BuLLDoGG94 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zdravím, když chci nainstalovat Cydii v blackra1nu, mužu se připojit přes wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zdravím, když chci nainstalovat Cydii v blackra1nu, mužu se připojit přes wifi? Ano ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BuLLDoGG94 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Aha... :cheesygrin: už jsem na to přišel, zapomněl jsem vypnout Sim PIN :dozey:, takže už to valí, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 pls pomozte, mam win XP mam USB pripojene zo zadu na pc, mam iTunes 9, ale ked dam shift + restore a dam fw 3.1.2 tak mi to sekne ta blbost pod logom applu sa nenaplna na iPode, pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 pls pomozte, mam win XP mam USB pripojene zo zadu na pc, mam iTunes 9, ale ked dam shift + restore a dam fw 3.1.2 tak mi to sekne ta blbost pod logom applu sa nenaplna na iPode, pls poradte :( Nějaký chybový číslo to nekřičí? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 vobec nic, proste to len zamrzne a to je vsetko :( ok, bol som u kamosa ktory ma WIN 7 a tam to slo, dakujem za rady :) mschEdit .// pouzivaj EDIT a nerob duplicitne posty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cingi .:WTF:. Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Cus. Prave som si dorobil JB na iPhone 3Gs a pokazde ked tam nahodim Cydiu a App sync for os 3.1 a chcem vypnut a azapnut ip tak dostanem brick a musim davat restore... Nejake napady? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Už se to tu jednou řešilo ... nic s tim neuděláš http://console-forum.net/showpost.php?p=761264&postcount=1074 http://console-forum.net/showpost.php?p=762422&postcount=1079 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cingi .:WTF:. Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Diky. Takze musim davat pozor aby sa mi ip nevybil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porino Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 tento blackra1n zjednodušeny jailbreak je aj na ipod touch 2G alebo musim ist klasickym jailbreakom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 JB můžeš udělat přes BlackRa1n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porino Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ok dik za radu. a nemoze sa mi nieco posrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ne, nemůže se nic stát, neboj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Díky moc za ten návod Jaddu, funguje to jak má, ale mám problém...Mám ve svým ipodu takový divný barvy obrazovky... Jako funguje to, ale připadá mi to že tam je míň barev jak na kompu, všechno vypadá vyblitě a hnusně... kdybych věděl jak udělat screen hned ho udělám... Neví někdo co s tím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 power+home udela screen a ulozi to do obrazku tam kam fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 no ipod nemá foťák, ale předpokládám že do obrázků... btw. už jsem to vyřešil, v původním nastavení jaadu jsou jenom stovky barev, stačí to přepnout na milióny a hned to vypadá lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugeta191613 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 POMOC Jak mam odblokovat sit? Mam t_mobile a ultrasn0w nejde pridat do cydie:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Zdravím chcel by som poradiť mám Ipod touch a dnes keď som sa pripojil na iTUNEs keď sa ho chcel nabíjať tak mi dalo fw. 3.1.3 ... predtým som mal 3.1.2 restore som skúšal na 3.1.2 a ostalo mi tam 3.1.3 ... neviete mi niekho poradiť ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Čau, restore ti neudělá downgrade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Čau, restore ti neudělá downgrade :) tak a ako sa dostanem späť na verziu 3.1.2 ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak a ako sa dostanem späť na verziu 3.1.2 ? :) No, stáhni si FW 3.1.2 (tady najdeš svuj model: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/), pak najedeš do iTunes. Zmáčkneš shift + restore, najdeš FW a dáš OK :cheesygrin: jinak zde video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Downgrade nic nevyresi... bud vyckej az vyjde novy iphone+os 4.0 => devteam propusti novy hack .. a nebo nahrat custom fw 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ahoj, Možná to tu bylo , ale mám docela problém . Vše jsem dělal podle návodu na svém 3g . Když jsem , ale spustil prográmek na jailbreak, tak se to restartovalo a úkázalo to, že se to chce připojit k itones - ale počítač telefon nevidí . Dáte mi prosím nějaké rady , jak z toho ven ? iPhone byl už i dříve Jailbreak . Normálně bych to řešil restore, ale iP se mi v itones nezobrazí . Prosím, jsem vděčný za jakoukoliv radu CHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 DFU a restore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Zkusím - napíšu, jak to dopadlo . Si můj spasitel - díky DFU mode :-) - Mě mohlo taky napadnout , jsem to v tom zmatku zapoměl vyzkoušet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.