SoniCZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Čau, mám otázku, jak zjistím u ipod touc, zda je to 1g nebo 2G? Koupil jsem ho od kámose a nic k němu nemám. Je to 16gb a je tam nejakej starej formware, myslim 1.4. Potřeboval bych udělat update na min 2.0 kvůli hrám a nevím, jak to udělat zadarmo. Na iTunes za to chěji prachy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 OMG precet sis to vubec?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Když tam nahraju blbej firmware, pomůže restore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 myslim, ze by mel pomoct Ale hlavne-musis delat vse podle navodu nebo se zeptat cemu ohledne toho navodu nerozumis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Funguje, mám tam 2.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=34440OMG precet sis to vubec?... Co sem drbeš jailbreak ptal se jaky je rozdil..... 1st gen má na zadní straně v horním levém rohu černý čtvereček 2nd tam má jakoby oválek. Dále pak 2nd ma reproduktor a přidávání zvuku na boku ipodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a 2nd gen je tenci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Skoro nepoznáš ;) http://www.iphonespies.com/wp-content/uploads/2008/09/ipod_touch5.jpg jen je víc zakulacený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 to jako 1nd gen nema repro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ipod touch 1g. nemá repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnaroks Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Dobré si vše důkladně přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Prosím Vás , jak mám dostak fotky vyfocené v IPhonu , do počítače ? Díky :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Normálně ho připojíš a objeví se ti jako foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Chci se zeptat, když v iPhonu vescreenuju obraz, kam se to následně ukládá? Díky EDIT: Už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Behemoth1468622978 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Zdravíčko, vopred sa ospravedlňujem za prípadný spam ... Prelistoval som si celé fórum ohľadom použitia JB na ipod, je tu strašne veľa postov a už v tom mám celkom dobrý chaos... Mám ipod touch 2G ... s FW 2.2.1. Dá sa použiť JB? lebo čítal som na jednej stránke ... iPod Touch 2G users There is no jailbreak available yet, the iPhone Dev Team is working on redsn0w. pokúšal som sa prehodiť FW na 2.2 ale nechcelo mi to zobrať a nakoniec som musel použiť restore celého ipodu ... díky za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 mam pocit ze tadyto ti pomuze http://console-forum.net/showthread.php?t=47246 ale nemam ipod takze nwm jak to presne funguje...a nwm co s tim tvym FW... Jestli to pujde- zkus a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Behemoth1468622978 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 mam pocit ze tadyto ti pomuze http://console-forum.net/showthread.php?t=47246 ale nemam ipod takze nwm jak to presne funguje...a nwm co s tim tvym FW... Jestli to pujde- zkus a uvidis díky moc, ale zase zapínať a vypínať ho cez PC? hmm ... to asi počkám kým víde niečo normálnejšie ale ďakujem aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 No však se na tom taky pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nemáte někdo FW 2.2 pro iphone 3G ? nejaky upload ověřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5778.20081120.Aqw4R/iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Cau nevite jak synchronizuju hry/aplikace z iPhona (ktery jsem stahl napriklad pres Installous primo z iPhona) s mim iTunes? Free aplikace/hry stazene primo z AppStoru v iPhonu se me normalne synchnou s komplem ale ty hry co stahnu nelegalne prave pres ten Installous tak me nejdou :) Chapete jak to myslim :D ? Diky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Do cydie si prej cydia.hackulo.us (nejspise uz budes mit, kdyz mas Installouse) a dej si vyhledat a nainstalovat miPatch .. Pak by to nemel byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 potrebuju poradit padaji mi nektery hry nevite co stim je? predtim normalne fungovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Může být přeplněnou RAM... Stáhni iStat a před náročnějšíma hrama, či těma který ti padaj si nech uvolnit memory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Může být přeplněnou RAM... Stáhni iStat a před náročnějšíma hrama, či těma který ti padaj si nech uvolnit memory... prosimte a kdyz dam uvolnit memory nesmaze se mi neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.