LukDM Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 zdar nevíte jstli jde v test drivu na PSP pohled od řidiče jako z yuta?bohužel nejde,což mě hodně zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 no to mě sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tupaccz Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 no to me taky uplne vytocilo ono test drive unlimited si aspon myslim ja je hlavne o tom kokpitu ale uvidimetreba bude ve fulce nake prekvapko :-D ja dokonce cetl ale zase na forech ze ta beta byla z nakych 70 procent hotova tak uvidime ale zatim me to skalamalo nehorazne uplne jsem u toho usinal:-D jinak to je uplne prumerna zavodni hra neli podprumerna aspon ta beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 no to me taky uplne vytocilo ono test drive unlimited si aspon myslim ja je hlavne o tom kokpitu ale uvidimetreba bude ve fulce nake prekvapko :-D ja dokonce cetl ale zase na forech ze ta beta byla z nakych 70 procent hotova tak uvidime ale zatim me to skalamalo nehorazne uplne jsem u toho usinal:-D jinak to je uplne prumerna zavodni hra neli podprumerna aspon ta betaNechapu proc stahujete/hrajete BETY a pak nadavate jaka je to desna hovadina :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 No takze veskeru diskusiu k TDU piste dalej sem... Tak ja som uz po BETE vela od TDU vela necakal ale nechal som sa prekvapit a FINAL verzia je skvela... uz ziadne Bugy a hraje sa to dobre :-) grafika je na velmi dobrej urovni... jedine co mi vadi ze auto nemozem ovladat D-Padom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 To ovladani analogem mi taky vadi D-pad je D-pad. Mohli bysme se domluvit a dat si online nejakej zavod . Nebo to aspon zkusit , abysme zjistili jak na to : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Ty voe D-Pad alfa omega zavodu na PSP a ve vlajkove lodi chybi :( Chlapi to musi jit - az to budu mit prijdu na to :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 To ovladani analogem mi taky vadi D-pad je D-pad.Mohli bysme se domluvit a dat si online nejakej zavod . Nebo to aspon zkusit , abysme zjistili jak na to : jj moje rec :) musime nekdy dat sraz a dohodnout se na necem :) ... aspon zablbnem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Ja ted test drive zapinam a budu tam jezdit tak kdyby nekdo chtel . ... tak ke me muze prijet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Ja ted test drive zapinam a budu tam jezdit tak kdyby nekdo chtel . ... tak ke me muze prijet :D jaky mas nick a kde se sejdem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 nick mam rybak _d a sejdeme se treba nekde dole na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 nick mam rybak _d a sejdeme se treba nekde dole na mapeNo asi vytiahnem kluc a pojdem tiez..btw. dole na mape to je rozsiahle miesto :-D kedze mapa je velka ako cely Pariz :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 pod na chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 To je pravda, tam se muzeme domluvit. Jsem tam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 To je pravda, tam se muzeme domluvit. Jsem tam . hmm me nejak nejde ten chat..nemuzu ho najit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Nechcete nekdo pomoct zoufalci jako ja se sprovoznenim WIFI klice (A-LINK ten ze supergamer.cz, jak ho ma shadow, evilsta a jini - jak se jmenuje, nevite?).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 To je pravda, tam se muzeme domluvit. Jsem tam . hmm me nejak nejde ten chat..nemuzu ho najit.. http://pspchat.rix.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 To je pravda, tam se muzeme domluvit. Jsem tam . hmm me nejak nejde ten chat..nemuzu ho najit.. http://pspchat.rix.cz/ jako mozila ani opera ho nemuze najit :) ja vim jak je www.... skusim restartovat pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 ja mam mozilu a jede mi v poho . Nechapu jak to ze to nemuzes najit kdyz je to primo nahore na strance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Jak dám dohromady ty soubory (stahne se mi asi 40souborů které mají koncovku .r30 , .r25 ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 otevřít ten první ve winraru a dát rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 tu by to slo tak okolo 12:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 inak kolko ludi bolo na mape ked ste hrali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 tu by to slo tak okolo 12:00? pekna mapka..a to parkoviste je dobre :) muzem zitra skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 No ked ja som hral tak som mal 147 ludi... (masivne cislo)... ale neskor sa mi kazdy stracal preto lebo sa mi vybijala bateria... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.