Anyndur Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Zdravim, stahnul jsem si odsud FNR3, zalozil si vlastni character vyhral 10 zapasu a pak mi to reklo ze bud musim zalozit novy nebo zacit hrat odznova s puvodnim....nevim jestli to tak ma byt nebo neco delam spatne, ale,....nemel bych se postupem casu a poctem zapasu dostavat vys k profesionalum ? predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Tohle je má oblíbená hra, jak na PSP, tak na PS3 a nikdy se mi nestalo, že by mi hra ukončila kariéru po 10-ti zápasech. Jediné, co mne napadá, ze bys odmítal zápasy, kterými přejdeš z amatérského ringu do profesionálního. U PS3 to nejde, ale u PSP si můžeš místo profizápasů stále dokola vybírat ty amatérské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Taky mi to přijde nějaký divný. Sice mně to kariéru ukončilo taky, ale až v profesionálech když už jsem byl skoro první :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 musel si tam kliknout na to ukončeni kariery taky se mi to jednou stalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Taky mi to přijde nějaký divný. Sice mně to kariéru ukončilo taky, ale až v profesionálech když už jsem byl skoro první :D to me to karieru nekonci...za to pri treninku docela fest slabnu....nerikam, ze bych ve 44 chtel bejt nakej festovni bouchas.....ale po par zapasech vypadat jako kdyz jsem vylez z koncetraku taky neni ono......nevim jestli je to klasickej prubeh hry a nebo si vybiram spatny trenery atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.