anyway Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Zdravím, nemal by niekto cracknuté(IPA) slovníky(španielský, ruský, anglický) od spoločnosti Lingea? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Ahoj. Cydia chce updatovat Activator, iPhoneDelivery, libhide, Mobile Substrate, sbsettingstoggles a UIKit Tools. Mám mu povolit update všech těchto věcí? Všechno tam je od minulého majtele a já se v tom zatím moc neorientuju... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj mam problem. Nejde mi nacist operator nemuzu volat ani nic pise mi to zadna sluzba prosim poadte nekdo nejak podrobne nebo tak nevim si rady. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 No a co si dělal s iP, mě tohle dělalo když jsem špatně nastavil téma ve WB, jinak já bych to řešil restorem... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 restore v itunes??kdyz to chci udelat tak mi to nabizi update fw 4.01 nevim jestli pak pujde JB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 tak sem udelal restore a nemuzu se dostat do iphonu mam tu furt nejakej obrazek iphonu a kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 prosim mate nekdo icq helnete mi prosim 479 901 188 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Chci se vas zeptat udelal sem to presne podle navodu pridal odkaz stahl appsync 4.2 (mam 4.2.1) vse fungovalo ale dnes rano sem to zkusil znova a proste to nejde stahnu aplikaci dam do itunes a dam do iphonu ale sync mi to nevezme :( nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 jde jailbreakenout iPhone 4ka ? nějak jednoduše a zaručeně bezpečne ? napiště mi PM dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Tady mas muj navod Je to pro: iPhone 4, 3GS (new bootroom) - pouze tethred iPhone 3G, 3GS (old bootroom) - untethred iPod Touch 3g, 4g - tethered iPod Touch 2g MB model - untethered 1. Na PC stáhněte RedSn0w z tadyma https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6b6.zip?attredirects=0&d=1 a váš iOS z tadyma http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ 2. Vypněte iDevice 3. Zapněte iTunes 4. Zapněte RedSn0w 5. Nahrajte váš stažený iOS (RedSn0w bude chvíli kontrolovat) 6. Dejte next 7. Zaškrtněte Install Cydia, Enable Batery Percentage (Pokud nemáte % zaplé) a Install iPad baseband (pokud máte iPhone z ciziny a chcete unlock) 8. Dejte next 9. Dejte next 10. Udělejte toto: a. Stlačte tlačítko HOME po dobu 5 sekund. b. Stlačte tlačítko POWER (stále držte HOME) po dobu 10 sekund. c. Pusťte tlačítko POWER ale stále držte HOME po domu cca 30 sekund než se dostane iPhone do DFU módu. 11. Vaše iDevice se JBkuje, nic nedělejte, v RedSn0w neklikejte na finish. 12. Hotovo! Pozn.: Pokud máte zařízení, které podporuje pouze tethered JB, tak musíte iDevice zapínat pomocí RedSn0wu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik369 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 dá sa urobiť jailbreak na iPhone 3G ktorému nejde wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 17, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Jasně ... přes redsnow například, ale stejně se budeš muset dostat na wifi, aby sis stáhnul přes cydii appsync Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik369 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 veď o to ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 17, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 V tom případě nijak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik369 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Prosím ťa už mám ten iPhone je tam FW 4.02 a BB 05.13.04. Dal by si mi prosím ťa návod na ten redsnOw a na unlock 3Gčka? Nechcem nič pokašlať. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.