NexusWright Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Ještě to většinou chce (teda aspoň mi to u PSX4iPhone a GPSPhone) chce BIOS ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogmate Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zdravím dostal se mi od kámoše do ruky ipod touch firm 1.1.5 jenže je to jiný než na iphone poradili byste mi někdo prosím jak to zprovoznit?(omylem sem mu vymazal hudbu a videa tak se chci aspon takhle zavděčit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Co zprovoznit? On mu nefunguje, nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Upřesni, jak zprovoznit... Je porouchaný, nechce se zapnout či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogmate Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Funguje normálně ale nejdou tam ty cracknutý hry a našel sem tu jen návod na firmware 2.2.1 jenže za update chce apple 8 euro sorry vyjádřil jsem se dost kreténsky:-D poprvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zaprvé bych asi jailbreaknul pomocí Quickpwnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Mam par otazek, uz mi v Iphone funguji i IPA hry (jak sem se driv ptal). O to ale nejde, zajima me: 1)V itunes je dole zobrazeno vse co mi v iphonu zabira misto, tak jako vse chapu az na other (je oranzove), muzete mi rict co to ma byt? Zabira mi to asi 300MB. 2) Jak muzu smazat aplikace z Iphonu, ktere jsou tam napevno? To je, ze ani potom co se zacnou trepat nejdou smazat. Hlavne dve a to hru pool a nejakou blbost LogMe. Thx za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 máš jailbreak? Nikdy jsem to co řikáš v iphonu neviděl :D Vím že to existuje ale abych to tam měl napevno fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 máš jailbreak? Nikdy jsem to co řikáš v iphonu neviděl :D Vím že to existuje ale abych to tam měl napevno fakt ne Samozrejme ze mam jailbreak, jinak bych ani nerozchodil crackle hry. Proste je to tak, a v Itunnes to videt neni ty dve aplikace. A co je to to other? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Těch 300 MB je firmware a takový věci a jak smazat ty aplikace nevim, mě teda nevaděj, mam je na poslední stránce vzadu a nevšímám si jich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Těch 300 MB je firmware a takový věcia jak smazat ty aplikace nevim, mě teda nevaděj, mam je na poslední stránce vzadu a nevšímám si jich Tak jasny ze nevadej, ale treba mi je zahadou ze ten pool tam nebyl a byla to vlastne prvni free aplikace kterou jsem tam nahral, ale nejak se nedostahla a ted nejde smazat. No co, hodim si je az nakonec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Tak jí zkus přehrát na kompletní a pak by možná smazat šla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 neni to aplikace z Cydie ?- ty nejdou smazat normalne, ale musis je smazat v cydii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ok, jestli me to tam bude dal otravovat, tak to udelam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 neni to aplikace z Cydie ?- ty nejdou smazat normalne, ale musis je smazat v cydii... No a v cydii to muzu smazat kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Cydia > Manage > Packages Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Cydia > Manage > Packages To logme tam je, takze to vymazu, ale s tim poolem nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 chci se zeptat mam uz zaplnenej 9 stranek aplikacema a hrama a vic se jich uz nevejde....jde to nak rozsirit abych furt nemusel neco mazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 stahni z cydie categories a dej si to do slozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Zajima me, muzu si z PC vymazat z dokumentu/hudba/itunnes a tam soubory v Mobile Applications ? Zabira to asi 4GB a ja bych to potreboval vymazat, nemam na HDD misto. Ale nebude mi to pak delat problemyaz napojim Iphone? Protoze ty samy hry a aplikace mam nahrany i v iphone, takze o ne neprijdu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Prijdes.. kdyz das synchronize all, tak se to bude brat jako vymaz a synchronizuje se to s iPhonem a tedy smaze se to i v iPhone. Musel by jsi vypnout synchronizaci aplikaci v iTunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 No tak v tom pripade budu muset na HDD uvolnit misto nekde jinde. Kazdou chvily neco synchronizuju, takze by se to neshodlo, jako s jednim filmem co jsem nahral do Iphonu (film v Iphonu mam, ale v PC ne, a pri jakekoliv synchronizaci s itunnes mi to vyhodi chybu, ze ho v PC nemuze nalezt). Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 mám otázku, už je jailbreak na iPoda Touch 2G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 mám otázku, už je jailbreak na iPoda Touch 2G? Je, ale neni officialní, muíš iPod startovat přes kabel... (přesně nevim jak to tam je, ale neni to stoprocentí, já mam 1. generaci, takže je mi to jedno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Je, ale neni officialní, muíš iPod startovat přes kabel...(přesně nevim jak to tam je, ale neni to stoprocentí, já mam 1. generaci, takže je mi to jedno) myslíš tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=47246 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.