Gh0sT-1nF Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Jak nebo kde přehrát filmy v .avi ?? Dal jsem do Xka DVD asi s 5-ti filmama a nic ... V záložce MEDIA -> Videos taky nic neni ... Pomůže mi pls někdo ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 musíš mít novější update xboxu kde už nějaký ty kodeky jsou,ale s titulkama moc nepočítej jinak to pak najdeš jak si psal musíš si zvolit ale jako zdroj mechaniku myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Už nemusíte přišel jsem na to sám ... jen těm co to taky neuměli je tu malý návod - 1) Jestli chcete přehrávat DivX / XVid filmy tak musíte být připojeni k XBOX LIVE aby to stáhlo update (má necelý 3MB). 2) Najeďte na záložku MEDIA 3) VIDEOS - Zmáčkněte (X) a dejte Current Disk a potvrďte (A) 4) A už stačí jen vybrat FILM a koukat se ... EDIT: PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gh0sT-1nF
Jak nebo kde přehrát filmy v .avi ??
Dal jsem do Xka DVD asi s 5-ti filmama a nic ...
V záložce MEDIA -> Videos taky nic neni ...
Pomůže mi pls někdo ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts