Gh0sT-1nF Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Zdravím jak mám propojit PC a Xbox 360 abych mohl přenášet MP3, Filmy, atd ?? Díky :bash: jsem v Xku novacek,ale mam takovy tuseni ze to bohuzel nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 jsem v Xku novacek,ale mam takovy tuseni ze to bohuzel nejde jde to nějak přez Windows Media Center a přez Media Player ale vubec nwm jak :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 můžeš to streamovat(přehrávat) z pc do xbox360 ale ne kopírovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 můžeš to streamovat(přehrávat) z pc do xbox360 ale ne kopírovat. tak ani na disk nemuzu kopirovat mp3 ani wma atd ?? a jak to tedy propojim prez LAN ?? nebo jak ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 muzes davat na hdd pisnicky ale jen s hudebniho dc ne MP3 cd a z toho normal to ripnes a ok niak normalne bud pres utp nebo wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 muzes davat na hdd pisnicky ale jen s hudebniho dc ne MP3 cd a z toho normal to ripnes a ok niak normalne bud pres utp nebo wifi OK díky za rady ... nějak to zítra zkusim :bash: PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gh0sT-1nF
Zdravím jak mám propojit PC a Xbox 360 abych mohl přenášet MP3, Filmy, atd ?? Díky :bash:
jsem v Xku novacek,ale mam takovy tuseni ze to bohuzel nejde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts