TemnyMagic Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 poprosil bych o nejakou radu, pripojeni na net jede vph, dokonce i japonsky slovnik jede, ale psptube zapnu at zmacknu cokoliv mam jen cernou obrazovku, prosim o nejakou pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roku92 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Skus si stáhnout novější verzi psptube,vymaž historii stránek, nebo se podívej jestly ho máš ve správné složce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Kdyz mackas select tak nahore uvidis takovy zalozky a na nich je napsany playlist a dalsi veci. Az tam budes mit Youtube tak zmackni ^ ( mozne to bylo O ) pak napis co chces hledat a za chvili se ti objevi to co to naslo jenom vyberes video das X a cekas az se stahne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TemnyMagic Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 dekuji mockrat od xpe mi to pomohlo, alespon vim jak se to ovlada, jenze ted jsem uplne v .... doma sem si nastavil pripojeni pres wifi, supnul tam svoje ip atd z pc, pc odpojil od site a ono mi to pise: "A connection error has occurred. The access point was not detected." A ja uz nvm jak to napravit, je mozne aby to nefakcilo na ip, pridelene pro stolni pc? Edit: Vyreseno. Spatne sem napsal sscid bo tak nejak se to menuje, sem myslel ze je jedno co tam dam a vono ne :-D Edit2: Takze prosim o lock, uz je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TemnyMagic
poprosil bych o nejakou radu, pripojeni na net jede vph, dokonce i japonsky slovnik jede, ale psptube zapnu at zmacknu cokoliv mam jen cernou obrazovku, prosim o nejakou pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts