Nikkie Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 pozrite sa na toto video a na tie komentare : ... myslim ze toto by mohlo fungovat ... neskusi to niekto kto ma ipod touch druhej generacie prosiiiiiiiim ? ja ho este nemaaaaaam .. inak by som to skusila ja ... hlavne dajte vediet ak to skusite ci to vyslo , je to vazne dolezite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 neviete mi niekto poradit nejake lacne repraky na iphone 3g ktore hraju fakt nahlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 x-minimax mám je stojej 700 a hrajou brutalně a dáš je do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 já mám přenosnej Logitech Pure-Fi Anywhere 2 Black a hraje slušně i nahlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 scháním aplikaci television a nemužu ji nikde najít na appulo je to všechno vymazaný , díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 verite tym inzeratom napr novy iphone 3G za 200USD?...a tak?...ze im poslete peniaze a oni tam potom poslu iphone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 verite tym inzeratom napr novy iphone 3G za 200USD?...a tak?...ze im poslete peniaze a oni tam potom poslu iphone? nevěřím , protože sem nějakýmu napsal že bych to bral , jak dlouho sem si s ním psal a nakonec sem se ho zeptal jestli to nejde poslat dobírkou a už neodepsal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikkie Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 nechce niekto iPod nano 16GB 4th silver za 5 000 Sk = 166 eur ??? .... uplne novy ... len dnes kupeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 jj a typredajcovia chcu este aj peniaze predom na ucet...cez western union neviem co to meni na situacii ked sa s tym chvastaju ze cez westernunion...vy neviete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 jj a typredajcovia chcu este aj peniaze predom na ucet...cez western union neviem co to meni na situacii ked sa s tym chvastaju ze cez westernunion...vy neviete? přesně , po mě to taky chtěl po western union ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Zdravim, chci se zeptat, mám v tom trošku guláš. Včera jsem si udělal QuickPwn. Mám iPhone 3G 2.1 FW a udělal jsem na něj QuickPwn 2.2. Takže co mám teď za FW? 2.1 nebo 2.2? V general settings v about mi to píše 2.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Upgradni na ofic 2.2 a z neho sprav quickpwn. S tymto by nemali byt problemy ale pre istotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Upgradni na ofic 2.2 a z neho sprav quickpwn. S tymto by nemali byt problemy ale pre istotu :) Tak jo dík, jdu to zkusit. :) Edit: Vše OK, dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 scháním aplikaci television a nemužu ji nikde najít na appulo je to všechno vymazaný , díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 http://www.badongo.com/file/12683649 link nalezen na appulo :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mam jeste jeden dotaz, da se pouzit QuickPwn i pro iPhone 2G, abych to mohl udelat i kamaradovi. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Samozrejme ze da ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Wtf... iPod Touch se seknul... Horní panel ovšem pořád zobrazuje správnej čas a když ho strčim do USB tak ukazuje nabíjení (šok v baterce) ovšem screen vůbec neodpovídá... Tak dávám restore a uvidíme... Uff spravil to hard reset xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Neviem to nikde najst asi som slepy,ale chcem sa opitat..Nahodil som cez WinSCP SimCity.Cez Installous som to v iphone instalol.Hodilo mi aj ikonu.Pri spusteni hodi titulku SimCity a vyhodi ma spat do menu.Neviete cim to moze byt..Mam 2.2 JB. a samozrejme aj nieco z applestore.Vsetko facha. Druha otazka..Ak to je nieco vadne (to SimCity napriklad) ako sa to da odstranit?? Ak som nieco prehliadol tak sorry (iPhone mam 2 dni) Za odpovede vopred dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Nevim jak po JB ale já odstraňuju appy z Touche tak že chvíli nějakou ikonu držim a pak se všechny začnou třást... U aplikací se objeví křížek, ten zmáčknu a app je fuč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jo a u te hry máš špatně nastaveny prava instaluj to radši přes itunes pro tebe to bude jednoduší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Taky jednoduchsi postup cez iTunes by som uvital..Mam to zosynchronizovane a simcity v zlozke na ploche..Klik sem klik tam a hotovo.. dakujem Edit: dako som sa k instalacii dohrabal a pise toto: The application SimCity was not installed on the iPhone DeMaio s iPhone because it could not be verified.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ked dam jailbreak na iphone 3G tak potom uz iphone nebude pracovat ako vtedy...napr...uz sa nebudu dat stahovat aplikacie z appstore...alebo sa nebudu dat nahravat videa cez itusnes a tak...je tam nejaka zmena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Jde vsechno stejne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 neviete nejaku americku stranku kde sa da objednat iphone 3G...lebo na apple.com tam sa mi to nejako neda (viemze neposielaju na slovensko ale ja to chcem objednat do ameriky) tamm predavaju iphone na pausal alebo co...pls poslite mi link kde sa da objednat ten iphone na 199USD :)...diq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.