myschoo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 je to napisane v prvom prispevku ze treba nainstalovat AppSync, citaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Jojo uz to jde, diky :) .. napsane to ale bylo u jailu iphona.. ne ipoda, proto jsem si toho nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Jo a ja jeste pisu k porovnavani tech fotek z iP a Nokie. Myslim, ze kdo neni slepej a jeho rodice nevyrabej Nokie tak musi videt ze fotka z iP je stokrat lepsi! Foto z iP je daleko ostrejsi a ma lepsi barvy! Nokie a WM je nanic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 zítra mi přijde ipod touch 1gen a chci se zeptat jak udělat aby se ty hry, co si tam dám, rovnou nainstalovali a dali se hrát? a ještě se chci zeptat kam přesně mám dávat hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Jop, ted jsem koukal na videicko o 3G S a malem jsem puknul.. fotak jako fakt luxusni, ten autofokus bych fakt chtel, btw iPhone jeste fyzicky nemam, jsem v zahranici a rodice ho maj pro mne doma, ale u tech map, jak to najde vasi polohu, tak je tam taky ten naznacenej smer pohledu? Mam 3G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 smer pohladu? myslis zemepisny smer? pokial sa nehybes, tak gps ti moze urcit akurat polohu a nie smer...ten urci az ked sa hybes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 jo dik, ja to videl na guidetour videu pro 3gs a tam proste stal a naznacovalo mu to kam kouka a jak se otacel tak na mapce se otacel taky. Ja jen jestli to u 3gcka jenom "nestoji" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 protoze v 3GS je zabudovanej elektronickej kompas, proto se to takhle ukazuje, u 3G to neukazuje na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 A je na Cydii nejakej kompas?? Ono to neni zas tak spatny, samozrejme ze to v mape asi nepujde. btw, zante dockflow?? Doporucuju, dyztak muzu udelat tutorial, ale je to normal aplikace z Cydie. Staci mit 5 iconsdock a pak dockflow. Vypada to paradne! neni to muj screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 V 3GS je zabudovanej kompas, chape sto? To zadnou aplikaci nenahradis. V cydii je aplikace kompas, ktera imituje tu z 3GS,ale samozrejme nefunguje - ukazuje zcela nahodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Prosim vas, je tady nekde navod na SIM unlock na iP s fw 3.0?? Prvni krok je JB a pak aplikace. Na 2.1 nebo jak, to byla yellowsn0w a na 3.0?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 po jailbreaku si do cydie pridas repository repo666.ultrasn0w.com a z neho nainstalujes ultrasn0W, reboot a pokial vsetko prebehlo ok, mal by si mat sim unlock ;) toto treba robit po cerstvom jailbreaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Nj diky, a nejaky screeny nebo neco bys prosim nemohl udelat?? Vis, mam to pro kamosku, JB ji budu asi vysvetlovat i tak dost dlouho a to jsem si ho jeste ani sam nedelal. Komunukuju s ni pres FB, je v Ekvadoru takze nejaky videicko bych mooooc ocenil. Prosiiim. btw, funguje na vsech operatorech a SIMka je celou dobu v mobilu?? THX Mortus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Prosim vas' date=' je tady nekde navod na SIM unlock na iP s fw 3.0?? Prvni krok je JB a pak aplikace. Na 2.1 nebo jak, to byla yellowsn0w a na 3.0??[/quote']2G: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 3G: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 na youtube je to kvantum ;) a vacsina je aj pekne zrozumitelne tocena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Hele mockrat diky, strasne mi pomahate.. Na YT uz jsem to nasel, je to jeste jednodussi nez unlock na FW 2.2.1. staci jen nainstalovat redsn0w a restartovat iP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ultrasn0w...cez redsn0w robis jailbreak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 no jasnyy... :D to pletu. EDIT! Pls, s tatkou mame u Vodafone nejakou vyhodnou smlouvu uz asi 3 roky a ted od nich mam iP. Nikdy jsem na mobilu nepouzival internet a ani ted mi tatka neaktivoval zadnej internetovej pausal, tak me zajima, jak to chodi, jestli budu nejak omezenej, kolik to bez pausalu stoji a jestli se da zaktivovat k jakemukoliv tarifu a kolik treba stoji? Ma nekdo iP u Vodafone?? btw, nejedu na kredit, mam pausal, jen neni na net. DIIIIIIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 co keby si im zavolal na infolinku a prestudoval ich web? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 jestli chces k iphonu net tak doporucuji pripojeni na stalo stoji to 650,-mesicne (325,- na pul roku kdyz si to aktivujes do 13.9) omezeni neni jen po stazeni 3GB se ti snizi rychlost melo by to jit ke vsem tarifum ale jestli to chces bez pausalu tak u VF maji net na den a to stoji 17kc funguje to tak ze treba od 9hod rano do 9hod rano mas net plati se to jednorazove a po tech 24hod uz zase net nemas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ja teda doporucim internet v mobilu za 177 kacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mám problém...už z toho magořím xD Jak se vkládají free aplikace které stáhnu v itunes? Určitě tu je nějaký návod ale já nic nemůžu najít. Mám iphone první den. Děkuji za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mám problém...už z toho magořím xD Jak se vkládají free aplikace které stáhnu v itunes? Určitě tu je nějaký návod ale já nic nemůžu najít. Mám iphone první den. Děkuji za rady:) Stáhneš v iTunes (musíš mít účet, návod jak ho vytvořit je tady na foru) Jakoukoliv freeaplikaci a pak Pokud se ti nezobrazí záložka Apliccations, budeš muset updatovat Firmware (to pomohlo mě :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ano díky. První problém vyřešen :) A ted druhý :D S Jailbreakem. Nemůžu najít FW 3.0 *.ipsw. První obrázek. Prosím pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ja jen pridavam odkaz na super aplikaci do iP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.