asterix13 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 caute lidi neznate nejaky program abych mohl stahovat na plejaku torrenty ?? dik moc :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 torrenty by mely jit, ale jen v Linuxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 jdou i přex XMB .. ale nějak nevim k čemu ti to bude ... 1. Find a torrent file link. 2. Copy .torrent link Code: (ie: www.******.***/get/########) 3. Go to Code: http://torrentrelay.com 4. Click on the 2nd input box with [Get URL] next to it, and type in the link from step #2. 5. Click on [Get URL]. 6. Click on the file you want. It will list all the files available on the torrent. 7. Save As dialog should pop up. http://www.youtube.com/watch?v=Kyq7JrSmbpc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 no protze mi rodice nedovoluji mi zaply komp pres noc tak budu stahovat pres noc na plejaku :D:D a jak ty soubory z toho plejaku vytahnu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 no..když to uložíš na interní disk tak nijak...když na nějaký externí (USB) tak ho pak jen připojíš k PC a soubory zkopíruješ...pokud to ale jde stahovat na externí disk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 a teda neni zadny program jak vytahnout neco stazeneho z plejaku na komp ?? tekke nemohl bys mi ten navod pls prelozit ja neumim anglicky jenom nemecky pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doncze Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 torrenrrelay je za peníze a to si můžou strčit někam.. druhá věc co mě zarazila - při pokusném stažení čehokoliv na notebooku z exploreru přes tu jejich službu opakovaně při konečném downloadu z jejich servru nod poslal stažený soubor do karantény... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Aha takže to vod tama nepůjde , neznáte někdo něco lepšího . Šlo by to i přez OS -Linux . Ale PS3 by bylo přez noc moc vitížené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Aha takže to vod tama nepůjde , neznáte někdo něco lepšího .Šlo by to i přez OS -Linux . Ale PS3 by bylo přez noc moc vitížené A přes den by moc vytížené nebylo? Vo čem mluvíš? Linux dokáže využít pouze dvě ze sedmi jader PS3 tak jaké vytížení. Zapnuli si Bad company rozjede se na plno větrák, grafika i procesor. Ještě jsem neslyšel že by se mi větrák rozjel do takových otáček na linuxu, nemluvě o tom že grafika je uzamčená a na linuxu jede na nějakém defaultu, odtud tedy nějaké vytížení nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Jasně to chápu o větrák tady nejde ,ale o elektriku , když boběží PS3 přez noc / den na Linuxes ... Když stahuješ v PS3 menu něco z PSN tak PS3 přejde do usporáku a hotovo a stahuješ dál. Ale u Linuxu běží furt nebo néé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
caute lidi neznate nejaky program abych mohl stahovat na plejaku torrenty ?? dik moc :bash::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.