Blekota Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 a ako dlho podla teba z minulych skusenosti bude trvat JB na 3,1,3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Jak dlouho to trvat bude, to vazne nevim.. Ale geohot nasel zpusob (zase :D), jak na novych bootROMech rozjet plnohodnotnej JB, kterej by mel jet i na iPadech. Viz. http://iphonejtag.blogspot.com/2010/03/untethered-jailbreak.html (je to vsude, neni web, kde by to nebylo :D) Take je tam psano, ze ho nechce vydat drive nez vyjde iPad nebo iPhone 4G (aby to neopravili) Jeste video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Pletu se, nebo je konektor na sluchatka troku jinde nez by byt mel ? :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Ale tohle neni 3GS, ale ipt3.. Protoze na starych 3GSkach untethered JB uz jde, takze by na videu nebylo jednoznacne videt, ze udelal untethered JB na novych bootROMech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ipt3...s voice callem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ipt3...s voice callem ? Jako..nehadam se, ja nikdy ipt v ruce nemel, a vidim tam ze pouziva neco jako voice call,ale je mozne ze je to obdobna funkce jako na iPhone ale bude to treba jen voice kotrol na vybirani hudby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 takze mam novy iphone a uz ma v sebe verziu 3.1.3 :( tak som asi v prdeli... mimochodom kedze nemam datovy tarif tak som si cez tu stranku vypol edge a 3g.. lebo asi iba tak sa to da vypnut bez JB ze ano? a ako si mam zalozit itunes konto ked nemam kreditku a chcem stahovat len free app??? ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 boyjmn > Ja taky ne, ale docetl jsem se to v tech komentech pod videem. :D Blekota > Topic pro zacatecniky .. Nemám zaplacený mobilní internet. (3G, GPRS, EDGE) Můžu ho nějak deaktivovat?Existují dvě řešení. První je jednodužší, ale vyžaduje jailbreak. Stáhněte SBSettings a stiskněte tlačítko EDGE. Druhým řešením je smazání všech parametrů v Nastavení > Obecné > Síť > Mobilní datová síť. TMobile toto nastavení blokuje, ale dá se to nastavit v Můj T-Mobile. Co si to nejdrive precist? Edit: Ja nemam slov.. Takze jsem to psal pro srandu kraliku... Mas to na konci topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Jen jsem se chtěl zeptat. To na tom "Jaadu" rozjedeš Crysis a Trackmanii? :O Neseká se to? // Anonymous_: Jsi retard, nebo proc proboha citujes prvni post?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 tu je navod na JB na 3.1.3 fw new boot rom 3gs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 To video jsem cely neshlednul, ale musi to bejt jedine zpusob s ECID souborama (pochybuju, ze si je nekdo z vas zalohoval, proto jsem sem ani navod nehazel) Zadnej jinej zpusob neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 No, s tema ECID vecma je to zvlastni :) U me konkretne se vec ma tak, ze jsem se o to zacal zajimat tak jsem si z mobilu vytahnul nejake veci a pak bylo rozhodujici zazalohovat si jeste ten nejaky (SHSH file nebo jak se jmenuje). No, ono u me to probehlo tak, ze kdyz jsem si prvne poustel cydii tak to tam na me paflo neco od Saurika, a ja teda ze jo, ani jsem v tu dobu nevedel wocogo. Ale fakt je ten, ze ted mi to v cydii pise ze mam ten file zazalohovany na serveru, a kdyz jsem ho zkousel i nejak dostat od tama pres program co to ma delat, tak mi to neco stahlo. Divne je ovsem to, ze pred casem jsem mel na cydii hlasku jen ze mam shsh file pro 3.1.2 a ted uz tam pisou ze mam jak pro 3.1.2 tak i pro 3.1.3. No, kazdopadne, zatim jsem nesebral odvahu to zkouset nanecisto restorovat :) Ale pokud k tomu nekdy budu nucen, urco jsem zvedav jestli to pujde nebo ne. Kazdopadne moznost oblbnout overovani apple serveru pri nahravani libovolne verze firmware je fan, a sikla by se. Tohle asi bude ale stejne zajimat jen GS usery :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 To jsem nevedel, ze se to zalohuje samo, jelikoz nejsem GS user. :) Ikdyz se mi ted zda, ze na 3.1.3 asi ani neni JB u 3GSek.. Ty SHSH jsou asi jen na downgrade. Na to jsem nasel navodu dost a kupodivu to zas tak tezky neni - jen nekolik prikazu. Myslim ze zatim upgradovat FW cenu nema, kdyz na 3.1.2 jde vse perfektne. Bejt tebou, tak pockam na geohota, az vyda ten svuj untethered JB na novy bootROMy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 No, ja mam tusim jetse stary bootroom. Ale me se proste libi ta moznost nahrat si tam verzi fw jakou chces, ze proste oblbnes to overovani. Stejne to apple posral ze ti takhle narizuje jen cestu dopredu a nahoru... Ono, ja se o tohle tema (ECID a pod) zacal zajimat az pote co se mi diky iBlacklistu dostal iphone do restartovaciho okruhu a myslel jsem ze se poseru, kdyz jsem si uvedomil ze nebyl jeste JB tehdy na 3.1.3 a v pripade ze bych to nerozjel, tak nezbyvalo nez restore a pri nem, jak vime, ti tusim itunes vnuti nejnovejsi fw automaticky, ne ? No, kazdopadne jsem ten iBlacklist pak (docela sam!!!) vykutil a o dva dny pozdeji sem se docetl na jednom foru ze tam typek napsal presny postup co jsem udelal ja :D REKLAMA: Jinak iBlacklist je jedna z nej aplikaci jako ujsem na telefonech potkal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Takže :D Mám svoj účet na iTunes , kde nemám kreditku .. Preto som išiel ku kamošovi a on mi z jeho účtu kúpil hry .. Lenže , teraz keď chcem updatovať , tak musím z jeho účtu .. a Nechce sa mi pri každom update ísť k nemu .. a pritom som prihlásený na môj účet ale heslo žiada na jeho .. Nejak sa mi to aj podarilo pri jednej hre .. no neviem ako :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Hele mám dotaz, možná už opakuju dotaz někoho předemnou, ale nechce se mi číst celý 80stránkový topic, bude mi fungovat návod na jailbreak iP 3G co je na první stránce i na iPodu touch 1G s FW 3.1.3(Nebo 3.1.2) ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Na 3.1.2 urcite.. Na 3.1.3 nevim, nezkousel jsem, ale udajne by mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Takže i když je to návod pro iphone tak pojede i na iTouch? Ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Presne tak, na FW 3.1.2 jde balckra1n na vsech zarizenich. Pokud chces FW 3.1.3 kvuli podpore nekterych novych her, tak radsi pres redsn0w - je v sekci iP Software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Ahoj, mám takoví menší problém... Chtěl jsem jailbreaknout iP 3G s FW 3.1.3. Hodil jsem tam 3.1.2 a udělal Jailbreak, jenomže teď mi to nechce najít operátora. Zkoušel jsem i unlock ale nic... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Stim nic nenadelas. Baseband downgradenout nejde, tudiz ti tam zustal z 3.1.3. A ten zatim nejde ani unlocknout. Musis jen cekat. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Stim nic nenadelas. Baseband downgradenout nejde, tudiz ti tam zustal z 3.1.3. A ten zatim nejde ani unlocknout. Musis jen cekat. :-)A nešla by tam zatím vrátit ta 3.1.3 bez JB ? Jinak díky moc... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Slo by vratit 3.1.3, ale volat s tim stejne nepujde. :-D Jeste se koukni, jestli ten novej mas (ma uprostred v tom trojcisli 12), ale jsem si jistej, ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli jde udělat na iPod touch 3g úplný jb, ten aby sem ho po vypnutí nemusel spouštět přes iTunes. Pak ještě zda mi s jb ipodem půjde nahrát os x 4.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ano, pres Spirit ... mrkni do tutorialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.