:.Dragunov.: Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nesmaze se ti nic... Anonymous:Tak jsem nainstaloval to miPatch, zapojil k PC, zapl iTunes ale aplkace se me nezesynchronizovali...Musim tam na neco klinout nebo co? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nesmaze se ti nic...Anonymous:Tak jsem nainstaloval to miPatch, zapojil k PC, zapl iTunes ale aplkace se me nezesynchronizovali...Musim tam na neco klinout nebo co? Diky... Stahl jsi jednu free z appstoru a restartoval jsi iP...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ale to uz mam davno udelany...Ja ted jenom potrebuju synchronizovat ty vsechny aplikace co mam v iPhonu do iTunes abych si ho mohl pak Restorovat a aby se me vsechno nesmazlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ahoj nechci zakladat novy topic ale hledam: My Stop Smoking Coach with Allen Carr Hledam nejaky funkcni link...Crdts poslu :) Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mužete mě pls doporučit nějaký užitečný apps ? díky ,............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mužete mě pls doporučit nějaký užitečný apps ? díky ,............. Fizz Weather - O hodně lepší aplikace na počasí LockDown (z Cydie) Umožni zaheslovat apps jak systemovi tak hry apod, konečně se mi nikdo nehrabe v nastaveni :D Cycorder tky cidia umozni nahravat videa je jich plno, ale nevzpomenu si na názvy :D ale urcite pro me dulezitej anglicko ceskej a CJ AJ slovnik, je jich vic... :) Akdyby si chtel hry, tak Asphalt4, Labirinth, Snowballruner a tower blox... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Když tak potom napiš kdyby sis vzpomněl :thumbup: , ale dík..................Ještě mám jeden problém , nainstaloval sem Google Earth a Shazam přes iTunes do IP a nikde tam nejsou , nevíte co s tím , díky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 tak jsi je asi nenainstaloval ne? dal jsi sync? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jistě ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 a zaskrtl si je v zalozce Applications ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 a zaskrtl si je v zalozce Applications ? Vy mě tady máte za vole xD , ano zaškrt ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 ^ to vis no, debilni problem:D netusim co by s tim mohlo bejt, zkus ty aplikace stahnout a nainstalovat pres ipod primo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Měl jsem stejný problém, a to s aplikací files. Naistaloval jsem ji, pak jsem jednou udelal master reset a zmizela, přitom reinstalace nepomohla, zkousel vse mozne, pomohl az nasledyn restore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 nevit k cemu je dobra aplikace Crackulous? byla v cydii od Hackulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 to je na crackovani aplikaci z appstoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ^ to vis no, debilni problem:D netusim co by s tim mohlo bejt, zkus ty aplikace stahnout a nainstalovat pres ipod primo no kdybych vedel od kam , tak klidne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Mno tak jestli je mas v iTunes, tak muzes pravym klikem nechat zobrazit primo .ipa soubor. Hod ho nekam na net, anebo do slozky /var/mobile/donwloads (ale s tou si prave nejsem jisty - proste ta, kam stahuje Installous) a pak to pres Installous nainstaluj a melo by to jet. Nebo to zkus rozbalit a normalne rucne to tam pres sftp placnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Zdravim, ma mi prijit tento Iphone: http://www.aukro.cz/item558503620_iphone_8gb.html Bohuzel jsou Iphony pro me nova vesnice v kterych se jeste nevyznam. Zkousel sem cist par navodu, ale zatim to moc nechapu. Majitel mi psal ze je tam nastaveni jako v nove zakoupenem Iphonu, nejnovejsi sw (coz se muzete dozvedet v aukci). A me jde o hlavne o to abych tam mohl stahovat hry a aplikace stazene filmecky z internetu, poustet filmecky, poustet hudbu. Ale jako ze si to stahnu pres PC a pak to tam hodim. Takze logicky Iphone musi byt nejak crackly, unlockly, jail breakry ci co, jak je tomu u PSP, aby tam fungovaly. Takze je tu k nalezeni nejaky navod, podle ktereho to lze vsechno "jednoduse" udelat ? Popripade mi napiste co vsechno (ve zkratkach) musim udelat, aby mi to behalo. Nechce se mi za to davat nejakemu manikovi 500Kč, pokud nemusim zase delat nejake operace s baterii (jako v PSP), tak to snad zvladnu. Doufam ze to je neco tak lehkeho jako aktualizace cfw v PSP na novejsi, popripade snizeni verze cfw. A pak me taky zajima, jak lze v Iphone udelat, aby sem nemel aktivni normalni internet, ale pojedu jen pres wi-fi, kdyz budu neco potrebovat na netu ? Sem slysel, ze to jinak furt stahuje nejaky zbytecnosti ci aktualizace. Odpovezte mi jako zacatecnikovi, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 No filmecky a hudba ti samozrejme pujde normalne a tu tam nakopirujes pres iTunes. Na hry a aplikace je třeba tkzvn. JailBreak návod na jeho vytvoření najdeš hned na první stráce tohoto topicu. Dále pak seznámím tě s tím jaký druh ti přijde přijde ti iPhone starší generace oproti současným co se prodávají u operátorů. Rozdíl je v tom ze tkzvn 3G(ten co se prodavá u operátorů) má GPS a podporuje síť 3G. A 3G má jinou zadní stranu. JB je banální záležitost a je to hotové cca za 10min možná i méně pokud by byl nějaký problém stačí napsat na 286933229. GL & HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Ok, ok, fakt diky moc, za pomoc. S tim ze nemam Iphone 3G, ale prvni generaci, tak me to v nicem neomezuje ne? A na Iphone 1G nejde nejak rozjet GPS navigace (sem slysel neco o nove vytvareny offline navigaci) ? No a ta 3G sit to snad neni treba, nebo v cem je lepsi ? Ted koukam na ten navod, je tam "iPhone 3G FW 2.1", takze doufam ze to jede i na Iphone prvni generace. Jo a pokud v tom Ipohne budu mit oficialni jeste novejsi firmware (tusim ze je jeste 2.2, nebo se mylim?), tak to taky normalne pujde podle toho navodu (aha, asi pouziju ten podtim :D )? Prosim, jeste mi odpovezte s tim internetem jak jsem psal nize. Pokud bude nejaky problem, tak se ozvu, diky. Stejnak ho tu mam nejdriv az v patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Navodu pro 1. generaci najdes na googlu 3 zadnice. Pokud ani nevis pomalu, co to iPhone je, tak ti to muze bejt vazne jedno, ze existuje nejake 3G. GPS asi tezko zprovoznis, zadnou externi to nebere a interni nema. Neni problem vypnout pres jiste aplikace napr. GPRS/EDGE, aby jsi se mohl pripojovat jen pres WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Mrkni na stranku http://www.iphone.cables.cz/ , konkretne sekce Nejčastější návody, slovníček pojmů a Pro nováčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Ok, uz jsem nasel dost strucny a pekny navod i na prvni generace.: http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=96&t=9920 (pravdepodobne se pote odstrani i cestina, kdyz se vytvori i novy mobil, tak sem si radsi zvolil navod i s cestinou) Jen me zajima, co kdyz tam budu mit v mem Iphonu 2.2 verzi, bude v tomto navodu pak nejaky rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Nevi nekdo jestli existuje nejaky mario na tyhle masinky ? :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Existuje GBC emulátor přes kterej to v pohodě spustíš. je na cydii pokud vím. (ten emulátor.. romku pak stáhneš kdekoliv na netu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.