Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FF7 problem

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
4.01 m33 tak nevim v cem by mohl byt problem

a nezmenil se ti driver? pripadne zkus este zmenit. jinak nevim :D mozna jsi tam mel nejakej bordel pred updatem

edit: este zkus upnout mna 4.01 m33-2 ale asi to nepomuze :D jinak me presne tohle vcera delala Yggdra Union. nahrala menu apd ale jak zacal herni interface tak cerna obrazovka a psp off. u cc je to presne ono. pusti se ti menu prehraje to uvodni animacku a jak ti ma zajit herni engine tak ti to padne ze? :D

musel jsem upnout z 3.71 m33-4 na 4.01 m33-2 a uz to jede. na netu pisou ze CC by snad s 4.01 melo chodit v phoo

• 0
Odesláno
ja po animacce hraju jeden souboj a po tom souboji cerna obrazovka a psp off.neni to tim ze jsem to stahl z torrentu a neco tam treba chybi, protoze ostatni hry me jdou normal

jako jista sance ze jsi si stahnul spatnou verzi je. nebo se pri stahovani vloudila nejaka chybka. ale s tim mco nepomuzu :D jedine zkusit jine verze (btw predtim jsi tu hru hral nebo jsi ji sehnal az ted a nejde ti?)

• 0
Odesláno
aháá...FF7CC..si měl říct hned :D...videa urychlit nejdou kolik má ISO/CSO ? jakej máš FW ?

zkus nastavit UMD ISO mode na Spny NP9660, v recovery zkus dát Configuration/Advanced/format flash1

iso ma 1,6 GB fw mam 4.01 m33 umd iso mode mam taky tak nastaveny, zkusim jeste ten format flash1

EDIT:no tak to nefunguje pokazde se me to sekne u te sekvence jak si Sephiroth vyklada s Genesis a rekne "Indeed"

• 0
Odesláno

nevim nevim..taky mi jedna hra takhle blbla a pak sem nastavil neco v recovery menu a ejhle...se to rozjelo :D

no...zkus si s tim pohrát...možná zkus s tim FAKE Regionem...proste je to neco v recovery ale uz nvm co :D

nebo je taky mozny, ze je nutnost mit strceny UMD kdyz hrajes...zkus pri hre tam strcit UMD, mozna ze to pak pude...ale nvm...mozna kravina ale nekde sem to cet :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu