak tammám jen bílou obrazovku ............ Nevíte čím by to mohlo být ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Sla ti predtim ? zkus reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Sla ti predtim ?zkus reinstall jo jo předtím šla , reinstal sem zkoušel a pořád nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikkie Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 neviete mi teda aspon povedat ci bude JB na ipod touch druhej generacie ? ... je to dost dolezite , bo do stredy sa musim rozhodnut ci prvu alebo druhu generaciu a ked nie je mozny a ani nebude mozny JB na druhu generaciu tak budem muset zobrat prvu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 asi bude http://www.spaziocellulare.com/ispazio/2009/01/18/video-demo-del-primo-ipod-touch-2g-jailbroken/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikkie Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 dakujem , no lebo ked nebude a ja si v stredu kupim 2 generaciu tak ma potom mrdne :D ludia hladala som na nete o JB na 2generaciu ipod touch a nasla som toto video : ako to on potom spravil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.