argument Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no trosku som sa zlepsil odjazdene vsetky zavody (164 - vsetko gold), 2,807,958 MS, 4,950,410 cr, 19aut, vsetky domi to je (56) tie vyhrate v jednom zavode tusim ked dokoncite tie dlhe zavodi master a potom sa mi niekde otvoril port na ten mali ostrovcek ktori je na vychode ostrova cize idem hladat teleport. a to mam este len 78% este mi ostavaju kluby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no trosku som sa zlepsil odjazdene vsetky zavody (164 - vsetko gold), 2,807,958 MS, 4,950,410 cr, 19aut, vsetky domi to je (56) tie vyhrate v jednom zavode tusim ked dokoncite tie dlhe zavodi master a potom sa mi niekde otvoril port na ten mali ostrovcek ktori je na vychode ostrova cize idem hladat teleport. a to mam este len 78% este mi ostavaju kluby spíš vůbec? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no popravde ja chodim spat dost skoro asi okolo 21:00 - 22:00 kedze spanie je moj vecsi konicek ako psp :) no ale jazdil som ked som nemal nic na praci kedze som mal prax a nie skolu ale nie vela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 No tak TDU je naozaj skvela hra... ale zeby sme v nej mali aj Cheaterov... neskutocne... v online statystikach som objavil zaujimave hodnoty vysledkov... maximalna rychlost... :roll: potom total master points... :mrgreen: dalej tu su nepekne spravy pre tych ktory nemaju radi dlhe zavody... tento je nazoaj dlhyyyyyyyyy..... nakoniec som sa premohol a presiel som to na zlatu... :-) a nakoniec moj vcerajsi maximalny rekord v rychlosti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 moj cas v tom dlhom preteku je 45:55.911 ale mohlo to byt aj lepsie popravde hram z CSO cize myslim ze tym niekedy padnem do neznama a potom restart na trat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 zdary, nemá tady někdo savko s tučným kontem ne že by se mi nechtělo to odjezdit . díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Nic, mazu to. TDU u me konci, tak skvela hra a oni dojebou ovladani. Vsechno skvele poreseny, prohlidnuti trasy pred zavodem taky pecka, ale koleckem se s tim sr*t proste nebudu. Mam chut napsat nejakou petici aby pridali i sipky, to me fakt nastvali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 mno tak ja sem taky to vymazal...ne ze by me to nebavilo ale nastve me ze kdyz nevyberu zatacku a vrazim do obrubnik a ten me prohodi jako by tam nebyl...mno...a pak uz stahuju DJ Max Portable to chcu taky skusit tak se pak rozhodnu jestli TDU nebo DJ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 ty vogo 45 minut jet nejaky zavod :shock: to by me asi uz dorazilo a zvlast jak se to casto stava ze bych se tesne pred koncem vymlel a skoncil posledni to ja bych uz se sel dorazit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 no ja som ten zavod dohral s niekolko kilometrovym naskokom :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 jak mam vyzvat kamose kdyz hrajem po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Něco pro fanoušky TD:U :-) EDIT: sorry za ot ale kdo me poradi s video modulem na 3.03 OE-C pls PM nebo ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 tdu je fakt nejlepsi hra....velke mesto jak prase...proste supr hra..ale nejlepsi je volna jizda po internetu....TDU IS BEST :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 tdu je fakt nejlepsi hra....velke mesto jak prase...proste supr hra..ale nejlepsi je volna jizda po internetu....TDU IS BEST :lol: no jestli tomu rias mesto ... podle me je to spis ostrov ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 tdu je fakt nejlepsi hra....velke mesto jak prase...proste supr hra..ale nejlepsi je volna jizda po internetu....TDU IS BEST :lol: no jestli tomu rias mesto ... podle me je to spis ostrov ;) to mas jedno....je to ostrov a v tom jsou mesta.. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 jen tak mimo rec :lol: vlastnite nekdo TDU na pc :?: myslim tim stahnutou s torrentu,protoze nemuzu nikde najit normalni torrent a nevim jak to je s crackem na tuhle hru.Takze kazdou radu ocenim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 ja som to mal ale asi po troch dnoch hrania na pojej p4 1800mhz mi zacalo vyhadzovat chybu. ale viem ako to nainstalovat stahni hru zozen cislo: 4HUR-56AS-7JND-F3AM malo by fungovat a potom si nainstaluj deamon tools 4,08 a stiahni najnovsiu YASA nainstaluj cez DT 4,08 potom po doinstalovani zapni YASA potom spusti zadaj seriove cislo napis nick a hraj. grafika tam je lepsia ale nepacia sa mi tam tie ulohy ale ked kupin new PC alebo xbox tak si to kupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Co znamená chyba 80410D17???? Píše mi to když chci navázat online spojení :cry: :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Tak s hrou som uplne u konca... mam uz 81% a mam prejdene vsetky zavody... jedine co mi treba je dokoncit este 3 Cluby a vsetko bude moje... bohuzial neviem kde mam nazberat zvysnych 19%... jeden tip: nekupujte si zbytocne domy... na konci ich dostanete vsetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Blázne!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Ja usinam u tech zavodu na 160 kilometru, uz trikrat sem ho po pulhodine zrusil, i kdyz sem byl prvni o hezkych par kilometru, to se neda vydrzet tak dlouho, kdyby se aspon nezatacelo tim pos.. analogem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 no...já teď jezdim už asi dva dny závod na 75km a vždycky toho nechám, protože mě to fakt neba. Ale až se do toho pustim a dostanu se na ten 160km závod, tak to nevim. To trochu přestřelili ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 myslim ze su to dobre zavody hned som si spomenul na Grand turismo tie dvojhodinovky a tvoj status shadow uz mam dlho ale predal som potom asi 50 domov tusim ze ich je 56 a mam teraz okolo 50 milionou su naprd tolko domov vlastnit radsej mali dat nie domy ale vsetky auta a tie zvyslne percenta nazbieras ked budes jazdit tie online zavody co su tam a inak sa my este zda ze ked predas domy ti klesnu percenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 no...já teď jezdim už asi dva dny závod na 75km a vždycky toho nechám, protože mě to fakt neba. Ale až se do toho pustim a dostanu se na ten 160km závod, tak to nevim. To trochu přestřelili ne? Tak nejak, mam provas vtip vecera. Kousnul sem se, nejel sem to tentokrat tak dobre takze sem nebyl o moc prvni, po 45 minutach jizdy zbyva 300 metru do konce zavodu a ja odbocim na spatnou odbocku, dam tlacitko pro navrat na silnici a ono me to hodi uplne jinam a cumakem na druhou stranu, zacnu se otacet a jak pridam plyn tak se auto zacne tocit v kolecku, kdyz konecne vyjedu sunda me kamion a nez se vymotam predjedou me vsichni a 300 metru pred cilem sem ztratil prvenstvi na 166 km zavod, kvuli debilni odbocce na dalnici, ja tu hru miluju :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 no...já teď jezdim už asi dva dny závod na 75km a vždycky toho nechám, protože mě to fakt neba. Ale až se do toho pustim a dostanu se na ten 160km závod, tak to nevim. To trochu přestřelili ne? Tak nejak, mam provas vtip vecera. Kousnul sem se, nejel sem to tentokrat tak dobre takze sem nebyl o moc prvni, po 45 minutach jizdy zbyva 300 metru do konce zavodu a ja odbocim na spatnou odbocku, dam tlacitko pro navrat na silnici a ono me to hodi uplne jinam a cumakem na druhou stranu, zacnu se otacet a jak pridam plyn tak se auto zacne tocit v kolecku, kdyz konecne vyjedu sunda me kamion a nez se vymotam predjedou me vsichni a 300 metru pred cilem sem ztratil prvenstvi na 166 km zavod, kvuli debilni odbocce na dalnici, ja tu hru miluju :evil:dufam ze to myslis ironicky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.