LukDM Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ted sem se koukl na tu hru a tam je usa 17 april ale europe 23 únor!!!takže je ještě šance že se dočkáme tenhle měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 No já jedině doufám, protože se na tu hru opravdu dost těším. Snad ji zase neodložej ani na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 ...uz mi lezou krkem tyhle dokola se opakujici zavody super nalestenejch a vytunenejch aut......uz aby vysel FLATOUT :twisted: ...zavodni hry konecne dostanou noveho krale (konec vsem NFSpeedum, JUICEDum, MIDNIGHT CLUBum a dalsim pytlovinam.. :) ) PS: priste staci, kdyz sem das mensi obrazky...(nevejdou se ani na muj sirokouhlej display :) ) Máš pravdu,ale zapoměl jsi na Gran Turismo a Burnout.Jiné závodní hry mě nezajímají!PS: zvláště Burnout na X360 je neskutečná zábava.(samozřejmě když máš TV přes 100cm atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 ...uz mi lezou krkem tyhle dokola se opakujici zavody super nalestenejch a vytunenejch aut......uz aby vysel FLATOUT :twisted: ...zavodni hry konecne dostanou noveho krale (konec vsem NFSpeedum, JUICEDum, MIDNIGHT CLUBum a dalsim pytlovinam.. :) ) PS: priste staci, kdyz sem das mensi obrazky...(nevejdou se ani na muj sirokouhlej display :) ) Máš pravdu,ale zapoměl jsi na Gran Turismo a Burnout.Jiné závodní hry mě nezajímají!PS: zvláště Burnout na X360 je neskutečná zábava.(samozřejmě když máš TV přes 100cm atd.) no a ktera hra neni zabana kdyz mas takovou televizku :wink: ...jinak jestli ji mas tak zavidim....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Tak včera jsem si stáhl BETA verzi TDU a hned jsem ji testnul. Hrál jsem včera jen chvilku (bylo cca 01:30 :D ) a popravdě zrovna na větvi jsem z toho nebyl. Dnes jsem se k ní tedy zase na "chviku" vrátil, abych si hru trochu víc oťukal a....stejně z toho pořád nemám nijak zvláštní požitek. Když začnu s klady, tak musím jednoznačně vychválit celkový koncept hry - jak už jsem psal, vše se odehrává stylem "volná jízda", kde se projíždíte po ostrově a vyhledáváte místa, kde se dá něco "splnit" (závod, nákup domu, autopůjčovna atd...říkejme tomu třeba "bod zájmu" :D). Můžete si auta pronajímat a kupovat, dále potom jsou po ostrově rozmístěné Kluby, do kterých se můžete "přihlásit". Zatím jsem jen v jednom, je tam 6 členů, se kterými postupně závodíte a dostáváte se výš až k postu Prezidenta klubu. Ještě jsem se k tomu neprobojoval, ale podle tutoriálu by vám tento post měl nabídnout nějaké úpravy zdarma. Ano, po městě jsou rozmístěné i "tuning" obchody, jak jinak :) . Kluby jsou ovšem rozděleny podle třídy auta, takže ne s každým autem můžete do všech klubů. Dále je ve hře i "zpestření" v podobě policie, která vás pochopitelně začne pronásledovat až po porušení silničních pravidel (klidně i za jízdu v protisměru, špatné odbočení - pokud toto uděláte v jejich blízkosti). Po ostrově si můžete jezdit naprosto libovolně a hledat "body zájmu" buď podle vlastní vůle, nebo se nechat "prudit" GPS, která vám vždy něco nutí (zřejmě důležité pro postup hrou :) ). Tak, jak vidíte, koncept vypadá opravdu skvěle (volná jízda, spousta aut rozdělených do tříd, libovolné plnění úkolů....vlastně máte téměř ve všem volnou ruku). A to jsem ještě určitě nevyčerpal všechny možnosti hry. Mno a co mě na hře nechytlo? Tak především samotná jízda. Ovládání auta je spíše otázkou zvyku, takže to pominu, ale spíš se mi nedostalo pod kůži "jak řídit správně". Jde o to, že se celkem špatně odhaduje co, jak a kdy udělat. Např. jsou zatáčky, kdy si myslíte, že ji projedete bez problémů na plný plyn, ale auto najednou jako kdyby nechtělo zatočit a vyjedete ze silnice a naopak u zatáček, které vypadají "ostře" si přibrzdíte téměř na 50km/h a hop, najednou vás všichni předjedou, jako by tam žádná zatáčka nebyla. Podobně působí i vyhýbání místní dopravě, která je, narozdíl třeba od NFS, kde se objeví jedno auto za rok, hustější. nevím, jestli je to enginem hry, ale pokud už jedete trochu rychle, tak se strašně špatně odhaduje, jak daleko a v jakém pruhu auta jsou -> na kolize jsem neměl nouzi. Např. v dálce vidíte nějakou tečku, která se pomalu přibližuje a najednou máte auto 5 metrů před sebou a čirou náhodou zrovna ve vašem pruhu. To by ani tak možná nevadilo, kdyby ovšem v tu chvíli těch aut nebylo pět a vy jste všechny "sestřelili" a v tu ránu se dostali na poslední místo. To je bohužel pro mě věc, která ze zábavy dělá spíše flustraci. Taková menší kompenzace je, že nemusíte mermomocí jen vyhrávat, peníze dostáváte i za 2. a 3. místo, což v závodu čtyř aut není zas tak složité. Ikdyž....někdy ano - narážím na obtížnost resp. umění protivníků. Ta mi přijde také dost podivná. Před každým závodem si můžete vybrat "easy" "normal" "hard". Bohužel, po cca pěti pokusech vyhrát závod na "normal", jsem se ani neodvážil volbu "hard" vybrat. Vypadá to, že zde není Catch-up (pro někoho potěšující, pro někoho ne). No na všechno se sice dá víceméně časem zvyknout, bohužel ale nevím, kolik času k tomu budu pořebovat. Jinak chyby v texturách, občasné cukání, sem tam nějaký prolnutí polygonů (co takhle jízda polovinou auta pod silnicí :D ) dávám za vinu BETA verzi a nebudu se s tím zabývat. Pčkám si na FINAL verzi a uvidíme :win: . A třešnička na dortu? Multiplayer. Bohužel, zatím jsem nevyzkoušel, ale vzhledem k tomu, že při spuštění hry na vás hned vyskočí hláška s dotazem na "go online?" a ve vašem brlohu máte tabulku "statistic", která počítá všechny vaše úspěchy jak v single, tak v online, počítám (a doufám), že bude opravdu vychytaný :) . Uf, no teď to vypadá, že jsem to pěkně zdrbnul, ale jsou to jen takový rychlý první dojmy :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 nooo tak ted nevim.....docela si me nepotesil covece...ona volnost je sice super ale je to hra o autech a ovladani je to nejdulezitejsi :wink: .....kazdopadne nevim jestli koupit dextra nebo TDU.. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 nooo tak ted nevim.....docela si me nepotesil covece...ona volnost je sice super ale je to hra o autech a ovladani je to nejdulezitejsi :wink: .....kazdopadne nevim jestli koupit dextra nebo TDU.. :wink: Kup si Daxtera.TDU je jen další tuctová závodní hra.Do léta přijdou lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 oki...dam na tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Zdarec tak to vypadá že nám to už vyšlo na gamestorrents je torrent je u toho spanish.. má to 728 mega tak to někdo skuste.. http://www.gamestorrents.com/psp-game-test-drive-unlimited-spanish-english-descargar-torrent-2437.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Zdarec tak to vypadá že nám to už vyšlo na gamestorrents je torrent je u toho spanish.. má to 728 mega tak to někdo skuste..http://www.gamestorrents.com/psp-game-test-drive-unlimited-spanish-english-descargar-torrent-2437.html to je ta promo verze co už tady na foru je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Taky už sem si stahl tu promo verzi 728 mb. po rozbaleni 1.46GB ISO.je to docela v pohodě ale čekal sem od toho vic ale i tak je to dobry a navic je to ještě beta ale ta finalni verze už se asi moc nezměni. ještě burnouty a GT4 už by mohly vyjit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Takze pekna recenzia Jajara ale tvoje chybu su opravnene!! JE TO BETA a to nieje nejaky LAKED (ukradnuta veriza) ale velmi stara PROMO veriza (pouzivana na vystavach) tato veriza resp. posledna modofikacia ISA prebehla 05. 10. 2006!! Takze to je dost stare a urcite tam este toho dost vela doladia!! Nemusite sa nicoho bat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Ok v pohodě, já to tam taky zmiňoval, že to je jen první dojem a počkám si na FINAL verzi. Ale že je to až tak starý...uff...to by mě ani nenapadlo. No nic, těším se dál na konečnou verzi :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 mno tak jestli je tohle tak stary tak to by full verze mohla byt mnohem lepsi ve vsech ohledech, ptz uz tohle vypada dost dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 oleeeee....tak sem jeden mistr hodil v POKECU link na jeden zahranicni e-shop a hadejte co tam nemaj.....test drive za 639,-....hmmm zajimava cena...jinak tech her za polovicni cenu je tam kotel....doporucuju ke shlednuti.... www.dvdcrave.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 už jste někdo test drive hrál online? Mohly by jste popsat jak to tam funguje asi předpokládám že se tam bude sjíždět lidi na závody a pojedou max ve 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Nic světobornýho to neni....ale myslim že to zabavý....ovladatelnost auta je docela složitá.....ale jinak celkem gut...tady je video z mýho hraní ! http://www.youtube.com/watch?v=2lMD_xPajTI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 tak cely dnesny den som hral ten BETA TestDriveUnlimited a mne sa ta hra dost paci... akosi som sa od nej nevedel odtrhnut... nemam problem ficat si to po dialnici 250km/h, pricom je krasa kluckovat medzi autami... vyberanie zakrut je taktiez bez problemov, len si treba na auto zvyknut... a samozrejme kazde je ine... zatial som tu nenarazil na nitro a ak by tu ani nebolo, vobec by mi nechybalo, pretoze nitro podla mna kazi hru... pouzit? Nepouzit? Setrit? Ale ako som uz pisal, zatial som nan nenarazil a to mi vyhovuje... Je pravda, ze obcas blbnu textury a celkovo su v grafike bugy, ale uz tato beta verzia ma dost bavi, final bude urcite este lepsia... :) Odporucam kazdemu fanusikovi zavodnych hier, a taktiez odporucam nataktovat na 333MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 2THeBaNDiT: Mam podobny nazor Graficke Glitche su vidno (narazite do auta a vidite polku cesty a polku vody...) ale to sa do FINAL upravi... a taktiez som pretaktoval na 333MHz a este mam aj 4GB Sandisk (Game Edition) a obcas sa mi Framerate znizi... ale to je minimalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Wolf.cz: online este nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 mozna ste to videli nekteri i hrali ale jenom pro zajimavost...video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 hm..prvně jsem nechtěl ale asi to stáhnu ...podle toho videjka..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 hm stahnul jsem to ale nevleze se me to na fifovou kartu :( potreboval bych to jeste asi o 20mb zmensit :( kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 taxem to hral a musim rict ze zatim supeer :) a na ovladani se da taky zvyknout ikdyz mohli by to jeste trochu vylepsit ale od toho je Beta 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 tahle promo verze me moc neuchvatila snad full verze bude lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.