p0is0n Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 au!: Math Solver - riesi rovnicep0is0n: ano normalne kablom z iTunes pomocou AppStore ak mas na mysli Free hry tak to som nemyslel :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 pokial mas JB a AppSync tak nielen free ale aj platene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0is0n Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 pokial mas JB a AppSync tak nielen free ale aj platene a ako?:o:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 no pouzijes JB a naistalujes AppSync pres Cydii tak muzes stahovat na http://appulo.us/appdb/ a tam sezenes snad uplne vsechno co vyslo na IPHONE a je to crackly, jenom to stahnes do PC a pretahnes do iTunes a ono se to nainstaluje... a nemusis nic platit.... a samozrejme pokud k nejakymu programu vyjde aktualizace tak za par hodin je tam taky vcetne cracku... jsou to tam primo odkazy na programy a hry s koncovkou IPA, ktery primo instalujes do iTunes (no spis pretahujes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 mas to napisane v 1 prispevku, spravis jailbreak, nainstaujes appsync a stiahnes jednu free hru z appstore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0is0n Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Sry ak sa to tu pisalo,ale je tu vela postov a nechce sa mi to medzitym hladat,ale mam otazku :P Mam IPhone fw 3.0.1,teraz si ho idem znova jailbreaknut ale pred tym sa chcem spytat ci dostanem do mobilu hry aj inym sposobom ako je ten cez cydiu,lebo ja doma este Wifi nemam :( a vsade co pozeram navody je len cez cydiu,alebo su to navody na 2.0 takze asi nie ako vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 ano presne tak, Cydia je potrebna k nainstalovaniu par dolezitych veci... ale skus zagooglit "Cyder" ... mozno ti to pomoze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 potreboval bych nejakou aplikaci,ktera funguje tak,abych treba zapnul aplikaci "A" a pak "B" ale "A" se nevypne..vim ze ta aplikace existuje ale jsem zapomel jmeno..nevite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Backgrounder... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 dekuji,a prosim jeste o jednu aplikaci,..pri psani je vybrace-jak se jmenuje ten app Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 "haptic pro" alebo tak nieco... len neviem ci to nie je platene takze si to bud kup alebo googluj cracked verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 pls help, nechci zakladat novy topic a mam problemy s icq aplikaci v iphonu, jednoduse mi stale pise, ze je spatne heslo nebo jmeno, ale je to hloupost, kdyz se treba pripojim pres meebo v prohlizeci, tak je to ok, netusite nekdo pls co s tim, aplikace byla tahana primo z itunes : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 prihlasujes sa formou nicku alebo icq cisla?skus obidve alternativy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 prihlasujes sa formou nicku alebo icq cisla?skus obidve alternativy zkousim to přes cislo, prijde mi ze to snad ani jinak nejde : / - je tam napsano zadejte icq cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 cislo zadaj ako: 123456789 mne to vzdy normalne islo a ide... IM+, Nimbuzz, BeejiveIM atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 jj vzdyt rikam, ze tam doplnuji cislo, ale bohuzel ta aplikace to nechce vzit i kdyz mi to normalne vsude funguje : / fakt nevim co s tim asi vyzkousim nejkou jinou aplikaci, ktera me prihlasi pres icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 vyskusaj IM+ alebo BeeJive ale ten nie je podla mojho gusta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Mám menší problém, včéra jsem si nahrál do svého iPhone 3G 8GB FW 3.0.1 JB od redsn0w a nainstaloval cidii a icy a pk v cydii to chtělo nějaké update tk jsem potvrdil a pk se mi začal iPhone diwně sekat tk jsem dal znovu FW 3.0.1 a zasej JB ale bez instalaci cidie a icy. Dájí se ty aplikace nějak doinstalovat?? a newíte čím to mohlo být to sekání? a rychlé vybíjení baterie,si ce kámoš hrál, ale čerstvě nabitý iPhone a odpoledne klekl..:-(( díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 myslim ze nijak... keby ze mas aspon SSH tak by sa dalo ale takto... asi nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tieto somarinky ako vybijanie baterky robil Push, vypni ho a uvidis....ja odvtedy nemam najmensi problem a to ostatne sposobuje mozno Icy...treba nahodit len cisto Cydiu....potom sa upgradne bezproblemov ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Ahoj mam Windows Vista a když spustim Jaadu VNC ukáže se mi chyba, že program přestal pracovat... víte co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Mám tu takovou blbost, ale docela mě to štve. Asi před týdnem se mi udělal pod sklíčkem na displayi takovej jakoby mastnej flek o průměru asi 0,5 cm. Je tam vidět pod jakýmkoliv úhlem. No a dnes se mi udělal další. :( :D Nestalo se to někomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Dík za radu :-| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 asi nikto nevie co s tym... to ze si tu poziadas o pomoc neznamena ze ju aj automaticky dostanes. nepozname vsetky riesenia problemov. v tomto pripade ti mozem len odporucit google a vyhladat presne tu chybu ktoru ti pise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0is0n Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Takze :) Moja mama si zobrala Iphone od T-Mobilu,v pohode som ho jailbreakol,ale asi po tyzdni bol problem s baterkou,tak ho dala reklamovat,po mesiaci ho vratili a povedali ze nic nezistili,ale dali novy softver 3.1 s ceskym jazykom.Ale co nechapem ze ked teraz dam jailbreak tak vsetko ide v pohode az do posledneho bodu kedy sa ma Iphone restartovat,vtedy proste nic nerobi,len je tam Downloading Jailbreak Data... a ani po pol hodine sa nic nezmeni,skusal som aj restore ale stale nic :( ..robil som to cez redsn0w noo asi po 40 minutach sa resetol ale cydia tam nieje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.