TemnyMagic Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 poprosil bych o nejakou radu, pripojeni na net jede vph, dokonce i japonsky slovnik jede, ale psptube zapnu at zmacknu cokoliv mam jen cernou obrazovku, prosim o nejakou pomoc
0 roku92 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Skus si stáhnout novější verzi psptube,vymaž historii stránek, nebo se podívej jestly ho máš ve správné složce.
0 xpe Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Kdyz mackas select tak nahore uvidis takovy zalozky a na nich je napsany playlist a dalsi veci. Az tam budes mit Youtube tak zmackni ^ ( mozne to bylo O ) pak napis co chces hledat a za chvili se ti objevi to co to naslo jenom vyberes video das X a cekas az se stahne.
0 TemnyMagic Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 dekuji mockrat od xpe mi to pomohlo, alespon vim jak se to ovlada, jenze ted jsem uplne v .... doma sem si nastavil pripojeni pres wifi, supnul tam svoje ip atd z pc, pc odpojil od site a ono mi to pise: "A connection error has occurred. The access point was not detected." A ja uz nvm jak to napravit, je mozne aby to nefakcilo na ip, pridelene pro stolni pc? Edit: Vyreseno. Spatne sem napsal sscid bo tak nejak se to menuje, sem myslel ze je jedno co tam dam a vono ne :-D Edit2: Takze prosim o lock, uz je to ok
Otázka
TemnyMagic
poprosil bych o nejakou radu, pripojeni na net jede vph, dokonce i japonsky slovnik jede, ale psptube zapnu at zmacknu cokoliv mam jen cernou obrazovku, prosim o nejakou pomoc
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts