Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co rikate na tuhle bednu.?

Otázka

Odesláno

V tehle sestave:

procesor: dvoujádrový AMD Athlon 64 X2 5200+ (AM2)

základní deska:GIGABYTE M61PME-S2

paměť: DDR2 - 2 GB

grafická karta: GeForce 8600GT, 256 MB,TV out

pevný disk: 250 GB - SATAII

DVD vypalovačka: SONY- kvalitní mechanika,

která zvládá veškeré dnešní formáty CD a DVD,

zvuková karta 5+1,síťová karta, 6 x USB 2.0

no.??

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ted me napadlo co kdybych poridil bednu s podobnyma vecma za 4k..:

AMD64 DUAL CORE X2 5000+

250GB HDD SATA-2 7200RPM

2048GB DDR2,Geforce 6150 512Mb

a misto ty integrovany grafiky bych dokoupil GeForce 9600GT.?? http://www.alza.cz/graficka-karta-asus-nvidia-geforce-9600gt-en9600gt-htdi-d88415.htm ...vyslo by me to taky na 7k a jeste s lepsi grafikou...co myslite.??

• 0
Odesláno
V tehle sestave:

procesor: dvoujádrový AMD Athlon 64 X2 5200+ (AM2)

základní deska:GIGABYTE M61PME-S2

paměť: DDR2 - 2 GB

grafická karta: GeForce 8600GT, 256 MB,TV out

pevný disk: 250 GB - SATAII

DVD vypalovačka: SONY- kvalitní mechanika,

která zvládá veškeré dnešní formáty CD a DVD,

zvuková karta 5+1,síťová karta, 6 x USB 2.0

no.??

Jestli máš ještě možnost investovat, tak bych dal lepší grafiku, a ještě jednu 2Gb RAMku, aby ti to jelo v pohodě....:?

• 0
Odesláno
Jestli máš ještě možnost investovat, tak bych dal lepší grafiku, a ještě jednu 2Gb RAMku, aby ti to jelo v pohodě....:?
ted me napadlo co kdybych poridil bednu s podobnyma vecma za 4k..:

AMD64 DUAL CORE X2 5000+

250GB HDD SATA-2 7200RPM

2048GB DDR2,Geforce 6150 512Mb

a misto ty integrovany grafiky bych dokoupil GeForce 9600GT.?? http://www.alza.cz/graficka-karta-as...tdi-d88415.htm ...vyslo by me to taky na 7k a jeste s lepsi grafikou...co myslite.??

A hned v prvnim postu ma 2GB RAM - sam jsi na to odpovil a mas to v quote :dozey:

• 0
Odesláno

Hej nechci tady házet žádné rozumy ale většina vás tady mele totální kidy.. jaká zastaralá sestava?? vždyt to je uplně normální průměrná sestava dnešní doby na které rozjede i náročné hry.

Co mám potom já?? Já mám 2GB RAM, nForce GA-K8N Ultra-9 desku, HDD 200GB, grafika nvidia geforce 6600 256MB DDR. Je 2 roky starý a rozjedu na tom Crysis na střední detaily a některé mírně snížené, rozlišení 1024x768..

• 0
Odesláno
Hej nechci tady házet žádné rozumy ale většina vás tady mele totální kidy.. jaká zastaralá sestava?? vždyt to je uplně normální průměrná sestava dnešní doby na které rozjede i náročné hry.

Co mám potom já?? Já mám 2GB RAM, nForce GA-K8N Ultra-9 desku, HDD 200GB, grafika nvidia geforce 6600 256MB DDR. Je 2 roky starý a rozjedu na tom Crysis na střední detaily a některé mírně snížené, rozlišení 1024x768..

to tvoje je sračka a ne průměrná sestava :D ale chápu, že radši tomu říkáš "průměrná sestava"

• 0
Odesláno

ja mam na nasi dobu comp jako prase za 20 k

4gb ram

a grifiku nVidea 9800 512mb nebo jak to je

rozjedu vsechny hry na nejvyzsi detaily

jak uz rekl sensei rozjedes na tom temer kazdou hru

jako crisis to neda ale cod 2 na nejvyzsi detaily v pohode

4 uz by byl mensi problem ale taky y se to dalo zvladnout.

je to pocitac na dnesni dobu jak ma byt zadny podpurmerny,podprumerne jsou ty vase kecy.

• 0
Odesláno
ja mam na nasi dobu comp jako prase za 20 k

4gb ram

a grifiku nVidea 9800 512mb nebo jak to je

rozjedu vsechny hry na nejvyzsi detaily

jak uz rekl sensei rozjedes na tom temer kazdou hru

jako crisis to neda ale cod 3 na nejvyzsi detaily v pohode

4 uz by byl mensi problem ale taky y se to dalo zvladnout.

je to pocitac na dnesni dobu jak ma byt zadny podpurmerny,podprumerne jsou ty vase kecy.

Podprumerny jsou mozna tvoje kecy, cod3 na PC, bujná fantazie :dozey: . Jinak woko, ta 9600 už se dá, ale mrkni na Ati HD 4850 :)

EDIT: Sry, překlep.

• 0
Odesláno

ghah vetsina z vas si jenom mysli ze cim vic tim lip ale nejakej pojem naka znacka a nejaky cislo aby to bylo na stredni vykon to vam nic nerika protoze vidite jenom ty svoje 4 GB ramkovy smejdy s vistama a nakejma silenejma grafikama a kdyby po vas nekdo chcol stredni comp tak mu reknete na co kdyz se da koupit "delo" ,hm? :cheesygrin: ja tomu sice taky uplne nerozumim ale podle me to bude akorat comp :cheesygrin:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu