Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone FAQ - Jailbreak | IPA hry | aplikácie | odkazy

myschoo

Recommended Posts

Čau, mám otázku, jak zjistím u ipod touc, zda je to 1g nebo 2G? Koupil jsem ho od kámose a nic k němu nemám. Je to 16gb a je tam nejakej starej formware, myslim 1.4. Potřeboval bych udělat update na min 2.0 kvůli hrám a nevím, jak to udělat zadarmo. Na iTunes za to chěji prachy. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Co sem drbeš jailbreak ptal se jaky je rozdil..... 1st gen má na zadní straně v horním levém rohu černý čtvereček 2nd tam má jakoby oválek. Dále pak 2nd ma reproduktor a přidávání zvuku na boku ipodu

Odkaz ke komentáři

Zdravíčko, vopred sa ospravedlňujem za prípadný spam ...

Prelistoval som si celé fórum ohľadom použitia JB na ipod, je tu strašne veľa postov a už v tom mám celkom dobrý chaos... Mám ipod touch 2G ... s FW 2.2.1. Dá sa použiť JB? lebo čítal som na jednej stránke ...

iPod Touch 2G users

There is no jailbreak available yet, the iPhone Dev Team is working on redsn0w.

pokúšal som sa prehodiť FW na 2.2 ale nechcelo mi to zobrať a nakoniec som musel použiť restore celého ipodu ... díky za odpoveď

Odkaz ke komentáři

mam pocit ze tadyto ti pomuze http://console-forum.net/showthread.php?t=47246 ale nemam ipod takze nwm jak to presne funguje...a nwm co s tim tvym FW... Jestli to pujde- zkus a uvidis

díky moc, ale zase zapínať a vypínať ho cez PC? hmm ... to asi počkám kým víde niečo normálnejšie ale ďakujem aj tak

Odkaz ke komentáři

Cau nevite jak synchronizuju hry/aplikace z iPhona (ktery jsem stahl napriklad pres Installous primo z iPhona) s mim iTunes?

Free aplikace/hry stazene primo z AppStoru v iPhonu se me normalne synchnou s komplem ale ty hry co stahnu nelegalne prave pres ten Installous tak me nejdou :)

Chapete jak to myslim :D ?

Diky za radu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu