jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jj dik a mam prvne ip synchronizovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Naco synchronizovat ? Proste chod podla navodu krok po kroku a nic zle sa nestane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 diky moc pomohls mi kdyz na iphone je napsano itunes + ten kabel ip a zadny obrazek a v programu na pc to pise running je to v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 To je ten pripad kedy to nejde. Musis tam mat ten taky zvlastny obrazok blackra1n. Musis to skusat znova a znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 takze odpojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Pozri si tento prispevok. Tam sa o tom probleme pise : http://console-forum.net/showpost.php?p=686989&postcount=884 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Pozri si tento prispevok. Tam sa o tom probleme pise : http://console-forum.net/showpost.php?p=686989&postcount=884 delam to po 2 a furt nic :roll::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 A robis to presne podla tohoto ? : Tak toto byla první možnost, když to vyšlo na poprvé. Zde popíši postup, když to na poprvé nevyšlo. Takže :[/i] 1) Připojte Iphone k PC 2) Jestli se spustí Itunes, tak ho vypněte 3) Spusťtě Blackra1n.exe 4) Klikněte na make it ra1n a čekejte-> Iphone se přepne do DFU a zobrazí se na něm usb + itunes-> když to zde zamrzne a žádný obrázek GeoHot se neobjeví, tak nevypínejte Blackra1n a ani neodpojujte Iphone od PC-> pouze restartujte Iphone pomocí přidržení tlačítek Power + Home 5) Až Iphone naběhne, tak vypněte Itunes, jestli se spustí a spusťtě znovu Blackra1n.exe (tím pádem blackra1n bude spuštěn 2x)->klikněte na Make it ra1n a čekejte-> po chvíli by se měl objevit obrázek GeoHot a vše fungovat ;) Dále postupujte jako při první možnosti. Screen Jak stahnout CYDII Uzijte si TO :D zdroj : diky vsem na fore iphone.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 A robis to presne podla tohoto ? : jo delal presne jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tak to skusaj dalej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tak to skusaj dalej :D po 5. a nic tak napis svymi slovy jak bys to udelal ty??? a ty mas jb??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Neurobil som to nijak kedze som zavisly na basebande a jailbreak tymto sposobom pre mna neprichadza do uvahy... Pouzil som custom firmware ale ty to nerob. mozu s tym byt problemy. Radsej este nekde pokukaj po inych metodach ako to spravit pomocou blackra1nu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Neurobil som to nijak kedze som zavisly na basebande a jailbreak tymto sposobom pre mna neprichadza do uvahy... Pouzil som custom firmware ale ty to nerob. mozu s tym byt problemy. Radsej este nekde pokukaj po inych metodach ako to spravit pomocou blackra1nu. a de to na vistacch vubec? vsude ctu ze s timhle je problem u 3g a neis proc to nejde u nejakych 3g ten jb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ano na Vistach by to malo ist. A ano vsade je popisane ze s 3G su problemy ale ze proste raz sa to musi podarit :D Skus podla tohoto : http://computelive.com/fix-blackra1n-jailbreak-for-iphone-3g/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jackietran píše:Takze tem ,kterym to stale nejde : 1) vypnete iphone a znovu ho zapnete 2) kdyz se nacita LOGO apple pockejte 5-10 sekund 3) zapnete hned BLACKRA1N 4)uz se to nainstaluje ( zobrazi se vam fotku GOEHOTA) 5) samo se to vypne a zapne.. 6)HOTOVO Thompson píše:Takže mě pomohlo: Jiný usb port, iP jsem měl v safe modu...usb nalezlo neznámé zařízení, zapnul jsem blackra1n a dal make ra1n, wait for phone...dal jsem Home+Power 10s, restart a Jailbreaknul se . Majestiq píše:pro ty co se zasekli na "running" mě se to povedlo následovně 1) připojit zapnutý iphone přes usb 2) zapnout itunes 3) dát synchronizovat 4) běhet synchronizace zapnout blackra1n jinak mi to nešlo snad to někomu pomůže Maki píše:3G operátor T- mobile FW 3.1.2 1) Vypnout iPhone 2) Zapnout iPhone a spustit blackra1n.exe A už to funguje alespoň u mě. Maki píše:3G operátor T- mobile FW 3.1.2 1) Vypnout iPhone 2) Zapnout iPhone a spustit blackra1n.exe A už to funguje alespoň u mě. mam to skouset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ano skusaj to. Skus podla toho navodu co som ti uz sem daval : http://computelive.com/fix-blackra1n-jailbreak-for-iphone-3g/ A sorry ale uz ti tu nebudem odpovedat :D Musim sa ist ucit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jeste chci rict s tim souborem to je tezsi to neriskuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jarda46: toto nie je holubnik! svoje prispevky si edituj namiesto pisania novych a novych prispevkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 a pojde mi stary navod na ipod touch 2G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jarda46: toto nie je holubnik! svoje prispevky si edituj namiesto pisania novych a novych prispevkov. no chtel sem jenom pomoct s ip ale nic mam dotaz delal sem to 10x a nic tk neim je nejakej jinej zpusob k jb ip??? krome quickpwn ten prej hodne zlobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Myschooo...Delam jailbreak na ten novy soft 3.2.1....No a jak se mi ma na Iphonu oběvit ten obrazek tak se neoběví..iphone prestane reagovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 tak bud robis daco zle alebo mas 3G a tam treba skusat dokola alebo povypinat itunes procesy alebo neviem ... blackra1n funguje divne z iPhone 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Myschooo...Delam jailbreak na ten novy soft 3.2.1....No a jak se mi ma na Iphonu oběvit ten obrazek tak se neoběví..iphone prestane reagovat??? mam stejny problem u nejkaych ip 3g to proste nejde? no mame stim problem ale udelaji mozna zaplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak si nedavaj FW 3.1.2 ale len 3.0, ten je skoro taky isty a nerob to cez blackra1n ale cez pwnage (ten je najkvalitnejsi) ale cez redsnow. A ten blackra1n funguje dobre na 2G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Mirkoo..Ja už ten 3.1.2 mám...Nejde mi to:-((..Chjoo jiny postup zatim neni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.