white Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 ZDAR, nevim jak vy ale mě se tak něják zdá že jak chci stahovat jakejkoliv soubor, tak mi to jede 20Kb za vteřinu! To se nedá, je to i u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 prekrocil jsi limit mne to jede 575 kb\s takze je to tvojim netem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 To se mi tky stávalo FUP,ale u UPC už ho naštěstí zrušily :),ale co jsem slyšel že prý je omezení i na czshare tak nvm jestli si moc nepretahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 mě třeba když to stahuju hodně ráno třeba v 5 tak to jede tak 300 ale když to stahuju normal odpoledne tak mi to jede třeba jen 70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 To Shifter:To se mi taky někdy stáva,tak si vždycky ráno přivstanu od 1-2hodinky postahuji a pak jen pařim až přijdu ze školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.