STew790 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 dotaz...je ten JB na ten iPod i na 2 generaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 ano, je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jak mam dostat hry z PC do iphonu,nejaky navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 O šest příspěvků nahoře máš přímo video návod na YT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 stahnu hru na do ip na pocitaci ,a jak ji poslu do iphona to video ukazauje jen stahnuti hry z netu primo do iphonu, mam zajem o navigon a nehodlam tahat 1.6 GB pres wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Tak ten Navigon máš normál .ipa ne? Tak to nahraješ přes iTunes. Jinak tady je od Mortuse 250 MB verze. http://console-forum.net/showpost.php?p=612801&postcount=9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tak , máme tady porovnáni Iphonu 3G a nové Nokie N97 - fotky Iphone3G http://photo.madaj.net/spravodaj/recenzia/nokia-n97/test-fotenia-iphone.jpg.php N97 http://photo.madaj.net/spravodaj/recenzia/nokia-n97/test-fotenia-n97.jpg.php Která fotka se Vám zdá lepší? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Cloud.M@$T€R to jsi fotil ty ? Že by N97 měla tak strašnej foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 nefotil, Fotil to jeden mod z forum.iphone.cz tady je jeho web http://spravodaj.madaj.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tak to sem si teda myslel že N97 aspoň za něco stojí , ale jak vydím tak ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Ta fotka z n97 se mi libi jen tim zpracovanim barev ale jinak stojí za prd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 iPhone 3GS Jailbreak + SIM Unlock - ČOSKORO http://blog.iphone-dev.org/post/134583728/3gs-ultrasn0w-style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Tak to sem si teda myslel že N97 aspoň za něco stojí , ale jak vydím tak ne :) Zvladnul bych udelat hafo fotek, kde by excelovala zase N97.. zaujatost udela hodne, to mi ver :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Anonymous_ zaujatej proti nokiím nejsem vůbec hned po iPhonu je u mě nokia a jindy sem jinou značku mob. telefonu neměl než nokia :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Ale ja vubec nemyslel tvoji zaujatost, ale zaujatost fotografa - tam je snad jasna :-) .. jak rikam, kdybych chtel vyzdvihnout N97, tak se vsad, ze lehce najdu slabinu fotoaparatu iP a tam bych se vubec nedivil, kdyby naopak excelovala N97 ;) :arrowd: .. presne, iP nema ani debilni blesk/LED prisviceni a autofocus (GS uz ma.. ale az GS - 3. !! generace.. pricemz napr. SE ma af uz nekolik let..) - tak je logicke, ze se s nim daji delat snaze/spise blbe fotky, nez skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 jedna slabina a to je bezdiskuzi je ,ze IPHONE 3g ma pouze 2 MGPX,nema blesk a ani nema zadne dalsi funkce jako ma treba i NOKIE E90(je mnohem lepsi nez IP) :arrow::!:mam SE C902(led-blesk,plno funkci a 5 MGPX) a ten teda foti fakt super,na nic se nada stezovat,fotky jsou fakt super.Ale ted se tesim hodne na SE SATIO(nebo jak),ma prijit k vanocum,dotykovej dispej,12 MGPX,led-blesk a AVI filmy:arrow:co vic si prat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Mně se víc líbí ta fotka z N97. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Anonymous_ Tak to je potom jiná , jinak fotoťáky a fotky ze SE jsou podle mě jedny z nejlepších :) zaujatost autora je zjevná když je to moderátor (aspoň myslím) fóra o iP piggy To teda nechápu protože fotka z N97 je o poznání horší než z iP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Mnohem víc se mi líbí ty barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
longcz Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 dobrý den, chci se zeptat, mám iphone 3g fw 3,0, jb jsem ho, chci instalovat z cydie ty potřebné app, jenže mi tam hází chybu: internal error, could not perform immediate configuration(2) on essential. nevíte s tím někdo rady?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Udelej ten JB znova, ale nezaskrtavej icy, jen cydii, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Stačí přes terminál vymazat cydii a zas nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Zdarec, existuje nějakej program, co rozlouskne heslo wifiny ? Nebo prostě abych mohl bejt napíchlej na nezabezpečený wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 welbysek na iPhone určitě ne , a na PC ňáký sou ale trvá to strašně dlouho než to heslo rozlousknou (jestli vůbec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Čau, potřeboval bych radu...mám jailbreaknutej iPod Touch 2. generace s firmawarem 2.2.1 a chtěl bych ho upgradovat na firmware 3.0, jak na to? Dík;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.