Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wi-fi > PSP > NTB ??

sensei

Recommended Posts

A-o-j.

Možná to je trochu trhlá otázka, ale potřeboval bych vědět, zda není nějaká alternativa, jak PSP připojit na Wi-fi, poté připojit přes usb k notebooku a v notebooku surfovat po netu za pomocí PSP připojené na wifi. :D Snad chápete jak to myslím, já to neumím přesně popsat :).

Mám dost starý notebook který nosím do školy a používám jej jako sešit. Ve škole máme k dispozici zdarma wifi, ale bohužel můj starý ntb wifi nepodporuje, a tak jsem chtěl vědět jestli by nešlo jako wifi modul použít PSP.

Tak se ptám, existuje nějaká taková utilita či aplikace, pomocí které bych mohl toto zrealizovat?? Předem dík za odpovědi :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozes investovat do novsieho mobilu ktory podporuje PC tethering :)

alebo si kup novy NB...

Jj jasný však já už mám na nový noťas zálusk už od dřívějška, ale nejsou money tak šetřim šetřim, a právě tohle jsem chtěl mít jako dočasné řešení. Tak nevadí dík moc za odpovědi, kdyžtak už to můžete LOCKnout nemám co víc k tomu dodat ;)

Odkaz ke komentáři

normalne kup tohle http://www.petra.cz/produkt/asus-wl-167g-usb-dongle80211b/g-sw-ap-usb-20/ nacpi to tomu oldschool notasovi do usb a netuj...co resite ?

Ty kráso to je fakt super, to jsem ani nevěděl že existuje, moc díky asi do toho pujdu :wohow:

EDIT: Čtu dobře?? Pomocí softwarových utilit lze využít i jako sw access point??? :o:)to je miléé:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu