myschoo Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 1. prispevok updatovany. Obsahuje navod na JB FW 3.0 na iPhone 3G. Akekolvek otazky piste sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 takze na hrani stahovanyh her nemusim jiz nic stahovat z cydie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 stiahnes AppSync 3.0 z cydia.hackulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Jak na JB iPodu touch FW 3.0 1.Pokud máte starší verzi iTunes stáhněte a nainstalujte si 8.2 http://www.apple.com/itunes/download/ 2.Pokud máte na iPodu starší verzi FW updatujte na 3.0 http://digiex.net/misc/1675-iphone-ipod-touch-3-0-final-firmware-download-iphone1-2_3-0_7a341_restore-ipsw.html 3.Stáhněte si redsn0w http://rapidshare.com/files/246588466/redsn0w-win_0.7.1.zip a rozbalte 4.Do rozbalené složky redsn0w přesuňte stažený FW 3.0 5.Uveďte váš iPod do DFU módu - 5 sekund držte tlačítko home poté 10 sekund držte tlačítko power home stále držte než počítač detekuje iPod v DFU módu , iTunes ho detekuje to ignorujte 6.Ve složce redsn0w přetáhněte FW 3.0 na soubor redsn0w.exe 7.Otevře se vám redsn0w tam pokračujte takto -> Klikněte na "Browse" a vyberte FW 3.0 Cydiu nechte vyplněnou a pokračujte tlačítkem "next" 8.Dále už redsn0w udělá všechno sám Doufám že to podle tohoto návodu pochopí každý :) jednodušeji už to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Existuje nějáká jiná možnost, jak na JB OS 3.0 hodit cracknuté IPA soubory než přes ten Appsync 3.0?Nemám totiž z iPhonu přístup na net, ale přes nota se na net dostanu v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Hej myschoo diky moc za navod ;) Dnes se na to vrhnu ;) Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 pls poradte co delam spatne, projedu cely program pro jb ale po dobehnuti do faze done a ja kliknu na finish stale na iphonu sviti downloading jailgbreak data... po nejake dobe se iphone vypne ale po zapnuti neobsahuje cydii (ano v programu zaskrtnuta byla) EDIT: problém vyřešen, měl jsem i stažený a naistalovany oficialni fw 3.0 ale spise byl problem v programu, pouzival jsem redsn0w-win_0.7.1 a potom jsem stahl verzi redsn0w-win_0.7.2 a uz bylo po problemu. Kazdopadne diky za napady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojanecek Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 pls poradte co delam spatne, projedu cely program pro jb ale po dobehnuti do faze done a ja kliknu na finish stale na iphonu sviti downloading jailgbreak data... po nejake dobe se iphone vypne ale po zapnuti neobsahuje cydii (ano v programu zaskrtnuta byla) No něco podobnýho se mi stalo taky. Já kretén jsem nepochopil, že si mám nahrát normální legální OS 3.0 a pak až jailbrakeovat (myslel jsem, že je to jako u 2.2.1). Takže si odněkud z torrentu (pokud jsi ipoďák) nebo z iTunes (jestli jsi iphoňák nebo máš rád Apple) stáhni a nainti ten fw a až pak jailbrakeuj. A pak by nakonec jailbrakeovaní by se ti měl na iPřístroji objevit ananas a nějaká lišta která ti doběhne pak se to restartuje a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Dle toho, jestli to delas pres quickpwn nebo pwnage tool. Pokud pres quickpwn (vetsina win uzivatelu), tak samozrejme nejdrive instalace 3.0 a pak az quickpwn -> JB. Pokud pres pwnage tool, tak nejprve upravit ipsw a pak restore tohoto customu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolfi Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Jak jsi preinstaloval tu Cydii. Mam stejny problem. Nestahnu Instalous ani Bossprefs. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 chci se zeptat ,mam nahrany na ip 3g fw 3.0 original,jak mam provest jb,podle navodu jak je na prvni strance.co je ICY,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 polozil si otazku a aj sam si si na nu odpovedal "podla navodu". Jednoduchsie ako krok za krokom sa to vysvetlit neda a ICY je odlahcena verzia Cydie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 F789GH: Installer bol zruseny a RIPDEV pracuje na "Icy" co je to iste co Cydia, inak povedane je to aplikacia ktora tiez pouziva ten isty system balickov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zippy Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Hele kdyz by se mi Jailbreak na iPhone nepoved da se to nejak spravit ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Da.. restorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 quickpwn nebude? :( mschEdit.// redsn0w = QuickPWN takze asi ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ma este vyznam? ved redsnow plne postacuje a robi to iste ako quckpwn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Kde na iphonu najdunastaveni propojeni netu?? Furt se mi to pripojuje na wap a to stojí prachy......Doma mám wifi.. Cloud.M@$T€R díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Nastavení -> WiFi ... tam si najdes tu svoji Aby si zamezil pripojovani GPRS, EDGE nebo 3G (placene operatorovi) , jdi od nastavení -> obecné -> síť -> Mobilní datová síť -> APN a smaž internet (je to tam napsané) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 ja pouzivam na zablokovanie/odblokovanie EDGE SBSettings a funguje to rychlo a jednoducho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Ja take, ale ne kazdy ma jailbreak, takze toto je univerzalni reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Video návod jak dostat hry do iPhonu/iPodu http://www.youtube.com/watch?v=E1vSk4ZAfm4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Nastavení -> WiFi ... tam si najdes tu svojiAby si zamezil pripojovani GPRS, EDGE nebo 3G (placene operatorovi) , jdi od nastavení -> obecné -> síť -> Mobilní datová síť -> APN a smaž internet (je to tam napsané) Je zvláštní, že já od 3.0 tuto možnost nemám. Jedině to můžu vypnout přes BossPrefs, jinak bych se furt připojoval na EDGE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ahoj, jsem lama, chci si na iPhonu udelat JailBreak a ptam se: je jedno z jakyho FW updatuju na 3.0? jak se crackujou hry? jaky ma ted momentalne novy iPhone FW? jak mam updatovat oficialni FW? diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 1. Jop, je to jedno. 2. Hry je nejlepší už stáhnout cracklý. 3. Nejnovější FW je 3.0. 4. Updatni tak, že napojíš iPhone na USB, zapni iTunes a dej "check for updates" a už jedeš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.