f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 dukuju jsi borec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 tak uz taky parim TDU ale ztaim sem suska :D online sem zatim skoro nebyl vubec akorat asi na minutku ale pak sem msuel uklizet a mezitim mi padnul net a ted to jdu vyzkouset to online znova....hrajete tam tred nekdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 no tak som trosku hral uz aby som mal routor a nie stale niekam behat aby som sa napojil no ale bol niekto na tom parkovisku?? ja som tam bol o 12tej a prisiel tam niekto mal nik na G sa zacinal ale neviem uz cele ale mal saturna ja lamborginy a vyhral len to ze podvadzal :P a potom som mal pretek s matushsvk a tam som vyhral 1. a 2. pretek som prehral koli tomu spominanemu bugu ze som spadol do tej roztvorenej zeme :P ale bolo to nefer lamburgini na mustanga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 to sis to lamborgini pucil?:) jo a nevite co se meni v tom driving mode dyz se zmackne sipka doprava? muze se vybrat TCS ON 2 nebo TCS ON 1nebo TCS OFF co to ma byt? :) no a jeste jak muzu nekoho vyzvat na zavod? treba kdyz nekoho potkam ta jak mu muzu dat vedet ze chci zavodit nebo vytvorit zavod nebo neco takoveho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 to lamborgini som si kupil asi za 190tisic to je ta cabrio verzia a pomali si zacnem setrit na domcek s vecsiou garazou aspon 8miestnu ale prv chcem prejst vsetky E zavody a momentalne mam asi 180k plus som ziskal shelby gt500 a neviem ci sa da niekde predat lebo mi je nanic je to srot to mam odskusane z bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 no tak som trosku hral uz aby som mal routor a nie stale niekam behat aby som sa napojil no ale bol niekto na tom parkovisku??ja som tam bol o 12tej a prisiel tam niekto mal nik na G sa zacinal ale neviem uz cele ale mal saturna ja lamborginy a vyhral len to ze podvadzal :P a potom som mal pretek s matushsvk a tam som vyhral 1. a 2. pretek som prehral koli tomu spominanemu bugu ze som spadol do tej roztvorenej zeme :P ale bolo to nefer lamburgini na mustanga tak to sem byl ja :D ale ted uz nemam saturna ale Noble M400 z 0-100Km/h za 3,3sec. a maximalka 325km/h mohl sem mit jaguara ale snim se mi blbe jezdilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 plssssssssss kde predam auta mam uz 5 aut alfa romeo gt, lamborgini galardo, a tieto tri som vyhral: lotus elise 111, ac 289 a este shelby gt500 a koli tomu som bol nuteni si zaobstarat novy barak s kapacitou 8aut ale tych troch sa chcem zbavit alebo dvoch pls hellllllllpppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 inak grimre diky ze si asi jediny kt tam o tej 12tej bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ja bych tam byl dyl ale po tom zavode jsem te videl zase jenom na mape..takze jsem se tam jezdil okolo toho atd..a pak asi za 5 min sem odjel kdyz to porad neslo a pak sem sel ven :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 argument: bolo tam viacero ludi len ja som mal hru v psp 10 min a nemal som este spristupneny dom == nemal som MAP atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ale ja myslim konkretne na tom parkovysku. Pls som zufali kde predam tie sracky co my zavadzaju v garazi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 chod do obchodu kde kupujes AUTA a tam daj SELL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 chod do obchodu kde kupujes AUTA a tam daj SELL hmm tak sem tam zajel a nic tam nebylo zadne sell.... :( take se jich potrebuju zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No takze sme online niekolko Slovakov a Cechov:MaTuShSVK (ja) MikeEU - myschoo Marsel_cz ARGUMENT a Marek_CZE (ktoreho som porazil v Challenge [som podvadzal]) :-D MarekCZE jsem já :lol: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No takze sme online niekolko Slovakov a Cechov:MaTuShSVK (ja) MikeEU - myschoo Marsel_cz ARGUMENT a Marek_CZE (ktoreho som porazil v Challenge [som podvadzal]) :-D MarekCZE jsem já :lol: . :-D No sorry ze som ta na zaciatku vytlacil z cesty a urobil si hodinky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No takze sme online niekolko Slovakov a Cechov:MaTuShSVK (ja) MikeEU - myschoo Marsel_cz ARGUMENT a Marek_CZE (ktoreho som porazil v Challenge [som podvadzal]) :-D MarekCZE jsem já :lol: . :-D No sorry ze som ta na zaciatku vytlacil z cesty a urobil si hodinky :-D Jo v pohodě, ale v multiplayeru mi to zatim udělal každej :D . Můžem udělat zase nějakej sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jo taky bych dal sraz :) sice mam zatim jenom mustanga GP ale sem prezidentem ford klubu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 mohli by sme dat aj dnes vecer, uz mi ide map :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jj a dal bych to spsi nekjde bliz k tomu stredu kde se zacina ptz tam na to parkoviste toe daleko to bych tam jel ctvrt hodiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 to jako kdyz hrajete online tak ste vsichni treba na jednom parkovisti :?: :lol: kdyz tak se k vam pripojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Hrajete TDU v *.cso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ne,ja to mam v iso z torrentleech :) a nevim naco cso :?: btw. kdy bude ten sraz :?: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ne,ja to mam v iso z torrentleech :) a nevim naco cso :?: btw. kdy bude ten sraz :?: :lol:Na co cso? No aby melo min, ne? :lol: pane ,,mam 8 GB" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No mozem urobit nejaky zraz... teraz som si uz kupil Ford GT takze uz mi to jede... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No mozem urobit nejaky zraz... teraz som si uz kupil Ford GT takze uz mi to jede... ;-)hej shadowe kolik mas percent a master points :?: ja jsem v 18% a mam okolo 302,000 bodu a mam twn Woltsvagen W12 :lol: myslis ze tatao kara je dobra :?: :lol: sry za taky trapny dotaz :lol: :oops: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.