Zekeasakura Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Tak uz som rozbehol Jaadu VNC. Zajtra sem dam podrobny navod s obrazkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 ja uzsom davno rozbehal Mocha VNC ale toto Jaadu by asi malo byt lepsie ked stoji tak vela :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Je to o moc lepsie :D Navod na Jaadu pridany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ^^:X vy mi delate chute' date='co byste mi doporucili jako hlavni si stahnout ? enigmo ?[/quote']Hm...včera v noci jsem testoval 120 her.A nejvíce mě zaujali tyto hry:Bejeweled 2,Labyrinth,Billy Frontier,Asphalt 4,Aki Mahjong,Dizzy Bee,Band,Koi pond,Pianist,Monkey Ball,Stetches,Sudoku,Chess,Attack Cows,Aurora Feint,Putt putt,Shooting,IGolf,Critter Crunch,Trism.Tyhle hry zabaví na dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 mne sa pacil aj puzzleloop.. je to vlastne "zuma" monkey ball je skvely ale SUPER narocny :( edit. Updatnutý navod na QuickPWN 2.1 FW iPhone 3G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Kto by chcel spolupracovat na tomto webe ? : http://www.iphoneweb.howto.cz/ Hodim tam nejaky redakcny system a mohli by sme tam dat vsetky navody a nejake recenzie na programy a hry. Nic moc roboty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 mne sa pacil aj puzzleloop.. je to vlastne "zuma"monkey ball je skvely ale SUPER narocny :( edit. Updatnutý navod na QuickPWN 2.1 FW iPhone 3G. Dík za TIP.Tahle hra mi nějak unikla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 oprava, vola sa to Puzzloop nie Puzzleloop.... mimochodom, aka je pointa X-Plane? to je len simulator alebo su tam aj nejake ulohy a tak? edit. inak vysla hra Bugdom 2.. ma peknu grafiku, mohla by to byt fajn hopsacka.. edit2. zda sa ze ten X-Plane naozaj nema ciel... celkom nuda potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Jj je to proste len simulator ale stale je to vo vyvoji. Tuto verziu ber ako techdemo :) EDIT: Dovolis mi dat tvoje navody na moj web ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ZEKE: pokud to vyjde abudu mit touche, tak bych ti s tim webem na 90% pomoh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 neviem no. tie navody a cela podstata je ze to je na tomto fore... takze 1. prispevok nekopiruj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Ok jak chces :) . Inac na ten web uz som dal plugin vdaka ktoremu bude optimalizovany pre ipod touch a iphone. No len skuste na neho ist z iphonu alebo ipodu :) : iphoneweb.howto.cz ( a ked tam budete z PC tak mi plz kliknite na reklamu ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 oprava, vola sa to Puzzloop nie Puzzleloop....mimochodom, aka je pointa X-Plane? to je len simulator alebo su tam aj nejake ulohy a tak? edit. inak vysla hra Bugdom 2.. ma peknu grafiku, mohla by to byt fajn hopsacka.. edit2. zda sa ze ten X-Plane naozaj nema ciel... celkom nuda potom. Jo už jsem to stáhnul.No a ten Bugdom...no průměr.Graficky hezké ,ale ovládání poněkud kostrbaté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 ^ mas jailbreak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Jestli je to na mě,tak jasně že mám Jailbreak.Bez něj bych ani Ipod nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 mrknite app PhotoSwap ... je to online live sharovanie fotiek z fotaka... fotky vymienate z nahodnymi ludmi, pricom na ne mozete odpovedat a vnika fotokonverzacia :) ... celkom haluz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 ahoj, můžu použít tenhle návod na jailbreak ipodu touche s firmwarem 1.1.5.? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 myslim ze nie....... neviem to isto ale radsej by som to nekusal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 ok, dík... a nemáte někdo odkaz na návod jailbreak ipodu touche s firmwarem 1.1.5.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 ahoj, můžu použít tenhle návod na jailbreak ipodu touche s firmwarem 1.1.5.?:bash: Jestli máš v Ipodu firmware 1.1.5,tak tohle bez obav můžeš použít na 2.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Neviem aky ma zmysel jailbreakovat 1.1.5 ani sa to neda. Proste oficialnym postupom cez itunes upni na 2.1 a potom podla toho mojho navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 ale za 2.1 se plati ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 V mojom navode hned v prvom prispevku je odkaz na firmware 2.1 EDIT: zadarmo :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 jo tak to jo ale psal si oficialnim postupem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Sorry oficialnym postupom som myslel "cez itunes" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.