myschoo Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 popravde o FW 2.1.1som ani nepocul o_O (???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bye1 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 je to úplně nový iPod Touch dovezený z USA... mohlo by se něco stát jestli si tam hodím FW 2.1...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 tak to predpokladam ze je iPod Touch 2G... nanho este JB nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 popravde o FW 2.1.1som ani nepocul o_O(???) teď už otom víš 2.1.1 má IT 2G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naze Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 nikto ???? a plus dalsie, neviem cim to je ale chmod mi nechce zmenit ani v total commanderi ani cez app v ipode touch...je to tym ze mam fw 1.1.5? skuste mi niekto pomoct s tou prvou otazkou to bi mi vyriesilo setky problemy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Chci se zeptat jak poznam rozdil mezi 1. a 2. generaci ipod touch a jaky je mezi nimy rozdil? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Ahoj, chcem sa opýtať k tomu návodu na prvej strane, konkrétne toto: "15. Installous + AppShare - stiahnite a nainštalujte .ipa hry priamo z iPhone" Všetko funguje parádne, ale ked spustím Installous stále tam vidím tie ipa ktore som už nainštaloval. Nezaberajú miesto v iPhone? Nedá sa to nejak ručne vymazať z IPhone cez DiskAid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Kamos ze tridy si koupil iPhone 3G a ja jsem se s nim zkousel spojit. Ja zapnul wlan a on dal wifi a nasel me, ale ja nevim, jak se k nemu pripojit. Nevite nekdo jak nebo co mame udelat, aby jsme se spojili? Díky za odpovedi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 mam otazku,jak mam vymazat APLIKACE A HRY z iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 podrzis prst na nejake ikonce, dokud se nezacne "trepat" a pak jenom das krizek a delete..., takto jde i prehazovat ikony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Stiskni nejakou ikonku a drz ji ... zacnou se ti klepat .. az se budou klepat, das krizek u prislusne aplikace a delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Kamos ze tridy si koupil iPhone 3G a ja jsem se s nim zkousel spojit. Ja zapnul wlan a on dal wifi a nasel me, ale ja nevim, jak se k nemu pripojit. Nevite nekdo jak nebo co mame udelat, aby jsme se spojili?Díky za odpovedi!!! Tohle se mi tak stalo :lol: . Hráli jsme s kámošem FIFU09 na PSPčku přez Ad-hoc, pak jsem zapnul na ipohnu wifi a nasel jsem tu z PSP :lol:. Ale spojit to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Ahoj, chcem sa opýtať k tomu návodu na prvej strane, konkrétne toto:"15. Installous + AppShare - stiahnite a nainštalujte .ipa hry priamo z iPhone" Všetko funguje parádne, ale ked spustím Installous stále tam vidím tie ipa ktore som už nainštaloval. Nezaberajú miesto v iPhone? Nedá sa to nejak ručne vymazať z IPhone cez DiskAid? zaberaju, ja ich mazem priamo v mobile cez MobileFinder daju sa zmazat aj DiskAidom... neviem presnu cestu ale ked sa tam pohrabas najdes zlozku downloads a tam su ulozene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Mam otázku, jsem začátečník. Mám fw 1.1.4 na svém iphone 2g. Koupil jsem si iphone v praze. Nevím jak poznám jestli ho mám jailbreaknutý ale mám tam installer, můžu tam přidávat vlastní source, stahovat aplikace atd. Unlock SIMkarty jsem měl poprvé nejspíš HW (protože když mi to upravovali řezali mojí simku pilkou:-)a byla u ní nějáká "turbokarta") ale pak mi řekli, že už to je možné softwarově a nyní mám iphone bez "turbokarty". Moje otázka je: Můžu updatovat na fw 2.1 přes Itunes aniž bych ztratil možnost installeru a volání? Jestli ne tak jak, updatnout? A ještě jaký jsou rozdíly mezi těmito firmwares? díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ahojte, som tu novy takze mam neake medzery :cheesygrin: ok no tak chcel som sa spytat ci uz bol jailbreaknuty ten ipod touch 2G, mam ho doma ale nechcem radsej experimentovat hoci, iphone mam jailbreaknuty...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobovskiji Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Cawte chchel by som sa optytat mam nainstalovany AppShare a taktiez Installous a ani jedna hra mi nejde pise mi ze aplikacia sa neda otvorit poraddte mi prosim a nainstaloval som si aj gpSPhone a tam mi vypisuje No ROMs Found No ROMs werw found. please upload ROMs to /var/rot/Media/ROMs/GBA or if using firmware 1.1.3 or higher, users should use /var/mobile/Media/ROMs/GBA. poradte mi prosim lebo by som chcel rozchodit tie hry na mobile DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Cawtechchel by som sa optytat mam nainstalovany AppShare a taktiez Installous a ani jedna hra mi nejde pise mi ze aplikacia sa neda otvorit poraddte mi prosim a nainstaloval som si aj gpSPhone a tam mi vypisuje No ROMs Found No ROMs werw found. please upload ROMs to /var/rot/Media/ROMs/GBA or if using firmware 1.1.3 or higher, users should use /var/mobile/Media/ROMs/GBA. poradte mi prosim lebo by som chcel rozchodit tie hry na mobile DAKUJEM Musis mit v iphonu jednu free aplikaci z appstoru. Nemas zastaraly fw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobovskiji Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 no newiem mne napise ze Aplikacia sa neda otvorit a z applestoru nemam ziadnu free aplikaciu tak moze to byt tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 no newiem mne napise ze Aplikacia sa neda otvorit a z applestoru nemam ziadnu free aplikaciu tak moze to byt tym? Jaky mas fw iphone/ipod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobovskiji Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ak mas na mysli modem firmware tak 02.11.07 a na apple store a mi neda prihlasit ani ked dam spravne udaje kreditnej karty a moznost bez kreditky nemam je to iPhone a je jailbreaknuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Za prve se nauc editovat svoje prispevky, at nemas dva posty pod sebou .. Zaregistrovat se na App Store, abys tam mel polozku None (bez kreditky) je lehky .. Staci najit nejakou free App, dat Get App .. a pak se registrovat .. pak tam budes mit moznost zaregistrovat se bez kreditky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Mel sem namysli fw napr. 2.0.1 nebo 2.1 Pravdepodobne si neudelal kroky po Jailbreaku. 3. Inštalácia cracknutého Mobile Installation: (Postup platí aj pre iPod Touch s pwnutým FW 2.1)1. Stiahnite a nainštalujte DiskAid. 2. Pripojte pwnutý iPhone k USB. 3. Spustite DiskAid. 4. V ľavom dolnom rohu vyberte Root Folder. 5. Zazálohujte si zložku: System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework 6. Stiahnite a rozbalte 2.1.MI.patched.zip (281.0 KB) z prílohy. 7. Súbor MobileInstallation nakopírujte do zložky MobileInstallation.framework a nechajte prepísať. 8. Zazálohujte a následne zmažte súbor /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist z iPhone. 9. Reštartujte iPhone. Ak ste postupovali správne, uvidíte Cydiu, Installer a mali by Vám fungovať cracknuté aplikácie s Apple Store. Co se tyce registrace na appstoru tak tam neni potreba kreditni karta staci si vybrat jednu free aplikaci v iTunes/iTunes store napr. AIM a na ni proved registraci budes tam mit na vyber NONE - nemam platebni kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 vedel by niekto pomoct aj mne som zufaly :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 vedel by niekto pomoct aj mne som zufaly :bash: Kdyby si se podival o par stranek z5 by myschootak to predpokladam ze je iPod Touch 2G... nanho este JB nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipito Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 no od vtedy uz par dni ubehlo ci neni daco new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.