Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Neukáže ISO hry na kartě

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

2) nahrávám ty hry do složky ISO, která je v root karty. Jsou tam i složky VIDEO a MUSIC. To je nějaký problém? Jiné hry se mi z této složby normálně zobrazují v PSP. Myslím tím jejich ikony a jdou tedy spustit. Ty mnou jmenované se v menu nezobrazí a tak je mám jen nahrané na kartě, ale spustit nejdou, protože v PSP jako by nebyly.

3) hry mám jen ISO

4)problém je jednoduchý, na obrazovce PSP v menu karty, kde se spouští hry se mi některé hry po nakopírování na kartu vůbec nezobrazí. PSP se tváří jako by tam ty hry nebyly.

Cloud:kopíruju tam jen jeden soubor bez poadresáře přímo do složky ISO. Nic nerozbaluju. Prostě soubor s koncovkou ISO.

P.S.:dík,že jste se na tohle téma tak vrhli

Ještě mě napadlo, jestli není nabídka omezena na výpis jen 6ti položek v menu. Protože mám na kartě nahraných her třeba 8. A proto se tedy všechny ostatní nezobrazí. Není to tak?

vím,že je to asi stokrát, ale stejně se zeptám. Jediná složka, kam se kopírují ISO a CSO hry je v rootu do ISO. Nebo se hry nahrávají i jinam?

• 0
Odesláno
  cambel napsal:
Ještě mě napadlo, jestli není nabídka omezena na výpis jen 6ti položek v menu. Protože mám na kartě nahraných her třeba 8. A proto se tedy všechny ostatní nezobrazí. Není to tak?

ne to by nemelo. spis vadne image

jake isa ti nejdou? (nazev hry)

cambel napsal:
vím,že je to asi stokrát, ale stejně se zeptám. Jediná složka, kam se kopírují ISO a CSO hry je v rootu do ISO. Nebo se hry nahrávají i jinam?

pokud se jedna o PSP hry tak ano. PSX a programy se davaj do X:\PSP\GAME

• 0
Odesláno

Pořád nic. Zkoušel jsem i to povolení a zakázání PNG icon a taky nic. Už nevím. Jsme s PSP nováček, tak mě neukamenujte. Nic na tohle téma jsem tu ještě nenašel. Zrovna ten Patapon mě štve.

Takže mi nefungují tyto hry:

Patapon

Scarface

Miami Vice

Silverfall

R-type command

Worms

Hry co fungují:

Metal Gear

Grand Theft auto

God of war

Call of Duty

Zkoušel jsem jen těchto pár. Jak jsem už psal, mám PSPčko tři dny.

• 0
Odesláno
  cambel napsal:
mám to povolené. Tedy s mou anglinou to je doufám na disabled jako povoleno, protože kdybych dal enable, tak potvrdím hide, tedy nezobrazovat. Doufám, že jsem to pochopil správně. :blink:

no tvá angličtina je zřejmě horší než si myslíš

enabled-zapnuto

disabled-vypnuto

nemuzu pochopit jak ti to nemuze jit,vsechno mas jak ma byt her muzes mit treba 20 ale je to fakt divny jaky hry jsi stahnul zkusim je a uvidime.

kdyztak mi dej link at to nemusim hledat.

• 0
Odesláno

Možným dalším řešení je nepoužívat externí čtečku karet, ale používat USB mód na PSP. Zatím jsem používal jen USB čtečku a byly problémy, s USB módem na PSP mi zatím přečte vše. Kartu mám asi fake, protože mi to zapisuje 4Gb kartu zhruba do 3Gb rychle a potom se rychlost přes USB mód na PSP sníží na nějakých 120kB za sec.

romero: poraď mi jak mám naformátovat 4Gb kartu na fat16. To snad ani nejde, z důvodu velikosti, by se zobrazily jen 2Gb.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu