maty28 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Mám takový menší problém s mym PSP. Např. když chci načíst Star Warsy tak se mi po chvilce ukáže černá obrazovka a přestane mi blikat čtečka karty. To samý u Flatoutů u jednoho specifickýho závodu. Je to něco s kartou nebo s PSP? Dík za pomoc.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 1 ) starý FW, updatuj na novější 2 ) v XMB menu stikni HOME nebo Select a UMD ISO MODE dej na Sony NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maty28 Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Díky za radu, zkusím to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maty28
Mám takový menší problém s mym PSP. Např. když chci načíst Star Warsy tak se mi po chvilce ukáže černá obrazovka a přestane mi blikat čtečka karty. To samý u Flatoutů u jednoho specifickýho závodu. Je to něco s kartou nebo s PSP? Dík za pomoc.:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts