vlkovec Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Zdravím, mám doma asi 3 roky starý gamepad s připojením přes USB k PC, jen mě zajímalo zda bude po připojením k PS3 fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 nejlepší je to zkusit...když ani nenapíšeš co přesně je to za model tak ti nikdo moc neporadí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 JJ sry, je to Gamepad XFX Executioner, jo a vyzkoušet nemohu, PS3 bude až příští týden, thx. Včera jsme u kámoše zkoušeli na PS3 ovladač Logitech přes USB a vše fungovalo, takže paráda... EDIT 30.9.2008 Takže ano, funguje, jen jsou přehozeny tlačítka a s tím už si nevím rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vlkovec
Zdravím, mám doma asi 3 roky starý gamepad s připojením přes USB k PC, jen mě zajímalo zda bude po připojením k PS3 fungovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.