vojta69 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jo, přesně to samý se mi děje s iPod Touch 64 GB, a kámošovi se stejnym modelem taky... co to je? nějaká ochrana od applu, nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zkuste se podívat na zadní stranu (hlavně teda vojta) jestli tam někde není napsáno MC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zkuste se podívat na zadní stranu (hlavně teda vojta) jestli tam někde není napsáno MC... MC? Ne, nic takovýho tam neni... :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Taky mi to dělá a dost mě to sere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak jasný iPhony 3GS s novou verziou kódu používaného pri bootovaní iBoot-359.3.2, ktorá podľa dostupných informácií neobsahuje chybu využívanú na trvalé jailbreakovanie doterajších iPhonov 3GS. Jailbreakovanie firmvéru umožňuje na iPhone spúšťať aplikácie a kód neautorizované a nepodpísané spoločnosťou Apple a nedistribuované cez App Store. Pre jailbreakovanie iPhonov 3GS bol doteraz využívaný exploit 24kPwn, ktorý bol nájdený v marci pre iPod touch druhej generácie a doteraz bol účinný u všetkých iPhonov 3GS. V prípade, že nebude objavený nový účinný exploit, nové iPhony 3GS bude síce možné naďalej jailbreakovať, ale iba dočasne po najbližší reštart iPhonu. Po reštarte bude potrebné pre jailbreaknutie opäť pripojiť iPhone cez USB k inému zariadeniu, ktoré nahrá do iPhonu potrebný kód. zdroj http://www.dsl.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jo, když máš v seriovým čísle.. číslo nad 40(já mám 87942GXXXXX) tak musíš zapínat iP přes usb.. to číslo určeje nějaký týden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Škoda... a je nějaká šance že to časem někdo opraví nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 myschoo , uprav si návod .. lebo keď niekto na 3GSku nainštaluje Categories napr . , tak to bude chcieť reboot .. tým pádom sa iP nezapne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Škoda... a je nějaká šance že to časem někdo opraví nebo tak něco? Taky doufám, že to někdo obejde.... Bez JB to taky jde, ale je to na pytel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 diky vsem ja sem si myslel ze to bude nejaka ochrana od apple ale nebyl jsem si jisty tak snad nekdo vyresi ten boot :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 1. Spustite Cydiu na už jailbreaknutom mobile. 2. Dole zvolte Manage > Sources > Edit > Add 3. Pridajte: "http://cydia.hackulo.us" 4. Nainštalujte "AppSync for OS 3.1" kdyz napisu tu adresu, tak mi to napise dlouhy povidani o tom ze to nejde :D co s tim? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 nepise to len varovanie? ze toto repo obsahuje piratske apliakcie atd atd? malo by to ist normalne pridat, snad to nezmenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 zmenili... pise to neco ve smyslu domena nenalezena :( je za to naka nahrada? pro instalaci her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 JJ Hackulo skoncili..... novy navod viz. http://www.itouch.estranky.cz/stranka/hackulo_us-bylo-zruseno Jinak funguje, vlastni zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak to neviem ale repo cydia.hackulo.us mi normalne ide ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Poradite mi nekdo jak dostat do iPtouch hry, kdyz uz mam JB a AppSync? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ze by cez iTunes? stiahnes ipa, 2x klik a prdnes to tam cez iTunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 prosim,neni tu někde návod jak jailbreaknout iPod Touch 1.gen ? ....kdyztak link...dik moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 prosim,neni tu někde návod jak jailbreaknout iPod Touch 1.gen ? ....kdyztak link...dik moc ;) Nedávno jsem ho psal ... http://console-forum.net/showpost.php?p=767833&postcount=4 http://console-forum.net/showthread.php?t=78862 //EDIT: Jak ted koukám, tak je i na začátku tohohle topicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 sry :D nechtělo se mi to hledat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zdravim hele nevite proč tu neni nejakej topic pro začatečníky , přemejšlim o koupi iPhone 2g a moc mu nerozumim a co sem čet tak to neni nic lehkyho (treba ze je i nejakej custom fw pro iPhone jako je treba pro psp) tak jestli mě muzete nekam odkazat kde bych se o všem dozvěděl a jestli ty hry co sou ke stazeni v sekci down tak jestli mi pudou hned nebo budu muset nahravat treba ten cfw .....a co je treba ten jailbreak....Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zdravim hele nevite proč tu neni nejakej topic pro začatečníky , přemejšlim o koupi iPhone 2g a moc mu nerozumim a co sem čet tak to neni nic lehkyho (treba ze je i nejakej custom fw pro iPhone jako je treba pro psp) tak jestli mě muzete nekam odkazat kde bych se o všem dozvěděl a jestli ty hry co sou ke stazeni v sekci down tak jestli mi pudou hned nebo budu muset nahravat treba ten cfw .....a co je treba ten jailbreak....Diky Jailbreak je upravení firmwaru tak, aby se na něm dali přehrávat zálohy her (ty co tu stáhneš), je to naprosto primitivní, akorát potvrzuješ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ptej se tu a budem se ti snažit odpovědět... A pravděpodobně jsou všechny tvé otázky zodpovězeny někde v tomto topicu, zkus hledat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Diky vam....ale prece jenom nebyl by nejakej odkaz na nejakou stranku kde je vsechno o iPhone, vsechny funkce a proste co to vsechno umi (treba kdyz sem koukal na ty hry tak se mi to graficky zdalo skoro jak psp a hlavne me nejvic rosekaly ty NFS (auta) a ze tam muzes zatacet naklanenim mobilu do stran to je fakt husty:wohow:).....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Diky vam....ale prece jenom nebyl by nejakej odkaz na nejakou stranku kde je vsechno o iPhone, vsechny funkce a proste co to vsechno umi (treba kdyz sem koukal na ty hry tak se mi to graficky zdalo skoro jak psp a hlavne me nejvic rosekaly ty NFS (auta) a ze tam muzes zatacet naklanenim mobilu do stran to je fakt husty:wohow:).....:D tjn .. Ale mne vadí , napr. pri NFS UC atď , že keď zatočíš , otočí si ti aj obrazovka .. Ale shifty to tak už našťastie nemajú .. btw to základné info najdeš aj na alze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.