rakahoš Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 sem si stahl nove lego a kdys chci rar rozbalit tak mi to rozbali přimo na PSP_GAME a UMD_DATA nikde tam neni iso nebo cso. pls jak vytvořit s toho iso? vyřešeno umdgenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 to co si rozbalil je už ISO ;) ... takže to nerozbaluj a hoď to na kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rakahoš Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 no právě já neotevřel už to iso ale jen .rar(500mb, iso ma mit okolo 1 gb) hned tam byly ty dvě věci jinak vždy tam mívám iso nebo cso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Béňa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 no právě já neotevřel už to iso ale jen .rar(500mb, iso ma mit okolo 1 gb) hned tam byly ty dvě věci jinak vždy tam mívám iso nebo cso Esli to rozbaluješ přes WinRAR tak RAR a ISO tam má stejnou ikonku.. A esli to fakt je RAR a ne ISO tak zkus přejmenovat na xxxx.iso !! Ale nevim nevim:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rakahoš
sem si stahl nove lego a kdys chci rar rozbalit tak mi to rozbali přimo na PSP_GAME a UMD_DATA nikde tam neni iso nebo cso. pls jak vytvořit s toho iso?
vyřešeno umdgenem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts