Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Upgradni v itunes klikem na Update (placene 5€) Pokud nechces platit, tak si stahni oficialni FW 3.0 pro ipod a stiskni Shift + Restore a najdi ten soubor Pote proved Jailbreak (viz prvni strana) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Za kolko by sa dal predat biely iPhone 3G 16GB s prasknutym sklickom? Ovladanie displeja funguje bezchybne, len tipujem ze keby niekto zanietene hral, napr tap tap dance, tak by sa porezal :D. foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ScRyX Jestli je bez záruky (což asi nejspíš je) a máš k němu příslušenství myslím že za 5-6k ho prodáš pravděpodobně i za víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Mam krabicu aj vsetko, 5-6k s rozbitym displejom? Za tolko chcem predat svoj neposkodeny 16GB 3Gcko ked budem mat 3GS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Počkej psal si sklíčko ne displey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Jj sklicko....ale nechapem kto by dal tolko penazi za taky iPhone. Ovladanie funguje bez problemov, ale vyzera to zle...planoval som ho predat za 100€ ale vidim ze to bude mat vyssiu cenu asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 No vymena predniho skla je doceal pracna zalezitost....cenu tvého iP bych videl tak na 3-4 tisíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Dej ho na aukro a uvidiš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Taky bych to tak udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 No vymena predniho skla je doceal pracna zalezitost....cenu tvého iP bych videl tak na 3-4 tisíce Neni to pracna zalezitost - naopak, dost jednoducha. Digitizer koupis za par korun (cca 17$/300-500Kc) - k tomu dostanes "naradicko" (plastove veci na otevirani) - tim od sebe oddelis zadni a predni cast, odpojis flex kabel a pripojis novy :) Myslim, ze se ti to vyplati opravit a bude jako novy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Na SVK alebo v cz je ten set s digitizerom zalezitost skoro 100€....nechce sa mi s tym babrat, navyse by som musel cakat na tie diely...aj ked ak by to bolo fakt jednoduche tak by som to skusil. Mozes odporucit nejaky shop kde by som to kupil aj s naradickom ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 eBay xD .. tam je to za tu cenu, co pisu.. od prodejce, co jsem od nej uz kupoval hafo iPod dilu - klidne ti to koupim.. Vzdy mi to doslo do 14 dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iCydia² Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Ahoj, jsem tu novy a ci si udelat JB FW 3.0. Co znamena SIM Unlock a jak ho provedu? Je to soucast samotneho JB?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 sim unlock je aby byliphne pouzivatelny navsech operatorech, myslim ze to je tak jesi mas mobil z česka, tak unlock neni potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altt Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Caute.Mam iPod Touch 2g s fw 2.2.1 ktory som si updateol na 3.0 a jailbreakol..odkedy som ho jailbreakol tak ma nevie pripojit na moju wifi siet resp. aplikacie sa nepripoja a niektore aplikacie mi padaju.Ako sa mozem vratit na fw 2.2.1? ked dam cez itunes shift+restor vyhodi mi error :( //EDIT: Uz som ho "downgradol" tak ze som ho dal do DFU modu a potom mi itunes nehadzal uz chybu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Chci se zeptat.. nainstaloval jsem stahnuty 3.0 firmware na muj ipod touch 2. generace a chci zase jailbreak. Bude fungovat navod na prvni strane? nebudu potrebovat novejsi pwnage tool? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 mal by fungovat, ale pre istotu pouzi navod z iClarified.com, ktory sa presne zaobera iPodom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Super diky :) uz to delam z iClarified.com, a ted jsem si vsiml ze na 3.0 fw je nove k dispozici diktafon. zkousel jsem hledat mikrofon pro ipod ale nasel jsem jen na jedne zahranicni strance za 50 dolaru. nenasli jste nekdo neco takoveho u nas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 http://global.ebay.com/search?Query=ipod+italk http://global.ebay.com/search?Query=ipod+mic&cc=CZ&SortBy=1&PageNumber=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Tak tu mam po jailbreaku 3.0 mensi problem.. kdyz do ipoda nahraju aplikace, zadna se tam neobjevi. na cydii mam pridany odkaz na hackulo a mam i nainstalovany mipatch, ale verzi 2.2.1, jina tam neni.. nemuze to byt tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 a mas nainstalovanou free app ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 To nevím, to je taky z cydie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 xD ne v itunes si stahni 1 free app ne :lol: a pak zkus .ipa nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 hmm.. stahl jsem free aplikaci a pri instalovani to hodi chybu, zkusil jsem i jinou.. to samy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 no mipatch na 2.2.1 ti pri OS 3.0 velmi nepomoze :) treba ti AppSync ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.