canava Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 j ja mel prave tdu na pc a mel sem i motorky ale kdyz nejsou na psp tak je to na nic nevim proc delaj rozdil jestli ta hra je na psp nebo na PC !!!!!!!! to samy s ps2 !!!!!!!! to je takovej problem ty motorky tam nechat ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 mě to vubec nebavilo spíš bych si stahnul NFS Pro Street to je docela dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 je někde nějakej seznam všech aut co jsou v TDU? Abych věděl, na co můžu těšit :) Myslím jen PSP verzi 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 je někde nějakej seznam všech aut co jsou v TDU? Abych věděl, na co můžu těšit :) Myslím jen PSP verzi 8) http://www.hcgs.net/abweb/tdupsp.html jsou tam i vypsany podminky, za jakejch muzes nejaky bonusovy auto ziskat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Ale hra je to parádní určitě vyzkoušejte .... a že tam nejsou motorky hned od začátku ? No a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Dík za ten seznam. Motorky by se hodily, ale i bez nich je to zábava na dost dlouho. Jo ještě se zeptám, dají se nějak rozsvěcet světla? Vždy když stojím na startu s ostatníma autama, tak všichni až na to moje svítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 pohoda hra na psp jsem to dohral asi na 80% fakt pecka ted jsem hral demicko na xboxu uplne neco jineho nez na psp hlavne pohled z auta a grafika ale to co je v tdu na psp je maximum co to psp utahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mam problem vubec nevim jak mam nekoho vyzvat na zavod nebo tak hraju to po netu a kdyz nekoho potkam a dam sipku do prava tak tam mam jeho jmeno ale dal nevim co mam delat je tam naky lock a unlock nevim co stim jak mam nekoho vyzvat nebo prijmout vyzvu ? marek_2080: Presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Staci pouzit svetelnou houkacku (na auto spoluhrace bliknes :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 co ? a co teda znameana ta sipka doprava ? :D a unlock lock a cosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 "Lock" je zamireni na spoluhrace, kterej je ve tvym dosahu, ale je porad dost daleko, ze na nej nevidis. Kdyz si ho "locknes", tak se ti na displeji zafixuje a muzes jet za nim. (pokud si dobre pamatuju :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 a tak jak mam zavodit s ostatnima hracema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Ahoj chci se zeptat, jestli vám funguje Infrastructure. Mě se to nechce připojit na TDU servery. A jestli jo, dali byste mi pls odkaz odkud ste to stahli aby sme mohli hrat spolu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 cau vsem chtel sem se zeptat na hru test drive unlimited na psp daji se tam prodavat auta co sem koupil a nebo ktere sem dostal? diks vsem :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ne nedaj a taky mě to pěkně **** protože mam 15 aut a málo prachů na garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Tohle je upa maxi parba mel sem vsechny zavody hotovy, ale chybeli mi nektery auta na koupni abych mel 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.