sensei Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 A-o-j. Možná to je trochu trhlá otázka, ale potřeboval bych vědět, zda není nějaká alternativa, jak PSP připojit na Wi-fi, poté připojit přes usb k notebooku a v notebooku surfovat po netu za pomocí PSP připojené na wifi. :D Snad chápete jak to myslím, já to neumím přesně popsat :). Mám dost starý notebook který nosím do školy a používám jej jako sešit. Ve škole máme k dispozici zdarma wifi, ale bohužel můj starý ntb wifi nepodporuje, a tak jsem chtěl vědět jestli by nešlo jako wifi modul použít PSP. Tak se ptám, existuje nějaká taková utilita či aplikace, pomocí které bych mohl toto zrealizovat?? Předem dík za odpovědi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ty proste chces aby PSP slouzilo jako acces point pro Ntb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 PSP nelze vyuzit jako AP takze to co myslis nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Nějak takhle jsem ti to představoval, tady je takový menší nákres ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ne..takhle to opravdu nepůjde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 a je mozné pomocí wifi routeru dostat se na internet v notebooku kterej nemá wifinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 pomoci wifi routeru ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Aha to je škoda, tak nevadí dík za odpovědi :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 mozes investovat do novsieho mobilu ktory podporuje PC tethering :) alebo si kup novy NB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 mozes investovat do novsieho mobilu ktory podporuje PC tethering :)alebo si kup novy NB... Jj jasný však já už mám na nový noťas zálusk už od dřívějška, ale nejsou money tak šetřim šetřim, a právě tohle jsem chtěl mít jako dočasné řešení. Tak nevadí dík moc za odpovědi, kdyžtak už to můžete LOCKnout nemám co víc k tomu dodat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Proc by nemohl mit v noteboaku internet ktery nema wifi pres wifi router? Proste standarte pichni kabel z routeru do pc a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^ a pokud nemas fyzicky pristup k routeru? Proste a jednoduse dokup USB/PCMCIA WiFi klienta k notesu a bude zase jako novej ;) Cena od cca 200-300Kc vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 normalne kup tohle http://www.petra.cz/produkt/asus-wl-167g-usb-dongle80211b/g-sw-ap-usb-20/ nacpi to tomu oldschool notasovi do usb a netuj...co resite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 normalne kup tohle http://www.petra.cz/produkt/asus-wl-167g-usb-dongle80211b/g-sw-ap-usb-20/ nacpi to tomu oldschool notasovi do usb a netuj...co resite ? Ty kráso to je fakt super, to jsem ani nevěděl že existuje, moc díky asi do toho pujdu :wohow: EDIT: Čtu dobře?? Pomocí softwarových utilit lze využít i jako sw access point??? :o:)to je miléé:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 jj ctes dobre ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 pomoci wifi routeru se dostat na net da, hodi se to do modu klient, pres wifi chytne a lankou posle do nb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.